Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Coś się zmieniasz Rysiaczku. <_<

Mnie się najbardziej podobały Twoje własne projekty za kilka groszy.
rysiekzklanu pisze:
...

[ external image ]

to moj domowy sprzet...
I'm broken.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
ta byla niezla %-D
ale one sa jednorazowe i trzeba wypierdalac jak sie zasmrodi od srodka.
+ jest taki, ze posiadajac kawauek ryrki gumowego wenrzyka oraz zrodlo ognia, mozna skonstróowac takie bonio wszedzie
a chcialem miec cos wielorazowego i ladniejszego niz plastykowa butelka. tylko, ze jesli chodzi o wygode yarania i sciagane buchy, to z moimi bongami nie rowna sie zadne inne, z ktorego mialem okazje ;]
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
hehe taki grzybek dostałam %-D
takie faje zajebiste na tej Christianii mają %-D
osobiście wolę skęcić ^_^

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
[ external image ]

osobiscie, to lufa na forewer %-D %-D %-D %-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Grizzly_cf »
Cannabizzz776i99: lufka jak na swoją cenę ok. Ale więcej na pewno bym nie dał. Zdobienie drewna bez fajerwerk, ale też nie można powiedzieć że jest biedne. Dobrze się ją trzyma na stand-by'ju, naturalnie (dla mnie to: lufkę trzymasz między środkowym a wskazującym na łączeniu z główką, kciuk kładziesz na tej wystającej części[nota bene odkręcanej], poniżej zamykasz chwyt z jednej strony dłonią a z drugiej pozostałymi palcami), dzięki temu zawsze główka skierowana jest ku górze co zapobiega przypadkowemu wypadnięciu materiału. W czasie pracy tylko przekładasz kciuk na spodnią stronę.
Kamień jest całkiem przyjemny, pojemność i wytrzymałość na temp. podejrzewam że umożliwiła by palenie z lufki szałwie (co zresztą przy dobrym s&AMP;s zweryfikuję ;) ).
Prześwit w kamieniu jest wielkości główki od zapałki. Średnica prześwitu lufki przy gwincie łączącym lufkę z główkę jakieś 280milsów, przy ustniku 200milsów (sorry ale mam problemy z mm ;) 1mils to 1/1000 cala a cal do ~2,54cm).
Jedyna rzecz która mnie zraziła do tej lufki to w moim egzemplarzu krzywo wbity gwint w główce :| Nie razi to specjalnie, ale już myślę o wytoczeniu własnej ^_^
Nie jest ona też specjalnie ani krótka ani długa bo na oko 7-8cali, ale przez to właśnie tak przyjemnie się ją trzyma.

Jak ją przetestuje to dodam opinię w tej kategorii (ale nie musi to być specjalnie szybko, jak również długo :P)

Errata:
Dzyndzel i główka mogą zamieniać się miejscami :D Miłe udogodnienie.

Jak ktoś chce mogę porobić i podesłać parę bardziej szczegółowych zdjęć.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2009 przez Grizzly_cf, łącznie zmieniany 2 razy.
You poor fool! Wait till you see those goddamn bats.
  • 179 / 1 / 0
dzis z braku laku paliłem z dupy fifki ale włożyłem też gałazke przeciwkometną
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
jakie macie sposoby czyszczenia, zeby pozbyc sie zapachu? meczy mnie juz troche smrod z mojego super bonga, ale co umyje to dalej smierdzi.
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 9 / / 0
na jakimś filmie było że alkoholem izopropylowym + solą koszerną, ale nie wiem czy to prawda
Uwaga! Użytkownik toxicnun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
To był "Superchwast", dokument National Geographic.

Według mnie, wszystko co "alkoholowe" działa. Ale z izopropylowym trzeba uważać, dość "nieprzyjemny".

Przepłukać, odczekać, wytrzeć i zostawić na moment.
RELATIONSHIT
  • 39 / / 0
W tej chwili posiadam taki sprzęt ;):

Bibułki:

[ external image ]

Fajka:

[ external image ]

Bongo:

[ external image ]
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.