Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 513 / 0
@stuk Nie masz kompletnie pojęcia o czym mówisz i tylko się ośmieszasz, a zgrywasz niesamowitego znawcę :)
Przestań ćpać, bo Ci to nie służy. Może gdy kiedyś wytrzeźwiejesz uda Ci się przeczytać nasze posty ze zrozumieniem, to w końcu poziom podstawówki.
Nie lubię się powtarzać, w związku z tym nie czuję się zobligowany do prowadzenia dalszej dyskusji z Tobą :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1432 / 90 / 2
@UltraViolence
Skoro nie masz argumentów to proszę.Mogę też powiedzieć tak jesteś najebany tylko nie waliłem w noska dzisiaj jeszcze władzia. :zły:
To ja się śmieje z tych waszych głupot, mówi synteza to i tamto, a nie potrafi czegoś ogarnąć.
action movie:gun:
  • 916 / 171 / 0
08 czerwca 2020smokesomedope pisze:
@endother ojj za 400 to nie
Gość sprawdzał tylko czy mam kasę potem ukradł mi dwa 2,3 tyś.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 12523 / 2431 / 0
^
Mógłbyś przybliżyć historię?
  • 402 / 69 / 0
U mnie na Górnym Śląsku małe miasto dobra feta lata po 100 Krysia 50, 5 200,jaranie 120 więc nie jest źle.
  • 2198 / 715 / 0
Tak z ciekawości, potrafi wam dil powiedzieć czym jest kryształ? Bo ja bym sie pytał co to za drag, a nie w jakiej formie xD

A co do darknetowej fety potwierdzam, seta tego towaru to już gruuubo. Więcej to proszenie się o problemy zdrowotne. Porównując jej ceny i wydajność do tego z ulicy to wychodzi tanio jak barszcz, dycha tego materiału to jakaś kosmiczna ilość, nie wiem kiedy bym tyle przerobił.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 13 / 2 / 0
Jak cena za giebla jest dobra ? Chłop woła 4dyszki za 10ml co mysle ze jest za duzo zdexydowanie
  • 2 / / 0
Wie ktoś może jaka cena kokainy w Małopolsce? Tarnow/Kraków, okolice.
  • 1432 / 90 / 2
12 czerwca 2020A0KUKU pisze:
Wie ktoś może jaka cena kokainy w Małopolsce? Tarnow/Kraków, okolice.
Wawa to będzie za dobrą 300 sprawdzoną odczynnikiem (stolica), ale nie spodziewałbym bym się dobrej od dilla zwykłego w Małopolsce jeśli to będzie (230-250).
@pilas to wyjebka
Zobaczę czy za tą fetę 40 dobra cena i stestuję.
action movie:gun:
  • 2 / / 0
Dziękuję za odpowiedź. Długo mieszkam za granicą a ostatnie doniesienia o 3,2 tony wzbudziły moją ciekawość. Pozdrawiam 🙂
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.