Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 34 / 0
Tutaj empatia jest bardzo dobra, toć szczękościsk nomalnie był, ale analogicznie psychodela większa, natomiast mindfuck dla mnie tak samo jak homet w dawkaniu, bodyload dłuższy ale faza trwa też dłużej. Tylko odludzie ryzyko badtripa spada o wiele, utrata świadomości zaczyna się od 35 do 40 objawia się dziwnym poczuciem tracenia ciała, eh te pawiowe ogony na polance. KOCHAM afterglow :D nawet lepszy niż sama faza! Wszystko można przemyśleć, szczeście do końca dnia gwarantowane, dlatego nie polecam w nocy albo zbijać benzo. Buszek zielska po wszystkim daję taki zarąbisty unikatowy stan jak lubisz palić zielsko lub nm, jest powrót normalnie 25-30% psychodeliku. Ale sobie chęci narobiłem ale wsio szczera prawda bije hometa i aco :)
  • 1329 / 58 / 0
believe pisze:
wujciodobrarada pisze:
lepiej zapodaj cos innego generalnie nie wiem jak można jest trypaminy na imprezy
+1

Empatogeny + maja w sobie nutkę psychodelicznego klimatu, a odbiór muzyki jest również na wysokim poziomie.
Dzięki za dobre rady chłopaki, ale nowy w temacie nie jestem i nie pytałem o to co waszym zdaniem warto wziąć na imprezę, tylko o dawkowanie tej konkretnej substancji. Zdaję sobie sprawę z tego, że tryptaminowa faza nie należy do tych najbardziej imprezowych i prospołecznych, ale zdarzało mi się już je brać wśród ludzi i póki co było ok. Rozumiem, że najlepiej będzie celować w 15-20mg, jak z innymi tryptaminami.
Dah pisze:
KOCHAM afterglow :D nawet lepszy niż sama faza!
Tyle prawdy :-D Zejście fazy po tryptaminach i afterglow to najlepszy stan jaki potrafię sobie wyobrazić, żadne inne substancje nie dały mi takiego przyjemnego uczucia.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2001 / 491 / 0
U mnie czasem przy zejściu tryptaminy występuje bardzo silny ból głowy, który psuje możliwość cieszenia się z afterglowu. Trudno powiedzieć czym może on być spowodowany. Może odwodnieniem, może anomaliami ze strony układu krążenia a może jeszcze czymś innym ....
  • 3362 / 351 / 0
KapitanAizen pisze:
U mnie czasem przy zejściu tryptaminy występuje bardzo silny ból głowy, który psuje możliwość cieszenia się z afterglowu. Trudno powiedzieć czym może on być spowodowany. Może odwodnieniem, może anomaliami ze strony układu krążenia a może jeszcze czymś innym ....
No wlasnie u mnie tez czasami ten bol glowy wystepuje. Nie zawsze, ale czasami po peaku sie pojawia, i bardzo meczy.
  • 165 / 10 / 0
Czy miprocyna może być palona ? I jaka jest według was najlepsza droga jej administracji ? Aha i czy macie dobry sposób na odmierzenie odpowiedniej dawki bez wagi , posiadam wagę ale nie waży od pewnego czasu zbyt dokładnie, będę miał 250mg miprocyny pozostaje zrobienie 10 równych kupek , czy znacie jakieś lepsze sposoby ?
