Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
jak chcesz hukac glikol to igle wez 0.7 i wal w glebinowki

piątka czy mniejszymi za duzo jebania
i ogolnie benzo ktore wybrales moim zdaniem jest syfiaste do i.v w ogole jest syfiaste ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 139 / 11 / 4
A nie można jakoś hukac bez tego czekania ? Tak jak hel ? Kruszewski tabletke 2 mg, daje jakiegoś kwasku czy coś i jeb w zyle? Bo od pewnego czasu biorę klony ale mi bardziej pasuje w zyle hukac. A czekać te kilka godzin to japierdole

Chodzi mi tu o hukanie etizolamu :*)
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 27 / 0
metoda na szybko (ale te 30-60min powinien klon postac w "roztworze"
bierzesz pompke 2ml wyciagasz tloczek sypiesz tam klona dociagasz 0.5ml spirytu szejkujesz chwile dociagasz 1ml wody szejkujesz dalej stawiasz pompke na tloku
jak juz osad opadnie na dno i plyn bedzie zoltawej barwy bierzesz druga pompke nakladasz igle 0.8 do kontrolki wrzucasz trochę waty np z patyczka do uszu igle wkladasz do pompki z klonem o sciagasz plyn ktory jest gotowy trwa to troche dlugo

mozesz strzelac z masą tabletkową ale to ryzykowne i imo hujowo dziala lepiej tak jak napisalem

co do etizolamu jak masz w proszku to odmierzsz po prostu dawkę zalewasz kropla spirytusu by sie benzo rozpuscilo dolewsz wody mieszasz chwile i gotowe przy benzo z apteki problem jest z masa tabletkowa stad tyle "pierdolenia"
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 651 / 63 / 0
walił ktos klony ze szkieł jakie mają działanie? bo nigdzie nie widziałem ofert sprzedaży klonów w szkle i tu tez nikt nie pisze ze brał lub dostał od doktora a mam opcje zeby wysępić to od konowała. jest jakaś rożnica i czy przy podaniu tego klona ze szkła czuć tą mięte w ustach hehe ?bo takie przerabiane brałem ale słabo działały tak samo lorafen tez słabo dupy nie urywa i dużo roboty w dodatku
  • 498 / 27 / 0
glownie dostawalem na SOR`ch i w karetkach

dają 1-2amp (1-2mg) we wlewie 100ml soli fizjologicznej / 10min
lekarzowi mowilem ze ma od razu mi na "kopa" dac %-D / to tlumaczyl sie ze nie mozna tak bo grozi problemami z sercem
ale klony i.v te samorobone to jedynie do opio/stimsow bym robil miksutrkę
teraz mi sie osobiscie marzy klon/diffka/metadon/mleko z zielonych w 1 pompce :heart:
  • 372 / 9 / 0
Nie bedzie porbleu juesli uzyje spirytusu z flubro ?
  • 498 / 27 / 0
oxy77 pisze:
walił ktos klony ze szkieł jakie mają działanie? bo nigdzie nie widziałem ofert sprzedaży klonów w szkle i tu tez nikt nie pisze ze brał lub dostał od doktora a mam opcje zeby wysępić to od konowała. jest jakaś rożnica i czy przy podaniu tego klona ze szkła czuć tą mięte w ustach hehe ?bo takie przerabiane brałem ale słabo działały tak samo lorafen tez słabo dupy nie urywa i dużo roboty w dodatku

przyjemna miete rozchodzaca sie po calym ciele czules po wypełniaczach bo waliles pewnie klony z masa tab i.v hehe
nie wiem jak org klony w szklach dzialajaja przy podaniu "normalnym po naszemu" bo dostawalem 1-2mg w kroplowce 100ml inaczej niby nie mozna bo serce moze stanac
ale chetnie poczytam opinie ogarnaij sobie jak masz opcje dobrze by weszly pewni9e w mixie z jakims stimem i 0pio w 1 pompce
ale mimo wszystko diazepam imo lepiej sie nadaje do tego
  • 195 / 10 / 0
lekarz Ci głupot nagadal. Można ładować benzo w jednej pompce (1-5mg) na strzał. To nie opio.
  • 651 / 63 / 0
nie czułem mięty tylko pytam czy przy podaniu ze szkła czuc mięte
  • 498 / 27 / 0
Astros pisze:
lekarz Ci głupot nagadal. Można ładować benzo w jednej pompce (1-5mg) na strzał. To nie opio.
chodzilo tylko o klona inne benzo to wiadomo poza tym to slowa lekarza wiadomo ze cpuny robią wiele rzeczy o ktorych lekarze by nawet nie pomysleli

zresztą sam sobie podawalem klony w wiekszej dawece niz 2mg na i.v i nie czułem sie jakos zajebiscie
jedynie 1-2mg klono w mixie z opio/stimami sie nada ale wolalbym do tego i tak diazepam w wiekszej dawce

poza tym sni mi sie po nocach midazolam i oryginalne rolki w szklach czy tez klono bo zrobione samemu to jednak nie to samo ...

ciekawi mnie jakie Rc benzo są najsensowniejsze dla tej drogi podania? mysle że Etizolam w dawce 1-5mg czy Klonazolam 1mg w mixie ze stimem
i opio p.o

a co wy sądzicie ?

edyta:
oxy ty te klony solo masz zamiar hukać czy w szejku jakimś?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.