Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
piątka czy mniejszymi za duzo jebania
i ogolnie benzo ktore wybrales moim zdaniem jest syfiaste do i.v w ogole jest syfiaste ;-)
Chodzi mi tu o hukanie etizolamu
bierzesz pompke 2ml wyciagasz tloczek sypiesz tam klona dociagasz 0.5ml spirytu szejkujesz chwile dociagasz 1ml wody szejkujesz dalej stawiasz pompke na tloku
jak juz osad opadnie na dno i plyn bedzie zoltawej barwy bierzesz druga pompke nakladasz igle 0.8 do kontrolki wrzucasz trochę waty np z patyczka do uszu igle wkladasz do pompki z klonem o sciagasz plyn ktory jest gotowy trwa to troche dlugo
mozesz strzelac z masą tabletkową ale to ryzykowne i imo hujowo dziala lepiej tak jak napisalem
co do etizolamu jak masz w proszku to odmierzsz po prostu dawkę zalewasz kropla spirytusu by sie benzo rozpuscilo dolewsz wody mieszasz chwile i gotowe przy benzo z apteki problem jest z masa tabletkowa stad tyle "pierdolenia"
dają 1-2amp (1-2mg) we wlewie 100ml soli fizjologicznej / 10min
lekarzowi mowilem ze ma od razu mi na "kopa" dac
ale klony i.v te samorobone to jedynie do opio/stimsow bym robil miksutrkę
teraz mi sie osobiscie marzy klon/diffka/metadon/mleko z zielonych w 1 pompce
oxy77 pisze:walił ktos klony ze szkieł jakie mają działanie? bo nigdzie nie widziałem ofert sprzedaży klonów w szkle i tu tez nikt nie pisze ze brał lub dostał od doktora a mam opcje zeby wysępić to od konowała. jest jakaś rożnica i czy przy podaniu tego klona ze szkła czuć tą mięte w ustach hehe ?bo takie przerabiane brałem ale słabo działały tak samo lorafen tez słabo dupy nie urywa i dużo roboty w dodatku
przyjemna miete rozchodzaca sie po calym ciele czules po wypełniaczach bo waliles pewnie klony z masa tab i.v hehe
nie wiem jak org klony w szklach dzialajaja przy podaniu "normalnym po naszemu" bo dostawalem 1-2mg w kroplowce 100ml inaczej niby nie mozna bo serce moze stanac
ale chetnie poczytam opinie ogarnaij sobie jak masz opcje dobrze by weszly pewni9e w mixie z jakims stimem i 0pio w 1 pompce
ale mimo wszystko diazepam imo lepiej sie nadaje do tego
Astros pisze:lekarz Ci głupot nagadal. Można ładować benzo w jednej pompce (1-5mg) na strzał. To nie opio.
zresztą sam sobie podawalem klony w wiekszej dawece niz 2mg na i.v i nie czułem sie jakos zajebiscie
jedynie 1-2mg klono w mixie z opio/stimami sie nada ale wolalbym do tego i tak diazepam w wiekszej dawce
poza tym sni mi sie po nocach midazolam i oryginalne rolki w szklach czy tez klono bo zrobione samemu to jednak nie to samo ...
ciekawi mnie jakie Rc benzo są najsensowniejsze dla tej drogi podania? mysle że Etizolam w dawce 1-5mg czy Klonazolam 1mg w mixie ze stimem
i opio p.o
a co wy sądzicie ?
edyta:
oxy ty te klony solo masz zamiar hukać czy w szejku jakimś?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.