Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 79 / 5 / 0
@Czoug dziwny system "wagowy" tzn słyszałem o tym ale tu gdzie mieszkam nie spotkałem się z tym. Klasycznie podział na sztuki i połówki. Gdzie za pół jest £50 a za całość jest £80/£90. I niestety jakość mocno spadła. Nawet miałem konwersację na ten temat z moim znajomym ostatnio. Co do Holandii to kiedyś też próbowałem z darkmarketów sobie ściągnąć i niestety też nie powalało a nawet bym powiedział że było dużo gorsze.
  • 4326 / 700 / 2117
@Muminek1988 ale jakość spadła wszędzie, bez względu na kraj. To już nie są lata 90'te i trzeba się z tym liczyć. Jaki kraj byś nie odwiedził, żyjemy w czasach "wyjebek" i "gorszej jakości" sortu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1311 / 334 / 12
Ja bym to nazwał czasami nie wyjebek a “wjebek” tzn juz nie raz mi sie trafiły free sample małych kamyków cracku i nagle sie okazuje, ze na jednym sie nie skończy.
17 grudnia 2023Muminek1988 pisze:
@Czoug dziwny system "wagowy" tzn słyszałem o tym ale tu gdzie mieszkam nie spotkałem się z tym.
Widziałem kilka razy ten proceder ważenia i czesto typy robią to po prostu na oko, jak ktoś w tym siedzi od dawna robi to precyzyjnie na wyczucie i jednemu szczęśliwcowi trafi sie jedna setna więcej a pechowcowi mniej.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 13 / 4 / 0
Zdarza mi się zażywać C - chociaż nie sprawia mi jakiejś super frajdy - lepsze to niż nic to jednak trzeba się pokazać, że ma się pieniądze.

Testowałem od mocno gryzącego, agresywnego koko (jakaś amfa pewnie) do delikatnego jak się wciąga...
...zawsze ten sam denerwujący efekt - flak.

Mam taką ochotę popeklować ale za nic nie chce dyrgnąć. Po zabawie dopiero 5-8h później jako tako zaczyna działać hydraulika.

Dlatego nie przepadam za colą. Ale jak proponują to wystarczy by mnie namówić.
Biorę by się pokazać, środek odurzający dla elity.

Zawsze zażywam w samotności (żebym nic nie odwalił co i tak robie haha).

Czy flak to jak pisali wcześniej czytałem - za dużo do nosa? Fakt jak już ciągne to w ilościach przekraczających norme jakiej powinienem się trzymać. Biorę 0.2 co kilkanaście min albo i szybciej zeruje temat bo mi się ważyć nie chce. Ale jak wezme mało to wydaje mi się to nijakie, zbyt delikatne.

I zawsze też oddycham jak chomik. I chleje wode jak alkusy wóde. W połączeniu z ketą już chyba szybciej oddychać nie mogłem.
  • 465 / 45 / 0
W teorii to białe gówno z liści chyba nie podnosi tak ciśnienia jak bieda ketony ? Oczywiście kwestia co w tym 100% czysciochu prosto z Kolumbii jest XD 🤣
  • 6 / / 0
Parę dni temu miałem spoko koksik. Calaka wziąłem pierwsze dwie bardzo małe na testa. Rozluźnienie trochę speedzie połączony z taką przyjemnością działania. Z jednej strony czuję, że mam energię z drugiej fajnie mi się siedzi nawet przy kompie. Poszedł też blancior z aurory. I właśnie po paleniu czułem, że jest mi tak przyjemnie mógłbym coś robić, ale też siedzieć w miejscu i byłoby pięknie i miło. Euforia dosyć dobrze wyczuwalna, chęć rozmowy. Później po godzinie jak odczekałem jedzenie bez problemu wchodziło. Bez jakiegoś zwała jak to po fecie. Tylko faza powoli zeszła. Jak zjadłem chwilę odczekałem i walnąłem trochę więcej, to już bardziej odczuwałem tego speeda. Chciało mi się chodzić i palić faje. W lustrze wyglądałem normalnie, a w głowie było pięknie hehe. :) Kiedyś na imprezkach stimy częściej leciały, a ostatnio raz na rok. Wybrałem się po palonko, a ziomeczek mówi, że u niego śnieg prószy. Powiedziałem dobrą wbiję też ulepić bałwana. Tak więc był to zupełnie przypadek. Ziomeczek mówił, że to dostał w jednej, takiej zbitej kostce, a ja miałem w grudzie. Zapach raczej chemiczny (nie wiem do czego przyrównać) i dosyć lepki. Jak kruszyłem do kleiłem się trochę do karty. Myślicie, że to mógł być dobry koksik? W ogóle, czym się charakteryzuje dobry? Może ktoś napiszę w odpowiedzi proszę. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2023 przez Gosic, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3 / 2 / 0
24 grudnia 2023odbytniczy1991 pisze:
W teorii to białe gówno z liści chyba nie podnosi tak ciśnienia jak bieda ketony ? Oczywiście kwestia co w tym 100% czysciochu prosto z Kolumbii jest XD 🤣
Nie prawda, zależy jak to robisz i w jakiś ilościach i co jaki czas
  • 465 / 45 / 0
No fakt, ale chęć na dorzutke bierze górę w przypadku tych zabawek i umiar idzie sie jebac , a ostatnio ketony za bardzo podnoszą mi ciśnienie tętnicze i szukam bezpieczniejszej dla serducha opcji . amfy prawie wcale mi nie podnoszą ciśnienia , trochę puls, ale większość to pusta stymulacja do pracy czy nauki , a brak w nich tego strzału i euforii co po ketonach. Już parę ładnych lat nie brałem koksu, ale z tego co pamiętam z pikawa chyba nic się złego nie działo a też był nocny maraton z olkoholem. Tak jak mówisz to trzeba na spokojnie podejść 😂
  • 132 / 18 / 0
koks dużo lepszy od bk. Nie śmierdzi się po tym, nie masz zjazdów etc.
Ja uważam, że lepiej mokry niż suchy walący po nosie, a na drugi dzień krew sucho itp. Wiadomo, zawsze jest lekki katar.
W Szwajcarii podobno chcą sprzedawać koks.
https://bezprawnik.pl/szwajcaria-narkotyki/
To znaczy, że jakiś level trzyma.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 1 / 1 / 0
Drodzy inny wątek, spotkaliście się z czymś takim staff amerykano był mocno mokry, cieżko było dziabać i zostałą osuszona w piekarniku ale ktos przestawił temperatura na 160 woltów i no i siezrobił brązowy - ma to jakiś wpływ na jakość etc czy to normalne ze zrobił sie brązowy - co prawda był ultra suchy i dziabało się idealnie
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.