Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
Jakie grzyby są Twoim zdaniem najlepsze?
Krajowe łysiczki
967
62%
Krajowe muchomory
103
7%
Importowane (wszystkie wrzucam do jednego wora)
491
31%

Liczba głosów: 1561

ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Dzisiaj sie pojawil… jeden jedyny jak na razie ale cos slyszalem ze jak tak jest to rosnie duzy. Czy wtedy 1g bedzie mial taka sama moc jak 1g z kilku grzybow?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2 / / 0
Po około 1.5-2 tyg pojawił się biały puch poziomo widać tak jakby pagórki. Grzybnia MobyDicka czy wszystko w porządku czy to pleśń? Móoj piewrszy growkit
  • 4 / / 0
Wygląda jak za duża wilgotność i coś z temperaturą.
  • 2 / / 0
Zjebałem sprawę bo użyłem instrukcji z YT i to jednak zbyt duża instrukcja, błąd początkującego bo nie byłem świadomy że każdy ma inną instrukcje
  • 64 / 17 / 0
Znajomy dopuścił do sytuacji, że jego teachery puściły zarodniki z kapeluszy praktycznie na całe ciastko (zbyt późno zajął się zbiorami). Czy wpłynie to negatywnie na kolejne zbiory, czy nie ma to żadnego znaczenia?
  • 37 / 13 / 0
IMG_6782.jpg
IMG_6783.jpg
Cześć,
susze grzybki.
Mam pytanie co do tego grzyba ?
To pleśń czy psylocybina ?
Trochę go rozerwałem i w środku też jest ciemny, taki siny.
Grzybki pachną pięknie.
  • 472 / 288 / 0
Nic tragicznego się nie stało, też kiedyś o dwa dni za późno zebrałem - te mniejsze były wręcz obsypane zarodnikami z tych wyższych kapeluszy, całe jakby ktoś na nie pieprzu nasypał.

Kit dał potem nowe owocniki, a same grzyby działały bez zauważalnej różnicy, zatem bez spiny.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1 / / 0
Czy z grzybnią tego nowego growkita golden teachera wszytko git? Jest strasznie biała jak na pierwszy dzień leżenia u mnie, z góry jest "spłaszczała" + leżała długo w paczkomacie i kurier odwrócił ją do góry nogami :/
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
  • 1455 / 592 / 0
@SteelSlade nic strasznego
@Server wyglada w porzadku jak nie smierdzi to ok
@ rudasiksa14 zdj ciemne jak z grobowca ale wydaje sie zdrowa , dobrze rozrosnieta
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / / 0
https://imgur.com/a/F4Xc7OY
czy z moim growkitem jest wszystko w porządku? strasznie dziwnie wygląda i zaczynam się martwić
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.