Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 93 / 1 / 0
moze sprzedaj, wylej,cokolwiek, ale na pewno nie pij... ogarnij prawdziwego giebla, przerob do gąbek i ciesz sie zyciem ;)

nieskromnie nazwe sie koneserem GBL, pilem wiele sortow i to jest moj wonder drug. z [ers[ektywy takiej osoby powiem ci, ze czulem, ze ta substancja doslownie pruje mi flaki.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5325 / 961 / 0
Juma, mail, czy sklep juz to ma czy jakies śmieszne preordery towaru ktory beda dopiero miec. Nie pucuja sie , nie odpisuja . Ja sie prosil nie bede. ::>
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 349 / 8 / 0
No coś kombinują pajace. Ja to pierdole i zamawiam dzisiaj giebla. I koniec. Albo ALD-a bo mnie na sajko naleciało. Tak BTW może coś z tego BDO da się zsyntetyzować w razie czego?
  • 2278 / 278 / 3
Nie da się niczego ZSYNTEZOWAĆ. Gdzieś pisałem dlaczego.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 349 / 8 / 0
Przepraszam za tą koszmarną literówkę:-( Dobra już znalazłem zastosowanie dla BDO. Odsprzedam znajomemu lakiernikowi :D
  • 2278 / 278 / 3
Znaczy to nie literówka niby, ale walczę z tym. Takie zboczenie. ;)
Lepiej się tego pozbyć.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 5325 / 961 / 0
Da sie po tym odciac po stimach?? Jesli tak, to jaka ilosc? Ja bym to trzymal w apteczce na takie okazje jak da rade ... Juma 100 ml mi trza. ... wiesz co robic.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5887 / 1217 / 43
Pewnie.
6ml uśpi każdego na 4godziny.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 328 / 24 / 0
Macie po tym przekrwione oczy? Przy GBL ani razu mi się to nie zdażało, miałem może takie bolące, suche, ale to od histaminy. A tutaj mam kurwa czerwone już po jednej polewce. Tak to wypierdala histaminę czy o co chodzi? W życiu bym nie mógł lecieć na tym w ciągu.
  • 349 / 8 / 0
Gdyby to była histamina to zapewne odczułbyś wiele innych rzeczy poza przekrwionymi oczami. Np. swędzenie. Możliwe że to jakaś osobnicza reakcja
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.