i tak wszystko traci znaczenie w obliczu śmierci
ewentualnie wjechał w tłum dzieci z podstawówki bo z tej pretensjonalnej młodzieży generacji 500+ i tak nie będzie pożytku
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Lepiej zginac w chwale .
A wielu może myślenie się wywrócić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 kwietnia 2024hubii pisze: a nie macie ochoty jeszcze coś zrobić/zaryzykować zanim wszystko zniknie? (oprócz przedawkowania..)
i tak wszystko traci znaczenie w obliczu śmierci
Tacy ludzie mają często problem z codziennymi, błahymi sprawami, a Ty myślisz, że w ogóle im w głowie i "chce im się" planować i realizować jakieś złożone maniany?
gadanie co sie chce do ludzi bez konsekwencji, bojki kradzieze rozboje, jak juz idziesz sie zabic to co ci zalezy w pizdzie, nie wiem cos bym odjebal nie myslalem o tym
nie myslac o konsekwencjach planuje sie duzo latwiej nie wiem co taka osoba czuje, pytam sie, nie stwierdzilem faktu kurwa
16 kwietnia 2024Czoug pisze: dlatego ja w ostateczności pierdolnąłbym z hukiem pod ambasadą usraela, zostałbym zapamiętany jako bohater nowej komedii jak rozpętałem 4 wojnę światową a nie dyndał na żyrandolu jak ciota z pompką w żyle,
ewentualnie wjechał w tłum dzieci z podstawówki bo z tej pretensjonalnej młodzieży generacji 500+ i tak nie będzie pożytku
ostatnio miałem tak, ze próbowałem w siebie wsadzić wszystko co pod ręką, alkoholu od chuja, duzo benzo i na to 40mg 5 meo DMT. Nie chciałem się bezpośrednio i zdecydowanie zabić i raczej był to taki zamiar ewentualny wywołany bezsilnością. No i miałem taką wizję, że widziałem dwoje drzwi i mój umysł kazał mi wybierać życie czy smierć, stchórzyłem i zostałem, nie wiem czy w ogóle to miało konsekwencje pewnie gruba projekcja i halucynacja, ale dało do myślenia
Nie mówię tu oczywiście o przypadkach samobójstw z pobudek religijnych itd...
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
18 kwietnia 2024polymerase pisze: Panowie ja wam odpisze jak będę miał więcej siły, trzymajcie się.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.