Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 243 / 0
Jeśli koks jest dobrej jakości to cię nie pospina i to będzie jedno z najlepszych lepszych doświadczenie w twoim życiu;)
  • 100 / 8 / 0
@nCuX czyli dobry temat nie powoduje zadnych schiz lękow? cos jak na ketonach sie zdarzalo
  • 1784 / 243 / 0
Nie powinno ale każdy organizm jest inny.
Nie łacz z alkoholem zacznij od małych dawek 30-50mg na snifa.
  • 2960 / 1598 / 35
Dokładnie to taka hipertrzeźwość! Bardzo fajne uczucie jeśli towar ma jakość wysoką to będzie dobre przeżycie male dawki 30 mg i 50mg poczujesz godzina w huj kosmos i godzina słabiej. Auu
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 368 / 110 / 0
Ostatnio po raz drugi w życiu miałem okazję spróbować , ale tym razem nie byłem jakoś mocno pijany jak za pierwszym i bardziej poczułem . Na pewno w dużym stopniu poprawa nastroju , działanie jest nienachalne , stymulacja fizyczna jest ale myślę że też nie jakaś wielka, najbardziej pewność siebie, gadatliwość i właśnie ten mocno podwyższony nastrój . Zaobserwowałem też takie napięcia przy zębach / dziąsłach ( a waliłem w nos) ciekawe uczucie . Na pewno duży plus że nie ma zjazdu , po prostu jak zejdzie to jesteś w takim stanie jak przed zajebaniem, ewentualnie trochę gorszym.
"Life pain always sexy"
  • 1891 / 426 / 4
10 lutego 2024bbygang13 pisze:
@nCuX czyli dobry temat nie powoduje zadnych schiz lękow? cos jak na ketonach sie zdarzalo
Towar czysty... to tylko sama przyjemność... i praktycznie zero jazd.
Ketony mają tą "nachalność" działania... ja np to lubię... dlatego daję mefedron wyżej niż koks... który to wydaje mi się z kolei bezpieczniejszy niż sam mef.

koks jeśli bierzesz odp dawki... w odp upływach czasu... i nie mieszasz tego z alko... jest spoko, i możesz się spokojnie i długo...bawić. w końcu to "sama natura" jakkolwiek to brzmi.

z tym, że każdy z nas ma inne limity... i radzę każdemu poznać swoje, zanim odważysz się jeden z drugi przyjąć "magiczną" dawkę, swojego ulubionego...narkotyku.
DXM
  • 100 / 8 / 0
Panowie powiedzcie mi co z apteki bez recepty zeby bezpiecznie mixowac z koką? Chodzi o problem z postawieniem masztu : D
  • 61 / 3 / 0
@bbygang13 zmienić dostawce "koksu". Sildenafil obojętnie jaki lek z tym powinien pomóc ale uważaj na ciśnienie.
  • 5776 / 1184 / 43
Ja kiedyś taki towar dostałem, że po wciągnięciu nie czułem twarzy.
Ale klepało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 100 / 8 / 0
Jak bardzo ch*ujowy temat dostalem? Po zapodaniu pasa ciagla chec dociagnia, poprawiania. Rozumiem ze przy dobrym sorcie nie powinno tak byc ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.