Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Dlaczego po zażyciu wszystko jest ok ale gdy minie jakiś czas mam uczucie w nosie jakbym chciał kichnąć ale za Chiny nie idzie? Dopiero zacząłem przygodę z kokosem
  • 1121 / 154 / 0
15 czerwca 2023Mefistofeles1945 pisze:
Ja raz w życiu brałem koks na weselu także jakąś świadomość tam mam, ale i tak wolę yerba mate z odrobiną cukru i cytryny.
Bez sensu nabijanie postów.. i te porównanie do yerba mate, skąd Ty to wziąłeś mistrzu?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 15 / 5 / 0
17 października 2022IGotHigh909 pisze:
Przecież każdy diler chcę zarobić, logiczne jest, że nie dostaniesz czystego ani "delikatnie" zmieszanego towaru, bo samą wagą potrzebuje to podbić, aby upłynnić więcej towaru. Prosta i czysta logika.

Od groma małolatów kupuje za drogo, do tego gówniany sort. A dilerzy na tym zarabiają. Bananowiec to bananowiec, jak ma hajs młody/a to kupi, byleby się nafukać.
Sorry ale jak robisz transport kg to chcesz optymalnie wykorzystać przestrzeń w związku z tym rozjebywanie koko przed dostarczeniem do kraju docelowego jest robieniem sobie pod górkę xd Jestem przekonany że do Polski dociera jak najbardziej czyste koko i w związku z tym jest szansa takie dostać. Zastanówcie się czy gdybyście mieli do przerzucenia 10kg koko to rozjebali byście je pół na pół żeby mieć 20kg towaru do transportu? xd
Odczytam wiadomość zaszyfrowaną 🔗kluczem PGP
https://keys.openpgp.org/search?q=tigerade76%40gmail.com
  • 9485 / 1865 / 2
XD raczej to działa na zasadzie masz dostarczyć 10kg i dostarczasz 10kg w których jest 5kg.
Choć to trochę bezsensu, bo koko w Ameryce Pld jest tanie a na cenie zyskuje dopiero w Europie czy tam Ameryce.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 22 / 2 / 0
jak wyleczyc rozjebany nos, zatoki podczas spirali codziennego wciągania? ból i cierpienie to chyba pokuta za grzeszenie pod wplywem zła
mimo to kocham cie kokaino, najlepsza z narkotyków, niech nikt cie nawet nie porównuje z jakimś kurwa mefedronem czy krajówką
  • 920 / 163 / 0
Smaruj dziąsło
  • 4401 / 705 / 2117
17 czerwca 2023WRB pisze:
15 czerwca 2023Mefistofeles1945 pisze:
Ja raz w życiu brałem koks na weselu także jakąś świadomość tam mam, ale i tak wolę yerba mate z odrobiną cukru i cytryny.
Bez sensu nabijanie postów.. i te porównanie do yerba mate, skąd Ty to wziąłeś mistrzu?
Mefisto - a co ma piernik do wiatraka? Tyle samo liter?! %-D

kokaina ma całkowicie odmienne i inne działanie niż cytryna i cukier z odrobiną yebra mate. Zauważ, że nikt nie mówi "ćpun" na yerbka, ale na kokainistę już tak. W każdym razie dziwne porównanie z dupy, bo to dwa inne bodźce kompletnie odmienne od siebie i jeżeli porównujesz to działanie kokaina → yerba mate, to radziłbym się zastanowić, czy ewentualnie nie jesteś/byłeś robiony na słabe, lub chujowe koko. Nie no, w tym przypadku to jestem wręcz pewien, że raczej to, co było brane na weselu u Ciebie, to nie była kokaina, skoro ni z gruchy ni pietruchy, porównałeś to w tym momencie do yerby.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4964 / 870 / 0
No dokładnie.

A piernik do wiatraka ma jeszcze tyle że wiatrak może się spierniczyć 😅
  • 1 / / 0
To dociąganie jest najgorsze. Mam trochę wolnego czasu, to zaraz leci koks, no bo jakby inaczej.
Po chwili jest za dużo i wchodzą xansy. Już mnie ten koks tak nie bawi jak kiedyś. Nie raz wciągnę kilka małych kresek i ok, następnym razem już się robię sztywny w sensie nie do porozmawiania i taki sobie.
Koniec końców doszedłem do wniosku, że to typowy imprezowy drag, najlepiej od początku w mniejszych kreskach, a nie od razu whoooo. Żadna yerba, ani keton nie ma do niej podlotu. No ale co kto tam lubi.
  • 5839 / 1209 / 43
23 czerwca 2023wonszgrzybojad pisze:
Smaruj dziąsło
To najprostsza metoda żeby zacząć tracić zęby.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.