Z metylofenidatem na pewno unikniesz senności i jest szansa że podbije działanie nootropowe
Jednorazowa wrzuta nie pogorszy wyników treningowych
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Ja bym przed żadnym egzaminem nie brał niczego czego działania nie znam.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
12 maja 2021Fruktoza pisze: Ćwiczyłem na 75mg i nie zauważyłem żeby było gorzej, raczej bez wpływu na osiągi.
Tylko czy warto próbować treningu pod wpływem czegokolwiek ?
Uważam że jeśli narkoman lubi sport to niech, nie doprowadza do tego że fun z wysiłku bedzie uzależniony od naćpania się...
Jest sens zarzucać antyhistaminę, poprawi coś fazę jak przy gblu?
baklofen 10mg 1 op
clonazepam 2 mg 1 op
alprazolam 1 mg 1 op
Ok. godz. 18 rozpuściłem (pierwszego od tak dawna, miesiące) 2 mg klona pod językiem.
Czy mogę wrzucić 1 tab baklofemu na to? Jako próbę uczuleniową? Klon plus 10 baklo to jakiś fajny mix?
Baklofen jutro w ciągu dnia chcę rekreacyjnie po raz pierwszy. Mogę dzień po klonie? I ile zapodać na pierwszy raz, ma być w sam raz nie za grubo.
edit: poleciało 1 mg alpry 2mg klona i 20 mg baklofenu. Czekam aż się baklo wkręci, ale już jest pluszowo bo wczytuje się wyraźnie klonazepamum
09 maja 2021starysteve pisze: Reakcje alergiczne zdarzają się na wszystko, łącznie z wodą. 30 mg to dobra dawka, chociaż równie dobrze możesz przypierdolić 50. Zdefiniuj "sporo"generalnie mieszanie dużych dawek leków działających depresyjnie na OUN nie należy do najrozsądniejszych decyzji. Ale jak jesteś jeszcze w stanie pisać na forum to ten baklofen Cię prawdopodobnie nie zabije. Wtręt o mięśniach (że na to bierzesz niby?) pominę
. Czy możesz coś jeszcze wyrwać nie wywróżę. Ale generalnie baklofen jest dość łatwo wyrwać, nawet mój stary lekarz-wyjadacz nie kojarzy, że to do ćpania.
@Kazuy4
Żeby bez O/T - próba uczuleniowa 20mg zdana hehe ile jutro na czysto, bez benzo, zarzuć żeby nie osiągnąć max plateau ale dobrze poczuć ocb w rekreacyjnym działaniu? 50 będzie git?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.