ODPOWIEDZ
  • 509 / 197 / 1
W legii cudzoziemskiej ponoć jest lub była zasada aby zawsze mieć przy sobie ostatni nabój schowany.Nie na wroga..na siebie.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1344 / 269 / 0
a nie macie ochoty jeszcze coś zrobić/zaryzykować zanim wszystko zniknie? (oprócz przedawkowania..)
i tak wszystko traci znaczenie w obliczu śmierci
  • 1539 / 396 / 13
dlatego ja w ostateczności pierdolnąłbym z hukiem pod ambasadą usraela, zostałbym zapamiętany jako bohater nowej komedii jak rozpętałem 4 wojnę światową a nie dyndał na żyrandolu jak ciota z pompką w żyle,

ewentualnie wjechał w tłum dzieci z podstawówki bo z tej pretensjonalnej młodzieży generacji 500+ i tak nie będzie pożytku
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5383 / 990 / 0
Nie wiadomo czy wojny u nas nie bedzie Polska) to okazja sama się nadarzy .
Lepiej zginac w chwale .
A wielu może myślenie się wywrócić.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3406 / 536 / 0
Panowie ja wam odpisze jak będę miał więcej siły, trzymajcie się.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 83 / 9 / 0
16 kwietnia 2024hubii pisze:
a nie macie ochoty jeszcze coś zrobić/zaryzykować zanim wszystko zniknie? (oprócz przedawkowania..)
i tak wszystko traci znaczenie w obliczu śmierci
Osobom walącym magika prawdopodobnie wszystko kompletnie lata i powiewa od X lat.
Tacy ludzie mają często problem z codziennymi, błahymi sprawami, a Ty myślisz, że w ogóle im w głowie i "chce im się" planować i realizować jakieś złożone maniany?
  • 1344 / 269 / 0
nie, chodzilo mi bardziej wlasnie o proste maniany
gadanie co sie chce do ludzi bez konsekwencji, bojki kradzieze rozboje, jak juz idziesz sie zabic to co ci zalezy w pizdzie, nie wiem cos bym odjebal nie myslalem o tym

nie myslac o konsekwencjach planuje sie duzo latwiej nie wiem co taka osoba czuje, pytam sie, nie stwierdzilem faktu kurwa %-D
  • 781 / 120 / 0
16 kwietnia 2024Czoug pisze:
dlatego ja w ostateczności pierdolnąłbym z hukiem pod ambasadą usraela, zostałbym zapamiętany jako bohater nowej komedii jak rozpętałem 4 wojnę światową a nie dyndał na żyrandolu jak ciota z pompką w żyle,

ewentualnie wjechał w tłum dzieci z podstawówki bo z tej pretensjonalnej młodzieży generacji 500+ i tak nie będzie pożytku
też tak mam, ze jak już się zabić to zabrać jeszcze kilku jebańców ze sobą, niech ten ostateczny gest rozpaczy i kapitulacji ma realne znaczenie

ostatnio miałem tak, ze próbowałem w siebie wsadzić wszystko co pod ręką, alkoholu od chuja, duzo benzo i na to 40mg 5 meo DMT. Nie chciałem się bezpośrednio i zdecydowanie zabić i raczej był to taki zamiar ewentualny wywołany bezsilnością. No i miałem taką wizję, że widziałem dwoje drzwi i mój umysł kazał mi wybierać życie czy smierć, stchórzyłem i zostałem, nie wiem czy w ogóle to miało konsekwencje pewnie gruba projekcja i halucynacja, ale dało do myślenia
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 3027 / 648 / 0
@hubii Takie plany i zamierzenia krążą po głowie, ale w momencie kiedy naprawdę jest tragicznie i chcesz to skończyć, to nie myślisz o innych sprawach.
Nie mówię tu oczywiście o przypadkach samobójstw z pobudek religijnych itd...
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 509 / 197 / 1
18 kwietnia 2024polymerase pisze:
Panowie ja wam odpisze jak będę miał więcej siły, trzymajcie się.
Straszna ironia losu...
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.