Zaraz zarzuce jeszcze rolkę i idę na spacer
Zobaczymy jak będą wyglądały kolejne dni, zdam relacje . Jestem uzbrojony w klony i trochę pregaby, ewentualnie w aptece czeka koda - męczyć CT się nie zamierzam jeszcze mnie nie popierdoliło xd
^ no powinna pomóc kodeina, ale jak jechałeś dawki 200+ mg, to nie wiem ile kody musiałoby ci zaleczyć skręta, pewnie z gram.
25 czerwca 2020oxy77 pisze: Sam zszedlem tylko na detoxie w tydzien po 2letnim ciagu morfiny oxy i co wpadlo w lapy i po tym detoxie nie cpalem z 5miesiecy i później hera już leciala
@Marcins96
Koda jak najbardziej pomaga na skręta po oksy, u mnie dawki kodeiny w przedziale 1000-1200 mg zaleczały skręta i dawały względny spokój, moje dawki oksy wynosiły wtedy 120-160 mg i.v. jednorazowo. Z tym, że np. z moim wieloletnim stażem bardzo się zawiodłem, gdy po powrocie do kodeiny z oksykodonu nie czułem na kodzie żadnej przyjemności, nawet lekkiej sedacji nie było, tylko fizyczne odczucie zgrzania wywołane najprawdopodobniej przez wyrzut histaminy i uspokojenie. Skręta w każdym razie zaleczało, jednak typowej fazy opio, za którą tak uporczywie gonimy już nie było. Oksykodon u mnie przesunął wyżej granicę wrażliwości kodeinę.
25 czerwca 2020Marcins96 pisze: Gram kody to u mnie normalka, więc nic nadzwyczajnegotylko takie dawki mnie pożądanie robią
Na mnie koda działa wręcz niesamowicie euforycznie, w żadnym z dotąd skrobiwanych opio nie znalazłem tego co w kodzie + nie trzeba szukać dojść, jest na wyciągnięcie ręki. Ciężko mi się powstrzyma
Co do samego oxy to pisalem juz o tym- moc uzaleznieniowa tej substancji jest ogromna, a tolerka rosnie w kosmicznym tempie. Poza tym czas dzialania- 5, max 6 godzin rowniez daje wiele do zyczenia. Skret po tym przychodzi szybko, bedac w ciagu i kruszac/rozgryzajac tabletki trzeba brac 3 razy dziennie, biorac 2 razy dziennie u wiekszosci osob przed uplywem 12 godzin zacznie sie skret. A co do walenia IV to @oxy77 juz pisal o tym- walisz dawke a za godzine-poltorej walisz kolejna. I tak do skonczenia zapasow. Tak, ze przestrzegam. Nie wiem czy w tym watku to pisalem czy innym, ale kolezka, ktoremu dalem jedna tabse OxyContnu 80 powiedzial, ze to lepsze od spida i mefedronu razem wzietych. A to typowy spidziarz wlasnie byl. Tak, ze jesli koda w dawce 600-750mg kopie was milo nie warto przerzucac sie na nic mocniejszego. A najlepiej i z tek kody zrezygnowac w pore, z czasem nie ma juz odwrotu.
22 czerwca 2020rockens pisze: Jak poprawnie przefiltrować roztwór oxycontin do podania dożylnego? Nie wiem jak to kurwa zrobić, jestem fatalny w te sprawy, nk wytłumaczy
Mocne dragi to już druga w jedną stronę. Cofniesz się, wyzerujedz (powiedzmy że się uda) a potem co? Dalej to gówniane życie które zmusiło Cię do ćpania
Trzeba zbadać genezę tego wszystkiego, a geneza w większości jest łatwa - moje życie jest do dupy to się nacpam i będzie fajne. Niesamowicie kusząca propozycja, skończy z ćpaniem i wróć do gównianego życia które notabene Cię do cpania zmusiło.
Gdzie widzisz wyjście? Wyjście jest dla jednego procenta twardych jak skała skurwysynow, reszta będzie cpala do końca życia z małymi przerwami i myślami "kiedy będzie ten dzień, kiedy znów pojawi się raj zamiast tego plugawego świata"
Każdy cpun rozumie o czym pisze. Czy to benzo, czy alko, czy opio czy stimy - to wszystko ucieczka od rzeczywistości do której Nikt nie chce wracać . Więc co Wy mi ptoponujecue powrót do niej?? a po chuj, ona jest do dupy, nie chce jej
a co do walenie oxy w kanał, po chuj? To już morfina się baw. Oxy donosowo wchodzi pięknie, oral też szluz. Po chuj te igły, dużo osób twierdzi że po oxy iiv. Nie ma nawet wjazdu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.