Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
Kolega pyta, czy może trzymać niedużą ilość w zamrażarce, w sloiczku. Wyciągać tylko na specjalne okazje. Czy po ponad roku coś złego się z nią stanie?
  • 100 / 8 / 0
Witam jestem uzytkownikiem ketonow. Probowalem koki jakis czas temu, wyjebalo mi libido zajebiscie. Pobudzenie jak po mocnej kawie. Poczulem sie fajnie okolo 30minut, czyli tyle ile powinno byc i to w sumie tyle z efektow nie uswiadczylem zadnej stymulacji. Czy detoks od krysztalu zmieni cos?
  • 509 / 197 / 1
Może zmienić na mnie zauważalnie ketony wpływały na działanie koki.Nie mówię tu o łączeniu tylko o okresy nadużywania biedketow..
Przed okresem używania krysi kokos dawał mega godmoda i pewność sobie po za to smyrał i dawał brak jakiegoś działania.
Absta i odbudowa neuroprzekaźników znacząco powinna wpływać na faza białej damy.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4482 / 712 / 2198
@pipensor możesz, niemniej jednak na pewno nie wytrzyma tyle ile amfetamina czy jej pochodne (te jeszcze dłużej niż koks.)

Narkotyki wyodrębniane z roślin (w tym koks), w tym przypadku, są akurat troszkę mniej stabilne. Do tego potrzebują małej/znikomej ilości wilgoci, a w lodówce niestety troszkę jej dostaną. Schowałbym to w innym, ciemnym miejscu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / 1 / 0
siemanko mam pytanie, jak pierwszy raz brałem kox (tylko jedna raje 0.05) było spoko szybko zeszło ale to nie ważne, później normalnie poszedłem spać i rano obudziłem się obszczany xd, taka sytuacja nigdy wcześniej nie miała miejsca ani na trzeźwo ani po innych substancjach. jest szansa że to przez ten kox czy raczej zwykły zbieg okoliczności?
Ostatnio zmieniony 12 października 2023 przez olivierS1337, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1536 / 396 / 13
Odnotowano przypadki lania w nachy i puszczania zwieraczy w mixie z alko. Piłeś coś? :wino:

Ewentualnie może koledzy dla beki wsadzili ci rękę do miski z wodą jak zasnąłeś :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / / 0
Siemano przypadkowo wpakowałem gram koksu do pojemnika,gdzie znajdowała się odrobina wody .W mik się rozpuściła,to chuj zalałem to woda .Wlałem około 0,5L wody i wypiłem na 3 razy w przeciągu 30min (bo nic nie klepalo).Czy właśnie zmarnowałem dobry towar ? Jakoś nie czuje mocy która powinienem czuć.Albo może towar był lipny ale ponoć dobry koks się szybko rozpuszcza.
  • 920 / 164 / 0
Ja lubię kokainę p.o. rozpuszczoną w napoju lub z dziąsła.

Mam zajechany nos więc ta drogą admiatracji bardziej mi odpowiada
  • 2990 / 1653 / 35
Ja też w nosa coś nie chcę mi się i dzisiaj do energola zapodalam trochę no i jest bosko.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Taaa, w dziąsła.
Żeby zęby wypadły.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.