Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
Przeklejam swój post z dyskusji w innym wątku:
Cały dzień jadłem etylofenidat, miałem puls 150 i wolałem poczekać aż mi zejdzie do mniejszej szybkosci, bo obawiałem się, że 5-MAPB podwyższy mi mocno puls. Ale po zjedzeniu 5-MAPB puls na początku trochę podskoczył i byłem przestraszony, że będzie biło jeszcze szybciej, ale jak już weszło na dobre to puls się uspokoił. Zjadłem 95mg (ważone) białego puszku (ponoć najlepszy) i było w porządku, aczkolwiek zastanawiałem się i sprawdzałem kilka razy czy nie zjadłem jednak etylo bo efekty był baaaardzo podobne (oprócz tego, że etylo mocniej wchodzi na serce), nie było ani pluszowości znanej z MDMA ani miłości i entuzjazmu do wszystkiego, po prostu przyjemna, lekko euforyczna stymulacja. Może więc nie powinienem wcześniej jednak brać etylofenidatu bo mam wrażenie, że spłycił mi zabawę?

Co najciekawsze z tej historii: przed zjedzeniem 5-MAPB czułem dorzucany etylofenidat, teraz już po tripie jak ładuję w siebie duże ilości etylofenidatu to czuję się tylko jakbym wypił małą kawę. Może więc jest jednak jakaś tolerancja krzyżowa czy coś podobnego, skoro etylo teraz, po zjedzeniu 5-mapb, zupełnie nie działa w żadnych dawkach?

(rozwiązaniem nie jest to, że mam dużą tolerancję na etylofenidat, bo zacząłem go jeść dopiero dzisiaj i przed 5-MAPB zjadłem ze 3 x 10-20mg (odmierzałem kryształki ręcznie) i było wtedy dość mocno spidująco i nie mogłem usiedzieć w miejscu. Na afterglowie po 5-MAPB zjadłem ~20mg, ~40mg i ~60mg i niewiele to dało.
  • 3406 / 535 / 0
Jutro chce etylo z 5mapb, da rade taki mix, dawek jeszcze nie okreslilem, ale nie wiem czy na jeden raz mieszac czy w pierwszej kolejnosci etlo/5tka ?

@edit

Czyli z gornego postu wynika ze najpierw etlo ladowac a pozniej 5mapb ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 11 / / 0
Metylo z moklo dobre polaczenie ??
  • 498 / 27 / 0
jako ze tematu jeszcze nie ma pozowole sobie go założyc

Obrazek

zasugeruje moze pierwszy mix a raczej stworzenie cos ala soli

-50% 2-Fa
-30% Izo
-20% 3-Fa

proporcje mysle ze wybralem odpowiednie sol ma byc mocno euforyczna z nienachalną stymulacja fizyczna

dawkowanie 50-100mg i.v jesli wszystko pojdzie pomyslnie bede ten mix testował z metadonem i benzodiazepinami

piszcie swoje pomysly co do mixowania owej substancji pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 2881 / 302 / 0
Wczoraj brałem ipha po przygodzie z kodą piwkiem i marihuaną. Dawka około 30-50mg sniff.
Podobnie jak EPH nie ma efektu otrzeźwienia i tak jak przy ephie kodeina i iph działają na równi, nie znoszą się nawzajem.

Do kilku piwek wieczorem iph w dawkach ~~50mg oralnie też się dobrze sprawdza, ale to kwestia osobnicza czy ktoś lubi. Ja tam lubiłem czasami dorzucić trochę epha do alko
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 498 / 27 / 0
[ external image ]
witam pytanie tutaj do ludzi z wiedzą teoretyczną lub tych ktorzy testowali

PV8 + IPH

zadnej z tych sub nie brałem
z tego co czytam PV8 to raczej nieudana wersja A-pvp dajaca sama noradrenaline praktycznie IPH to znowusz tez wyczytane calkiem udany analog EPH ktory wplywa glownie na dopamine na chłopski rozum polaczenie wydaje sie ciekawe ponaddto obie substancje mozna waporyzować ale czy też podawac I.V ? i jakie proporcje byscie sugerowali osobom z duzym doswiadczeniem ze stymulantami?

mam do wyboru test
Pv8 + IPH / poczekanie 2-3tyg na pojawienie sie czegos / siedzenie na duposcisku 8-( :kotz: :-|

oczekiwania wiadome dobry wypierdol nie musi byc taki jak na a-pvp ale jakis w miare sensowny biorac pod uwage syutacje po pierwszym lipca
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 36 / 3 / 0
Apvp swietnie sie komponowalo z EPH, czy tak samo bedzie z iph ipv8 przekonam sie w pt.
I dam znac jak wypadly testy (pewnie bedzie sniff, jak bedzie obiecujaco to pokusze sie o vapo)

Testowalem iph - dzialalo na mnie tak samo jak EPH (testy pod wplywem innych pobudzaczy wiec moglem nie wypalac niuansow)

Miks Iph + 5-dbfpv (ponoc najlepszy zamiennik pvp z dostepnych na rynku) - lezalem i nie moglem sie podniescc + nieogar
Poszlo ok 40mg iph i 20mg 5dbfpv

Potem byly tylko dorzutki 5dbfpv:D (z nienajgorszym efektwm jak na okres po delegalizacji)

Sprawdze jeszcze raz iph odmalych dawek (20mg) sprubuje wyznaczyc optymalna dawke (EPH najlepiej na mnie dzialo do ok 50mg) i zrobie ponowna probe iph z 5dbfpv (moze za duze dawki poszly, jakies sugestie odnosnie dawkowani? w ktora strone isc?)
  • 1987 / 108 / 0
Dorzucenie 5mg, może ciut więcej Noopeptu do IPH trochę uspokaja i bardzo fajnie współgra jeśli komuś się podobają efekty poszerzonej percepcji wzroku.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 27 / 0
scr wyjasnilbys dzialanie PV8 na poszczególne neuroprzekaźniki ?
hamuje wychwyt zwrotny czy raczej uwalnia?
i jak sytacja ma sie w przypadku IPH / i łączenia obu sub w jednej zarówce bądz jednej kresce do sniffa czy do i.v`ki

http://wolnamolekula.info/izopropylfeni ... ocholikow/ - jak rozumiem informacje z tej strony są wiarygodne to dlaczego budowa cząsteczki IPH wygląda inaczej niz ta dostepna na hajpie?

sory ze zadaje tyle pytan ale wole uniknąć bledow z przeszlosci ;-)
  • 1987 / 108 / 0
@Drzewo - wzór na tej stronie i na hajpie jest taki sam.

Co do Twoich pytań o profil farmakologiczny substancji i łączenie - sorry, nie jestem alfą :D i omegą. Substancje są nowe, nie widziałem badań na ich temat, poza IPH nie próbowałem. Można sobie przypuszczać, ale patrząc na to jak różni się działanie pirolidynowców w zależności od długości łańcucha to to jest to loteria.

Co do samego uwalniania monoamin to mechanizmów jest kilka, więc blokada wychwytu zwrotnego niekoniecznie zablokuje działanie releasera.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.