Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
waporyzacja daje srogi wjazd ktory z czasem ustepuje miejsca eufori wzruszenia ogolnego pozytywnego nastawienia
ale ochota na dorzutki jest sroga

ja narazie w mixie z klonazolamem troche wiecej mi sie polalo ok 5mg troszke za duzo bo faza nijaka sie robi trza iph dorzucic ;d
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 75 / 2 / 0
Czy może ktoś kumaty odpowiedzieć mi na pytanie czy miks etylofenidatu i izopropylfenidatu ma sens? Jeśli tak, to jakie proporcje obu substancji?
  • 498 / 27 / 0
nie widze sensu tego mixu chyba ze proporcje naprawde 80:20 IPH/EPH
EPH da ci fizyczny rozpierdol tylko
IPH lepiej laczyc z benzo / opio innym stimem typu 2-FA

przyznam ze po kilku dniach juz zaczynam tęsknic za tym sukisynem ale perspektywa pustego wora w kilka h odstrasza %-D

rekracyjne uzycie to tylko waporyzacja / i.v imo
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 75 / 2 / 0
Drzewo pisze:
nie widze sensu tego mixu chyba ze proporcje naprawde 80:20 IPH/EPH
EPH da ci fizyczny rozpierdol tylko
IPH lepiej laczyc z benzo / opio innym stimem typu 2-fa

przyznam ze po kilku dniach juz zaczynam tęsknic za tym sukisynem ale perspektywa pustego wora w kilka h odstrasza %-D

rekracyjne uzycie to tylko waporyzacja / i.v imo
Nie chcę się tym naćpać. Chodzi mi o naprawdę małe dawki. Głównie działanie opierało by się na izo, a eph dodane delikatnie na podbicie tego pierwszego. Właśnie o taki miks mi chodzi. Może ktoś podpowie odnośnie takiego miksu. Czy jest sens mieszania tych dwóch substancji? Pewnie i tak sam niedługo przetestuję.
  • 1168 / 53 / 0
Jeśli brakuje Ci noradrenaliny z jakiegoś powodu w iph, to ten mix jak najbardziej ma sens.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 27 / 0
jako ze mix kloonazolamu kodeiny i antyhistaminy jest zbyt depresyjyn i zasypiam mam pytanie
jak sprawidz sie mix 3--FA ; IPH / Klono
  • 762 / 37 / 0
IPH+alfa,tylko,rozkurwiXD
  • 498 / 27 / 0
sam iph robi balagan waporyzowany

zamowie se jeszcze gieta ale bede oszczedzal %-D
  • 495 / 22 / 0
Na sasiednim forum ktos tam pisal, ze iph+pv8 bardzo podobne do alfy.
  • 330 / 19 / 0
IPH w rozsadnych dawkach jako podklad pod alkohol u mnie sprawdza sie znakomicie. Swietnie laczy sie z clonazolamem (tylko ostroznie z dawkowaniem clo) - jest po prostu przyjemnie, za to z etizolamem jest niemal uspojajajacy, wyciszajacy.

Natomiast IPH + clonazolam + mj - mj na mnie wcale nie dzialalo, moze po prostu sie nie przebilo przez clona ;p
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.