Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 177 / 26 / 0
No to już kilka lat będzie jak wale stimy+nebivolol. Badań nie zalacze ale powiem że czuje się świetnie fizycznie i nic nie dolega. Z obaleniem mitu chodzi o to że pisali tutaj ludzie że można umrzeć przy tym połączeniu także o tym mówię, nebiwolol+stymulanty to bezpieczne połączenie, nie wiem jak inne beta blokery. I ogólnie odradzam takie praktyki jak moje. Pozdrawiam.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1 / / 0
Cześć, na wstępie chciałbym przeprosić, jeśli już był poruszany taki temat, ale przewalić się przez te wszystkie strony, to człowiek czasami nie ma ochoty, więc wybaczcie moje lenistwo.

Chciałbym się zapytać, czy ktoś bierze triplixam (peryndropyl, indapamid i amlodypina) i jaki jest wpływ z łączeniem amfy, którą chciałbym spróbować. Miał ktoś może już z tym styczność i jakie były odczucia po wzięciu amfy?

Od razu dodam, że to chcę brać rekreacyjnie bez przesady. Z dziewczyną wpadliśmy na taki pomysł, ale też warto zapytać jaki to będzie miało wpływ na to nadciśnienie z tym lekiem.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2025 przez ChceSprobowac, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.