Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
365
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
332
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
195
19%

Liczba głosów: 1021

ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
06 października 2018archie_andrews pisze:
Nie wiem czy dać Asentrze szansę i spróbować brać ją powiedzmy 2 miesiące i zobaczyć, czy to wkurzenie przejdzie, czy to jednak lek nie dla mnie.
To najprawdopodobniej skutek uboczny który przejdzie z czasem, daj czas się rozkręcić.Po mniej więcej 2 - 3 miesiącach można będzie już powiedzieć czy działa.Nie zmniejszaj sam dawki, wszystko konsultuj z lekarzem psychiatra. ;-)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 50 / 1 / 0
Daj szanse! Tez tak miałem na początku. Chwiejność, wkurw i mega irytacja. Może za szybko wskoczyłeś na 100 mg? Ja pierwszy tydzień brałem 25 mg, później 50. Leci 3 miesiąc i wskoczyłem na 100 (mijają dwa tygodnie) i od wczoraj poczułem „przyjemne” zaskoczenie. :heart:
  • 236 / 10 / 0
Ja wskoczylem po 7dniach na 200mg to aż mnie wykrecalo przez caly tydz spalem moze z 10h I zszedłem z benzo 11tyg ciąg z dnia na dzień. 7dzien bez benzo I 16dzien na sertralinie 200mg, strasznie zacząłem dzisiaj ziewac, to dobrze wróży?
Używaj opcji mention (@jartexxx) żebym widział że zadałeś pytanie lub odpowiedziałes na mój post :)
  • 1599 / 47 / 0
06 października 2018jartexxx pisze:
Ja wskoczylem po 7dniach na 200mg to aż mnie wykrecalo przez caly tydz spalem moze z 10h I zszedłem z benzo 11tyg ciąg z dnia na dzień. 7dzien bez benzo I 16dzien na sertralinie 200mg, strasznie zacząłem dzisiaj ziewac, to dobrze wróży?
Po SSRI się ziewa ale już się lepiej czujesz ?
  • 236 / 10 / 0
No lepiej , skutki uboczne chyba dziś puściły, ziewanie to dobry znak ?
Używaj opcji mention (@jartexxx) żebym widział że zadałeś pytanie lub odpowiedziałes na mój post :)
  • 1599 / 47 / 0
Ziewanie to skutek uboczny po tych lekach i też powinno przejść.
  • 3455 / 1120 / 0
Krąży pogląd, jakoby skutki uboczne miały zwiastować, że lek się rozkręci. To nieprawda, mimo ich wystąpienia ciągle nie wiadomo czy lek rozkręci swoje właściwe działanie.

Jesteś na 200mg/d, teraz nic nie zmieniaj, tylko czekaj.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 236 / 10 / 0
@Misspill

No nie mam zamiaru, najgorsze mam już za sobą, derealizacja była 24h, do tej pory jest , ale idzie się przyzwyczaić xd paro nijak radziła sobie z natretnymi myslami, lekiem uogolnionym, mam tak se nic mi nie jest, a tylko ktos wejdzie do domu , to od razu nagle jej 100mysli na minutę, to chyba porycie też.. Paro miala same skutki uboczne zero plusów , zrobiła ze mnie warzywo dosłownie w ciągu miesiąca, kiedyś brałem sertraline w dawce 50mg I jak po 3miechach zaskoczyła to aż w szoku byłem moje życie się zmieniło do stanu sprzed brania narko xd, teraz to czuje że się zniszczyłem Ale walczę dalej .benzo poszły w odstawke I przysięgłem sobie ze w życiu więcej tego gowna nie tonę.
  • 530 / 141 / 0
Co do rozkręcenia lub nie - skutki uboczne świadczą o tym, że MOŻE zacząć działać. Że się wchłonął. Co nie zawsze jest takie oczywiste. Ale czy zadziała w oczekiwany sposób, to inna sprawa.
  • 236 / 10 / 0
Większe skutki uboczne niż na paro 40mg były I teraz nie czuje takiego zwarzywienia jak na paro, tej obojętności, chodzę zapieprzam od rana do wieczora od 5dni żeby tylko się czymś zająć na paroksetynie by było o nie chce mi się wyj****e, później xd teraz tego nie ma idę I robię.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).