4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
  • 1 / / 0
Jeżeli intersowaliście się mefedronem to zapewne wiecie że z dniem 25 sierpnia staje się on w Polsce nielegalny tak wiec wszystkie dopki kolekcjonery etc typu kokolino oparte na nim wyjdą z obiegu... znacie coś co daje podobny efekt a nie powodują jakiegoś ostrego zjazdu, poczucia odrealnienia etc?? Osobiście uważam że kokolino było najlepszym dopalaczem, masa energii wiecej nawet niż po amfetaminie a dodatkowo euforia no i też ważna zaleta: delikatny zjazd i brak uczucia odrealnienia na drugi dzien tak jak to było po "koko" z dopalacze.com. Gdy dzisiaj wpadłem do kolekcjonerów na miejsce kokolino weszły prochy o nazwach "fresh" i "puszek". ktoś z was wie na bazie jakiej substancji są te dopki? Głownie mi zalezy znaleśc jakiś fajny zamiennik.

zdelegalizowanie mefedronu = :( Koniec miauczenia po M-CAT i zabawy w kicusia
  • 481 / 6 / 0
No to zobaczysz jaki to mefisto tak naprrawde był miły misio w prownaniu z "zamiennikami"(syfami) ktore teraz za niego wejda a własciwie weszły juz wczoraj. Ja dzisiaj probowałem nowa sól z jednego z polskich smartow[nazwy nie podam] 200mg i wygladam teraz tak jakbym nie jadł nic od ponad miesiaca oprocz mefisto i pił szklanke wody z kałuzy raz w tygodniu :huh: To jakies jaja normalnie sa bo najlepsze jest to ze z 0,2g tego cudenka zapłaciłem 45zeta :nuts: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: Za 70dwa mam 0,5 "IW" :'(
W koncu zrozumiecie ze mef byl zły ale przy tych wynalazkach to ułozony dzentelmen. K ,mac nie mogłem serca ustabilizowc przez godzine
Nieprawdoodobne :scared: I nie dajcie sie skusic na te ponetne nazwy i opakowania ktore mnie?!! frajera :blush: skusiły :-|
Jaka siara dzisiaj,no niby dla dobra nauki ale .. :-/ :wall:
:rolleyes:
  • 13 / / 0
Dokładnie, potwierdzam. Osobiscie boje sie ruszyc czegokolwiek w ciemno [przede wszystkim chodzi o koszta], ze zmienionym skladem, ale dzisiaj widzialem ziomków po jakims zamienniku koko czy czegos pdobnego [identyczne opakowanie]. Podobno brali na kilku, a ogolnie wygladali jakby przestrzelili się po kwasie.
  • 246 / 1 / 0
serio, jak można zamawiać coś o zupełnie nieznanym składzie i nadal twierdzić, że jest się człowiekiem? beyond me. i czego wy się spodziewaliście, nawet zakładając najlepsze intencje sprzedawców, jako zamiennika mefedronu? czy generalnie się nie zastanawialiście i wierzyliście, że istnieje mefedron II, o istnieniu którego wiedzą tylko dresy z dopalaczy? brzmi jak butylon z opisu, straszne świństwo. nie ma na razie dobrego zamiennika mefedronu, najbliższy metedron jest ponoć kurewsko toksyczny, trza było sobie dilera znaleźć.
  • 481 / 6 / 0
Ja nie zamawiałem tylko wpadłem ze znajomym osobiscie do tego 'shitshopu' sprzedawca oczywiscie nic nie wiedział na temat tych nowych sroli ,starych zreszta tez ale wiedzial ze tam ten z tyłu drominator to dobry jest bo biora chopaki i chwala. To jest wogole smierdzaca sprawa bo produkty pakowane sa widac na miejscu czyli przysyłaja im substancje ktore sami waza i zawijaja w woreczek i spinaczem w kartonik. Asortyment tej sieci smierdzi dla mnie na odległosc a ceny maja wieksze niz w dupolaczach 8-( przynajmniej sole sa takie drogie znaczy srole nie sole. Podalbym tu link do tej sreci ale efekt bedzie odwrotny i nie wolno przeciez ale jak kogos to bardzo interesuje to na priw.
200mg i taka zwała,a to drugie mam nadzieje ze nie było serio jakims odpowiednikiem RC swojej dokładnie dosłownej nazwy blisko 'brazowej melasy' gdzies sie to kojarzyc ma :-|
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / / 0
A co sadzicie o nowym mefedronie modyfikowanym?? Kusi, nie powiem. Ale wolałabym coś więcej wiedzieć na ten temat..
''To gówno Cię po pierwszej degustacji uzależni'' DXM<3
  • 320 / 6 / 0
jakby ktos zamowil 23 sierpnia mef przez net to co,zostanie wysłana? czy jeszcze może dojść(powód ustawa).
  • 180 / 4 / 0
Ale dziś pierdolą w wiadomościach na różnych kanałach o dopach aż się rzygać chce co oni wygadują a polsat to już całkowicie zjebany, tekst o tym że dopalacze to nie narkotyki ale działają jak narkotyki rozkurwia nerwowo i śmiechowo po prostu żal słuchać i pomyśleć że każda sprawa jaką opisują ma taki poziom - każde informacje to po prostu bajki kurwa...
  • 353 / 1 / 0
laska, co mieszka w czechach, jadla z tydzien temu aktualne wisniowe kokolino - poszlo po 120mg na glowe, kazdy mial milo ale bez totalnego rozpierdolu, za to ona widac bylo momenty na granicy nieogaru niekiedy, ale i tak okreslila ze caly czas milo

nastepny dzien jadla 170mg prochu mefa, po jakims dluzszym czasie sniff 110mg mefa...i to i to milo, ale stwierdzila, ze kokolino bylo najmocniejsze (pewnie tolerka na dzien po + fakt, ze koko na dzien dobry szlo sniffem)

minal z tydzien czasu, pisze, ze dostala w pradze ten sam proch najprawdopodobniej, teraz zapewne koncepcja sniff + na zejsciu sniff
tylko ma zamot z dawkowaniem i wlasnie - jak radzicie?
(dziewczyna, 20l, jak to dziewczyna - nieduza:P, niby na koncie doswiadczenia z feta w tym ladne ciagi hehe)

120+140 bedzie za duzo? zmniejszyc? czy wogole rozlozyc impreze na dluzej i zrobic trzy setki?
niemile widziany przerosniety rozpierdol tudziez nieogar;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.