plejer pisze:Zamawiał ktoś może w tym sklepie?
https://vaporshop.pl/pl/glowna/121-migh ... ickel.html
cena dosyć niska porównując z innymi sklepami w Polsce, dlatego mnie trochę to zastanawia czy nie jakiś wałek.
HumanMind pisze:Da się gdzieś wypożyczyć taki vapo czy tylko kupić?
trydzyk pisze:zapluty ćpun? :scared:
Zakupiłem kiedyś w headshopie w Amsterdamie taki przyrząd. Ogólnie nie polecam, może nadaje się do palenia kiefu ale na pewno nie topków. Tak, dokładnie chodziło mi o PALENIE, gdyż grzałka w tym "vaporyzatorze" pali susz, nie vaporyzuje :)
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
W ogóle to co jest pozostałością po takiej waporyzacji i czy zawiera jeszcze THC ?
@humanmind Oczywiście że ma wymienne końcówki, można też wymienić samą komorę chłodniczą. Ale nie widziałem żeby ktoś sprzedawał ^^ Ile byś chciał wydać na wapka?
@plejer Cena w porządku, tam gdzie ja kupowałem Craftiego jest po 1350 (get vapo com)
Po użyciu w dobrym waporyzatorze w materiale podobno nic nie zostaje, wiele osób próbowało palić "fusy" bez skutku. Ja niedługo przeprowadzę eksperyment z ekstrakcją fusów alkoholem.
---> Astral Vaporizer - podobno dobry cena/jakość. https://www.youtube.com/watch?v=f-PXf7CvcdY.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.