Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 276 / 17 / 0
Drogo trochę, powinno to z 200 kosztować gdzieś, zakładając że to legit 200ug tak myślę
  • 2876 / 267 / 0
oczywiście idzie znaleźć i sporo taniej, ale tragedii nie ma

nie przepłacasz jakoś tragicznie, jak nie masz innej opcji to ja bym brał
  • 1500 / 92 / 2
Obczajcie to, że za zjebane zioło trzeba w Bydgoszczy płacić 50 zł, ogólnie kiedyś miałem typa co miał po 40 i było dobre tylko kontakt się jakoś zerwał.Przez 50 zł za gram to rozbój w biały dzień.Może mam słabe dojścia, ale wicie pytam ziomków po ile chodzi oni też mają po 50.A teraz inflacja i może nawet przez zjebany rząd PiS będzie pewnie po 60.Jak to możliwe?
action movie:gun:
  • 1229 / 181 / 0
Toć grass po 50 zł za gieta już od dawna jest . Ja za 10 ostatnio dałem 380 a 10 lat temu dawało się koło 200 zł.
  • 2876 / 267 / 0
nie, 50 złza szt DOBREGO zioła, to ok cena, chyba że piszesz o jakichś dla dzieci typu outdoory, to wtedy 40 zł to nawet rozbój w biały dzień

50 zł - porządny indor, że wiadro styka
30 zł - jakiś tam spoko outdoor

imo sprawiedliwy i normalny cennik

nie piszę o znajomościach, bo miałem czas że miałem po 20 zł kozackiego Critical Kusha spoad dobrych LEDów, bo gościa z kwitem cisnęło. tak normalnie po 25 mi daje
  • 276 / 17 / 0
@p420 za duze wymagania masz
  • 2876 / 267 / 0
pal od 2004 roku, od 2006-7 jakoś codziennie wiadra i nie bądź wymagający ;)
  • 505 / 91 / 0
Niedaleko Bydgoszczy zwykły outdoor po 30, więcej=taniej. 40 zdaża się osiedlowa, a towar oczywiście ten sam bo wszystko idzie od jednego typa. Ja nie zapłacił bym więcej niż 40 za Kozaka
  • 16 / 3 / 0
Siema, wiec, że pewnie było to przerabiane, jeden rabin powie tak drugi nie. Czy te ceny są okej?
Oxy80: 60 szt/500 blister/2,5k paczka
MST200: 50/400/2k
klony 120?
  • 2198 / 715 / 0
Nie są okej. Są dość daleko od okej.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.