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 129 / 34 / 0
U mnie wystepował tylko przy homecie, natomiast po homipcie lekki nie przeszkadzający lub brak. Ibuprom zawsze pomagał 1 tabs po, drugi na sen, trzeci z rana ale to ekstrema w 2 się mieszcze, w sumie mam go kupionego tylko na popsychodeliczne tripy. W jakimś wątku z tryptaminami przyczyna tego bólu została wyjaśniona, gdzie i jaka była nie piszę bo przekręce. Dziel na równe kupki, w jaki sposób znajdź jakiś pojemnik np kapsel po piwie, prosta konstrukcja papierowa która będzie mieściła 5 kupek po 50mg, czy tam ile chcesz dla x osób albo w przypadku większej ilości osób pół na pół 125ml wody i rozdzielasz, oczywiście w dniu tripowania homet umarł w 4-5h w słoneczny dzień. Dla mnie oral bo nic innego nie próbowałem, ktoś kto kuł powie coś innego zależy od własnych preferencji. Zwapuj i daj znać %-D
  • 165 / 10 / 0
Dah pisze:
U mnie wystepował tylko przy homecie, natomiast po homipcie lekki nie przeszkadzający lub brak. Ibuprom zawsze pomagał 1 tabs po, drugi na sen, trzeci z rana ale to ekstrema w 2 się mieszcze, w sumie mam go kupionego tylko na popsychodeliczne tripy. W jakimś wątku z tryptaminami przyczyna tego bólu została wyjaśniona, gdzie i jaka była nie piszę bo przekręce. Dziel na równe kupki, w jaki sposób znajdź jakiś pojemnik np kapsel po piwie, prosta konstrukcja papierowa która będzie mieściła 5 kupek po 50mg, czy tam ile chcesz dla x osób albo w przypadku większej ilości osób pół na pół 125ml wody i rozdzielasz, oczywiście w dniu tripowania homet umarł w 4-5h w słoneczny dzień. Dla mnie oral bo nic innego nie próbowałem, ktoś kto kuł powie coś innego zależy od własnych preferencji. Zwapuj i daj znać %-D
Dzięki za odp ;d , mysle raczej o 10 kupkach i podanie każdemu triperowi po 1 i 1/4 kupki ? Kazdy z nas będzie nas 4 , będzie jadł tryptaminy pierwszy raz , jedyne doświadczenia po za mj moich współ triperow to dxm w tym jedna triperka tylko mj , ja wiele rzeczy w życiu brałem ale z psyhodelikami jestem na bakier wiec czy ok 32mg będzie ok dawka na pierwszy raz ? Bo nie chce zeby okazało sie zbyt słabo , kazdy pewnie kupke wpakuje do japy i polknie i zapije sokiem porzeczkowym :d , Zwapowalbym ale boje sie srogiego popierdolonego wejscia xd , bo to moze byc ostra jazda ;d chyba ze nie ? Bo moja kolezanka fetyszystka mj , chciała by jak wszystko to wypalić , ale to chyba niezbyt dobry pomysl ?
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 3406 / 534 / 0
Kurwa tego sie nie pali to nie liscie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 129 / 34 / 0
Prawda tego się nie pali %-D chłopy po 22-25mg dziewczyna 20-18, lepiej zacząć spokojnie i stopniowo lecieć w górę szkoda zrobić sobie niesmak do tej grupy po pierwszym razie jeżeli ktoś nie ogarnie, działanie poszczególnych grup substancji na mózgi osobników bywają skrajnie różnie. Będziesz miał jeszcze czas aby zrobić życiówki, pierwsze doświadczenia nawet w niedużych dawkach są wartościowe, zajebiste. Jeżeli siądziesz przygnębiony że słabo i wg kijowe to nie jest grupa dla ciebie i będziesz jechał dawkami chuj wie ile dołączysz pewnie do grupy ludzi którym psychodeliki jebią banie. Bieda-ketony, kanna, amfetaminki, gaba, stimy, opio napierdalać resztę szanować, lecz to moje zdanie i możesz mieć je kompletnie w dupie lub pomyśleć :-D . Zielsko jak coś git podbija wizuale oraz mindfuck oczywiście kanna myślami najprościej mówiąc robi się twardziej schodzi trochę miękkości, w przypadku za słabej fazy naciskało guzik ON w mózgu. Osobiście i tak nie polecam na pierwsze razy
  • 3449 / 720 / 9
XxoDARKoxX pisze:
... czy znacie jakieś lepsze sposoby ?
Spróbój zrobić maczanę na homipcie. Aceton, podkład klasycznie. Stężenie powiedzmy 1;5 lub 1;10
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.