Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1882 / 203 / 0
Musisz spróbować sam, u jednych wywołuje mocną zamułę i idą spać, inni odczuwają właściwości antydepresyjne i nootropowe. Ja zaliczam się do tej drugiej grupy

Z metylofenidatem na pewno unikniesz senności i jest szansa że podbije działanie nootropowe

Jednorazowa wrzuta nie pogorszy wyników treningowych :extasy:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2021 przez LiquidStranger, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 5841 / 1211 / 43
Baklo samo w sobie w dawce do 100mg u mnie powoduje pobudzenie zapewne przez wyrzut dopaminy.
Ja bym przed żadnym egzaminem nie brał niczego czego działania nie znam.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1174 / 227 / 23
Co do treningu to jestem ciekawy, bo podobno rozluźnia mięśnie, więc czy osiągi nie powinny być gorsze w trakcie treningów jeżeli mięśnie będą mniej spięte? Czytałem też, że łatwiej można dostać przepukliny.
  • 1882 / 203 / 0
To prawda, rozluźnia, ale chyba bardziej przy dłuższym stosowaniu, dwa-trzy razy dziennie. Cóż, przetestujesz i zobaczysz. Ja nie odczuwam zbytnio działania miorelaksyjnego nawet przy większych dawkach. Aczkolwiek to najpewniej przez to, że stosowałem Baclofen na odstawkę GBL'a
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 977 / 223 / 0
Ćwiczyłem na 75mg i nie zauważyłem żeby było gorzej, raczej bez wpływu na osiągi.
  • 262 / 100 / 0
12 maja 2021Fruktoza pisze:
Ćwiczyłem na 75mg i nie zauważyłem żeby było gorzej, raczej bez wpływu na osiągi.
Potwierdzam że miło się na tym ćwiczy. Jest ta wena, optymizm, wkrętka . Jeśli jeszcze uczeszczamy na publiczną, dobrze wyposażoną siłkę gdzie grają dobrą muzykę to już wogóle bajka ;)
Tylko czy warto próbować treningu pod wpływem czegokolwiek ?
Uważam że jeśli narkoman lubi sport to niech, nie doprowadza do tego że fun z wysiłku bedzie uzależniony od naćpania się...
  • 977 / 223 / 0
To prawda, najlepiej ćwiczyć na trzeźwo. Ja tak ćwiczę na pregabie i potem jest problem jeśli tabletek braknie, brak motywacji i chęci, a jak już się zmusisz to od razu myśli "na substancji X ćwiczyłoby mi się lepiej". Baklo/fenibut/pregabalina motywują i potrafią wkręcać w trening dzięki czemu ćwiczymy ciężej i dłużej. Dodatkowa seria? Jeszcze jedno powtórzenie? Nie ma problemu.
  • 199 / 13 / 0
Jak ze stymulantami wchodzi?
Jest sens zarzucać antyhistaminę, poprawi coś fazę jak przy gblu?
  • 2041 / 336 / 0
Witam. Dzisiaj zaopatrzyłem się następująco:

baklofen 10mg 1 op
clonazepam 2 mg 1 op
alprazolam 1 mg 1 op

Ok. godz. 18 rozpuściłem (pierwszego od tak dawna, miesiące) 2 mg klona pod językiem.
Czy mogę wrzucić 1 tab baklofemu na to? Jako próbę uczuleniową? Klon plus 10 baklo to jakiś fajny mix? :patrzy:

Baklofen jutro w ciągu dnia chcę rekreacyjnie po raz pierwszy. Mogę dzień po klonie? I ile zapodać na pierwszy raz, ma być w sam raz nie za grubo.

edit: poleciało 1 mg alpry 2mg klona i 20 mg baklofenu. Czekam aż się baklo wkręci, ale już jest pluszowo bo wczytuje się wyraźnie klonazepamum :ręka:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2041 / 336 / 0
09 maja 2021starysteve pisze:
Reakcje alergiczne zdarzają się na wszystko, łącznie z wodą. 30 mg to dobra dawka, chociaż równie dobrze możesz przypierdolić 50. Zdefiniuj "sporo" %-D generalnie mieszanie dużych dawek leków działających depresyjnie na OUN nie należy do najrozsądniejszych decyzji. Ale jak jesteś jeszcze w stanie pisać na forum to ten baklofen Cię prawdopodobnie nie zabije. Wtręt o mięśniach (że na to bierzesz niby?) pominę :ojeju: . Czy możesz coś jeszcze wyrwać nie wywróżę. Ale generalnie baklofen jest dość łatwo wyrwać, nawet mój stary lekarz-wyjadacz nie kojarzy, że to do ćpania.
@Kazuy4
Tak, dziś właśnie wyrwałem rc na baklo i clonazepam bez zbędnych pytań. Od siebie dodałem, faktycznie, że baklofen mi pomógł na bóle kręgosłupa (bo mam mocno spięte mięśnie od strestu itp ściemy) nie wiedziałem że to nawet na receptę więc kodzik proszę i tyle. Obczaiłem młodą dr w mojej przychodni która daje klona i baklo bez pytań i lekarza starej daty (ta sama placówka), który lekką ręką pisze afobam. Za to on prawie za żadne skarby nie przepisze klonazepamu czy diazepamu, bo to wg niego są narkotyki alprazolam już nie. Od jakiegoś czasu nie piję alko a wcześniej trochę GABA przetyrałem "piwkowaniem" przez wiele wiele lat. Dziś nawet na tym baklo wszedłem do monopola i na piwo nawet nie spojrzałem (byłem po rockstara). No ale zaopatrzyłem się w leki "doraźne" i tym samym mam mały zapasik benzo (liść alpry + 29 x 2mg klona), baklo i buha. Kurwa jak nie nałogowo alkohol, to kofeina i nikotyna przynajmniej muszą być a te energetyki to mi tyrają flaki gorzej niż browary. Przejdę z nich na inne gazowane i skończy się na większym spożyciu cukrów po prostu więc w sumie wygryw. Mi nie zaszkodzi nawet naczepa słodczy.

Żeby bez O/T - próba uczuleniowa 20mg zdana hehe ile jutro na czysto, bez benzo, zarzuć żeby nie osiągnąć max plateau ale dobrze poczuć ocb w rekreacyjnym działaniu? 50 będzie git?
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Sun, 01 Feb 2026 19:12:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769973072'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.