Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
najlepsze samoobsługowe są , ale jak zajdziesz do apteki z potulnym wyrazem twarzy i powiesz - przepraszam czy jest może tussi to w 80 % przypadków aptekarka powie ,że nie ma bo farmaceuci teraz maja takie pojebane szkolenia i na nich uświadamiają ich ze przyczyniają sie do narkomanii. Więc trzeba stanowczo żądać jak stary narkus %-D
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Czy wie ktos jaka jest maxymalna (smiertelna) dawka pseudoefedryny?
Osobiscie na raz wzialem doustnie 700mg...
Jako, ze mam jeszcze kilka opakowan sudafedu, a brak juz nadmanganianu (musze czekac az pojade do polski i kupie) to chcialbym zrobic taki eksperyment. Otoz zarzucic 1200mg pefki i zobaczyc co sie stanie. Chce zobaczyc czy znaczaco widac roznice miedzy 700mg a 1200mg.
mam 187cm wzrostu i waze 82kg, czy dawka 1200mg bedzie bezpieczna? Jak ktos ma takie info to prosze o podanie maksymalnej dawki jaka moze byc wzieta doustnie, jednorazowo.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
Raczej nic Ci nie będzie,ja najwięcej brałem 960mg,a ważę dużo mniej od Ciebie.
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Rawers pisze:
Raczej nic Ci nie będzie,ja najwięcej brałem 960mg,a ważę dużo mniej od Ciebie.
Nigdy nie mogłem zrozumieć tego fenomenu. Czy jestem wybrańcem, że 75 mg efki i dwie kawy spidują mnie na 6 godzin? Nie wyobrażam sobie brania tego w jakichś szczególnie większych dawkach a i na erowidzie 50 mg oznaczone jest jako strong.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Tylko weźcie pod uwagę, że pseudoefedryna działa słabiej od efedryny.
adhsive@safe-mail.net
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
adhesive pisze:
Tylko weźcie pod uwagę, że pseudoefedryna działa słabiej od efedryny.
Nawet jeśli. 900 mg (0,9g) to jest naprawdę dużo.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
pseuoefke brałem raz, wszamałem 900mg, prawie nic nie poczułem, później mi się spać zachciało.

13zł w plecy.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
pseudoefedryna- pytanie dla obczajonych.
spotkaliście się z przypadkiem, że efedryna (pseudo albo i nie) dziala usypiająco?
potrafi ktos wyjasnic o c kurw@ chodzi ?

z ciekawosci bo nie potrzeba mi wiceprezydenta wladka, jak nie ma opcji to nic innego i tak mnie nie ucieszy
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Dober - mnie pseudoefka usypia (vide wczorajsze pięć tabsów akataru). Sudafed tak samo. Takie błogie rozleniwienie. Nawet mi się podoba, choć serce kołacze troszkę, ale puls w normie (~110-120).
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 190 / 6 / 0
Dober, Toker-tak może dziać się u osób z ADHD, na które ogólnie stymulanty działają uspokajająco.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...