Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 361 / 15 / 0
Nie wiem, co jest z obecnym sortem, bo kupowałem wiele razy i było ok. Podobnie jak kolega dwie strony wcześniej, mam strasznie przekrwione spojówki po przebudzeniu, a poza tym (co gorsze) już po dwóch godzinach snu budzi mnie świąd nie do wytrzymania. Nie da się w ogóle spać. Polanie łagodzi świąd, ale przebudzam się średnio co dwie godziny, a i tak po pierwszym przebudzeniu to jest bardziej półsen niż prawidłowy, głęboki sen.
  • 349 / 8 / 0
Może ktoś się jeszcze wypowiedzieć na temat obecnego sortu? Ile tego lać na pierwszy raz i w czym najlepiej rocieńczać? I jeszcze jedno. To normalne jeżeli bardzo delikatnie zalatuje zapachem mocno rozcnieńczonego rozpuchola? Oczywiście jak dotarło do mnie to była jedna zastygnięta bryła. Teraz jak się rozpuszcza przypomina normalnie jakby lód.
  • 906 / 36 / 0
Lej więcej niż giebla. U mnie w przypadku g 1,3-1,4 na pierwszy raz było dobrze, tutaj potrzeba z 1,8-2 ml.

Co do zapachu jest bardzo slabo wyczuwalny, jesli dostałeś brylke lodu to BDO na bank.

Rozcienczac w czymkolwiek chcesz, woda, sok, mocz jednorożca.

niedługo się wypowiem co do wpływu na bebechy i ogólnie porownam do giebla jako doświadczony z nim user
297 dni czystości (05.01)
  • 349 / 8 / 0
No ja też się wypowiem jutro rano bo dzisiaj przewiduje mniej więcej 4 może 5 polewki jak będę się dobrze czuł po tym
  • 451 / 26 / 1
23 lutego 2017JanBreivik2 pisze:
jeśli chodzi czy o BDO czy o gbla, coś takiego jak jedna polewka NIE ISTNIEJE %-D.
O, kolega trafił w sedno! Mogę się pod tym podpisać obiema niepokłutymi rękami. BDO jest spoko na okazjonalne użycie, ale można w ciemno powiedzieć, że z umiarem będzie potrafiło używać go może z 5 procent użytkowników.
Ja miałem ciągi tygodniowe, gdzie leciałem na tym przez połowę dnia, potem tydzień przerwy i znów. Permanentna biegunka psuła całą frajdę, organizm wiedział, do czego BDO się nadaje :D

EDIT: Nie demonizuję substancji, ale skoro chcemy się truć, to GBL jest o wiele lepszy. Przede wszystkim ma mniej uboków i można zgąbczyć.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 906 / 36 / 0
Istnieje, ale tylko na początku. Jak miałem 1 butlę giebla to polewalem sobie kiedy chciałem. Szedłem do szkoły? Chowalem butlę. Bylem panem sytuacji. I panem życia. Teraz to płyn jest moim panem; )

scalono - WRB

No cóż, abstrahując od samego działania, jest to trucizna. 3 polewki, 3 kupy. Bardzo śmierdzące. Uczucie w brzuchu jakbym zjadł coś nieswiezego. Nie pijcie tego.

Da się coś z tym zrobić, przerobic na coś?
  • 349 / 8 / 0
Widzę, że jeżeli chodzi o te uboki to bardzo indywidualna sprawa. Ja jestem już po drugim polaniu i żadnych kup śmierdzących nie miałem ;-) Nic mnie nie boli. Czuje się całkiem przyjemnie. Zobaczymy jak będzie jutro
  • 2278 / 278 / 3
24 lutego 2017Sinnis pisze:
Da się coś z tym zrobić, przerobic na coś?
Nie, tłumaczyłem parę stron temu dlaczego.

Uczucie świądu, pieczenie, przekrwione oczy to histamina.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 906 / 36 / 0
16 lutego 2017Fenetylamina pisze:
Nie da się niczego ZSYNTEZOWAĆ. Gdzieś pisałem dlaczego.
Tyle znalazlem w temacie.
  • 361 / 15 / 0
24 lutego 2017Juma pisze:
Widzę, że jeżeli chodzi o te uboki to bardzo indywidualna sprawa. Ja jestem już po drugim polaniu i żadnych kup śmierdzących nie miałem ;-) Nic mnie nie boli. Czuje się całkiem przyjemnie. Zobaczymy jak będzie jutro
u mnie się uboki pojawiły po 4 dniach regularnego stosowania. pan zaopatrzeniowiec miał przerwę i coś pisał o nowym sorcie, obawiam się, że to co mu przyszło, to jakiś zanieczyszczony shit. wcześniej stosowałem jego BDO i było ok. zamawiam giebla i dam odpocząć organizmowi od tego syfu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.