Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 3 / 0
Da się gdzieś wypożyczyć taki vapo czy tylko kupić?
Uwaga! Użytkownik HumanMind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1316 / 234 / 0
plejer pisze:
Zamawiał ktoś może w tym sklepie?
https://vaporshop.pl/pl/glowna/121-migh ... ickel.html

cena dosyć niska porównując z innymi sklepami w Polsce, dlatego mnie trochę to zastanawia czy nie jakiś wałek.
Tak, mam od nich Paxa II.
HumanMind pisze:
Da się gdzieś wypożyczyć taki vapo czy tylko kupić?
Serio chciałbyś ciągnąć z tego samego waporyzatora, z kótrego ciągnął przed Tobą chuj wi jaki zapluty ćpun? :scared:
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 78 / 3 / 0
trydzyk pisze:
zapluty ćpun? :scared:
Myślałem, że to ma jakieś wymienne końcówki czy coś, nigdy takiego wapozyratora profesjonalnego nie widziałem:)
Uwaga! Użytkownik HumanMind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Miał ktoś kontakt z G Pro (nie mylić z G Pen) od Snoop Dogga ? Jak oceniacie ? Warto zakupić ?
  • 227 / 12 / 0
Apropos kolegi @up i vaporyzatora G-Pen od Snoopa.

Zakupiłem kiedyś w headshopie w Amsterdamie taki przyrząd. Ogólnie nie polecam, może nadaje się do palenia kiefu ale na pewno nie topków. Tak, dokładnie chodziło mi o PALENIE, gdyż grzałka w tym "vaporyzatorze" pali susz, nie vaporyzuje :)
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 44 / / 0
Ceny tych stacjonarnych to jakiś kosmos, używał ktoś takich tańszych (do 100/200zł) przenośnych elektronicznych albo szklanych manualnych ? jest to cokolwiek warte?
W ogóle to co jest pozostałością po takiej waporyzacji i czy zawiera jeszcze THC ?
  • 18 / 1 / 0
Pozostałość po waporyzacji (Crafty) to piękny, czysty olejek i ew. drobinki drobno zmielonego, zwapowanego tematu. Wyskrobać i wrzucić do wapora :). Co do rzekomej słabej wydajności, mogę ze spokojnym sumieniem się nie zgodzić ^^. Jeden pełny cybuszek takiego "w porządku" palonka i cztery osoby z umiarkowanym stażem mówią że jest dobrze :) Jak masz klepliwy brokuł to 0,1 spokojnie styknie, no chyba że palisz dżojki jak fajki (no ale wtedy należy ograniczyć palenie jak dla mnie :D).

@humanmind Oczywiście że ma wymienne końcówki, można też wymienić samą komorę chłodniczą. Ale nie widziałem żeby ktoś sprzedawał ^^ Ile byś chciał wydać na wapka?

@plejer Cena w porządku, tam gdzie ja kupowałem Craftiego jest po 1350 (get vapo com)
  • 1316 / 234 / 0
Za 200 złotych da radę, ale te chińskie (grzałka + szklana kolba z sitkiem) mogą palić materiał, a nie o to chodzi w waporyzacji... Pokaż lepiej konkretnie, jaki model masz na myśli.

Po użyciu w dobrym waporyzatorze w materiale podobno nic nie zostaje, wiele osób próbowało palić "fusy" bez skutku. Ja niedługo przeprowadzę eksperyment z ekstrakcją fusów alkoholem.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 44 / / 0
No włąśnie nie mam konkretnego modelu, powiedzmy za te dwie góra trzy stówki coś się dostanie sensownego ? i żeby można było spalać malutkie ilości odpowiadające powiedzmy dupce lufki :) na aledrogo widziełem coś takiego jak titan i są modele 1, 2 lub 3 coś z tego by się nadało ?
  • 18 / 1 / 0
Jeżeli zależy ci na waporyzacji, a nie na elektronicznej lufce to do niedawna nie było nic. Nie wiem jak jest teraz, słyszałem że to się powoli zmienia. Ale poniżej 500 raczej nie zejdziesz. Pooglądaj youtube :D Tu możesz zacząć --->
---> Astral Vaporizer - podobno dobry cena/jakość. https://www.youtube.com/watch?v=f-PXf7CvcdY.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.