Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 48 / 4 / 0
da sie to jakos do amfetaminy przyrównac?
Uwaga! Użytkownik ma24ti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 37 / 0
Jak sie ma Alko i mj do tego, nie pokłócą się ? : )
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 4 / 1
Po moich testach mogę śmiało stwierdzić, że Alko i MJ nie pokłócą sie z NEH-em.
  • 129 / 34 / 0
Chiminca lub zielsko razem z palonym hexem daję o wiele lepszą fazę niż solo. Alko po wciąganiu tego jakoś nie chciało wchodzić, ale mix na pewno będzie git bo z gblem i clonazolamem było bardzoo git :D
  • 272 / 37 / 0
No i nadszedł dzien badań laboratoryjnych nad n-etylohekseTRON-em :p.Musze przyznac, ze wsrod ketonów, które dotychczas miałem okazje badać z mojego punktu widzenia hexenik bije wszystkie na ryj i chyba jest moim top 1 od dzis wsród dostepnych ketonów.Wstępnie na zapoznanie sie z nową substancją poszedł szur 50 mg, po 2 tyg przerwie od cpania fajnie wystrzeliło z papci na jakies 40 min.Jako, ze przesiąkłem opiniami wielu ludzi tutaj o tym zeby uwazac z dawkowaniem, dopchałem potem jeszcze 2 razy po 50 mg i milutki stan utrzymywal sie do 2,5 h po przerobionym 150mg.Wkurwia troszke ten wjazd na ciało na poczatku i drzenie miesni głównie.Sniff niezbyt przyjemny, gryzie w klame ale na chwilke takze mozna odkurzac, nosa nie zatyka.Zapach jakis taki dziwny, ciezko mi go scharakteryzowac;) Na finishu pojawil sie lekki smuteczek, ale mj i bronio zbawiennie.Reasumujac czuje sie usatysfakcjonowany.Godny polecenia odczynnik.strzała :)
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
Zgaduje, ze mozna przy tym pochlonac wieksza niz normalnie dawke giebla (podobnie jak z innymi beta-ketonami)?
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
100mg hexena i 1ml GBL nawet nie czuć, a na czysto 2ml mnie bardzo robi.
  • 275 / 4 / 0
może ktoś wrzucić zdjęcie aktualnie dostępnego sortu?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 107 / 0
DeathAngel pisze:
Zgaduje, ze mozna przy tym pochlonac wieksza niz normalnie dawke giebla (podobnie jak z innymi beta-ketonami)?
Radziłbym uważać, podobnie zresztą w miksowaniu z alkoholem. Jak stymulant nagle odpuści w momencie gdy mamy w sobie za dużo G/alko to robi się słabo (w szczególności w przypadku G). Robiąc takie miksy radzę mieć pod ręką przygotowaną dorzutkę by móc w ciągu paru minut dorzucić.
xmen pisze:
100mg hexena i 1ml GBL nawet nie czuć, a na czysto 2ml mnie bardzo robi.
Jednak 1ml a 2ml to znaczna różnica.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
@UP
Wiele razy juz sie o tym przekonalem, takze mam to na uwadze ;-).

Zdam relacje w najblizszym czasie jak sie laczy, ale zgaduje, ze bedzie bardzo dobrze, szczegolnie po takim okresie abstynencji od uzywek.

Tylko pytanie - hexen wybacza jak sie posypie troche za duzo, czy wchodza jakies chore jazdy?
Wage bede mial dopiero od srody, a testy chcialbym rozpoczac troche wczesniej.

I jak z tymi papierosami? Ktos jeszcze doswiadczyl podobnych problemow jakie byly opisywane?
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.