Zaraz zarzuce jeszcze rolkę i idę na spacer
Zobaczymy jak będą wyglądały kolejne dni, zdam relacje . Jestem uzbrojony w klony i trochę pregaby, ewentualnie w aptece czeka koda - męczyć CT się nie zamierzam jeszcze mnie nie popierdoliło xd
^ no powinna pomóc kodeina, ale jak jechałeś dawki 200+ mg, to nie wiem ile kody musiałoby ci zaleczyć skręta, pewnie z gram.
25 czerwca 2020oxy77 pisze: Sam zszedlem tylko na detoxie w tydzien po 2letnim ciagu morfiny oxy i co wpadlo w lapy i po tym detoxie nie cpalem z 5miesiecy i później hera już leciala
@Marcins96
Koda jak najbardziej pomaga na skręta po oksy, u mnie dawki kodeiny w przedziale 1000-1200 mg zaleczały skręta i dawały względny spokój, moje dawki oksy wynosiły wtedy 120-160 mg i.v. jednorazowo. Z tym, że np. z moim wieloletnim stażem bardzo się zawiodłem, gdy po powrocie do kodeiny z oksykodonu nie czułem na kodzie żadnej przyjemności, nawet lekkiej sedacji nie było, tylko fizyczne odczucie zgrzania wywołane najprawdopodobniej przez wyrzut histaminy i uspokojenie. Skręta w każdym razie zaleczało, jednak typowej fazy opio, za którą tak uporczywie gonimy już nie było. Oksykodon u mnie przesunął wyżej granicę wrażliwości kodeinę.
25 czerwca 2020Marcins96 pisze: Gram kody to u mnie normalka, więc nic nadzwyczajnegotylko takie dawki mnie pożądanie robią
Na mnie koda działa wręcz niesamowicie euforycznie, w żadnym z dotąd skrobiwanych opio nie znalazłem tego co w kodzie + nie trzeba szukać dojść, jest na wyciągnięcie ręki. Ciężko mi się powstrzyma
Co do samego oxy to pisalem juz o tym- moc uzaleznieniowa tej substancji jest ogromna, a tolerka rosnie w kosmicznym tempie. Poza tym czas dzialania- 5, max 6 godzin rowniez daje wiele do zyczenia. Skret po tym przychodzi szybko, bedac w ciagu i kruszac/rozgryzajac tabletki trzeba brac 3 razy dziennie, biorac 2 razy dziennie u wiekszosci osob przed uplywem 12 godzin zacznie sie skret. A co do walenia IV to @oxy77 juz pisal o tym- walisz dawke a za godzine-poltorej walisz kolejna. I tak do skonczenia zapasow. Tak, ze przestrzegam. Nie wiem czy w tym watku to pisalem czy innym, ale kolezka, ktoremu dalem jedna tabse OxyContnu 80 powiedzial, ze to lepsze od spida i mefedronu razem wzietych. A to typowy spidziarz wlasnie byl. Tak, ze jesli koda w dawce 600-750mg kopie was milo nie warto przerzucac sie na nic mocniejszego. A najlepiej i z tek kody zrezygnowac w pore, z czasem nie ma juz odwrotu.
22 czerwca 2020rockens pisze: Jak poprawnie przefiltrować roztwór oxycontin do podania dożylnego? Nie wiem jak to kurwa zrobić, jestem fatalny w te sprawy, nk wytłumaczy
Mocne dragi to już druga w jedną stronę. Cofniesz się, wyzerujedz (powiedzmy że się uda) a potem co? Dalej to gówniane życie które zmusiło Cię do ćpania
Trzeba zbadać genezę tego wszystkiego, a geneza w większości jest łatwa - moje życie jest do dupy to się nacpam i będzie fajne. Niesamowicie kusząca propozycja, skończy z ćpaniem i wróć do gównianego życia które notabene Cię do cpania zmusiło.
Gdzie widzisz wyjście? Wyjście jest dla jednego procenta twardych jak skała skurwysynow, reszta będzie cpala do końca życia z małymi przerwami i myślami "kiedy będzie ten dzień, kiedy znów pojawi się raj zamiast tego plugawego świata"
Każdy cpun rozumie o czym pisze. Czy to benzo, czy alko, czy opio czy stimy - to wszystko ucieczka od rzeczywistości do której Nikt nie chce wracać . Więc co Wy mi ptoponujecue powrót do niej?? a po chuj, ona jest do dupy, nie chce jej
a co do walenie oxy w kanał, po chuj? To już morfina się baw. Oxy donosowo wchodzi pięknie, oral też szluz. Po chuj te igły, dużo osób twierdzi że po oxy iiv. Nie ma nawet wjazdu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.