Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1262 / 17 / 0
Ja etylo zawsze do herbaty dawałem nic nie czuć smaku.
Co się dzieje przy połączeniu etlo z alkoholem bo zdarzało mi się? Toksyczność?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Z moich obserwacji wynika, że kiedy jestem na czczo zjazd nie występuje, za to zawsze mogę się go spodziewać, kiedy pacjent jest syty.
Ktoś sprawdzał?
Nootropic monster. Psychedelic Vision.
Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source.
  • 4894 / 853 / 0
metylofenidat powstaje :)
  • 4807 / 267 / 0
Nie pisz głupot.

etylofenidat powstaje jako metabolit gdy połączysz metylofenidad z alkoholem, ale to nie znaczy że pijąc do etylofenidatu tworzysz prekursor prawda?

Połączenie etylofenidatu z alko też gdzieś wyczaiłem, ale już nie pamiętam i ciężko znaleźć info.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4894 / 853 / 0
Ok to przepraszam cos mi sie pojebalo, wlasnie cos o tym ostanio czytalem i widocznie zle skojarzenie sie wkradlo, wybaczcie :)
  • 642 / 18 / 7
Raczej nie metylofenidat. No chyba, ze ktoś pije metanol. :-)
  • 4894 / 853 / 0
Tak juz przeprosilem, mi sie pojebalo wlasnie z metylofenidatem+alko wtedy powstaje etylofenidat.
  • 561 / 39 / 0
Ogólnie zanim wprowadzili MPH do sprzedaży, by dzieciaki na tym latały latami. To musieli zrobić badania po dodaniu alkoholu do wyżej wymienionego związku a jak wiadomo z tych dwóch substancji powstaje etylofenidat. Wiec raczej ciężko by było wypisywać tak lajtowo recepty(jesli EPH byłby toksyczny) jak społeczeństwo przecież pije :cool:
  • 405 / 26 / 26
10mg EPH, a za 4 godziny 120mg 6-APB?
Potrzebuje teraz małej dawki do nauki. Potęguje to efekty, lub bardziej może 6-APB siąść na ciśnienie/serce/układ krążenia etc. ?
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 1262 / 17 / 0
EPH po 4h to Ci już zejdzie + czas ładowania tego toksycznego świństwa 6-APB nic ci nie grozi... polemizował bym jak ktoś je benzofurany.

Co do tych badań nad metylo i alko, wy serio wierzycie w jakąkolwiek dokładność tych specjalistów itd? Patrząc na podane powody delegalizacji aktualnych substancji można wywnioskować, że IQ to oni są 3x za nami w rozwoju.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.