ODPOWIEDZ
  • 4983 / 879 / 0
Też miałem beżowy proszek, bardziej bym stawial na to że po przerobieniu ketonow w dużych ilościach idących w kilogramy receptory już nie te. Natomiast w 2017r jak probówelem 5mapb beżowe to było lepiej. niż po MDMA.

Jeszcze odosnie benzofury, po jakichś 3h od wzięcia miałem dość tej niejakiej fazy gdzie tylko leżałem rozluźniony i nie było ochoty nawet słuchać muzyki a że było już późno to mówię trzeba to przerwać bo nie będę całą noc tak leżał, ustrojstwo długo działa. Wzialem jakieś 2 tabletki benzo i tylko pogorszyły sprawę bo każdy hałas za oknem emitowal dźwięki jakby ktoś cię mówil, po jakimś czasie dopiero zasnąłem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.