Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
U mnie na tym diabelstwie prawie 3msc dzień w dzień, oczywiście spałem w tym czasie, chociaż nie co noc. No i nie każdy dzień non stop na bombie, bo próbowałem "normalnie" funkcjonować, ale jak przedmówcy słusznie zauważyli ni chuja się nie da. Zazdroszczę, że Was negatywne skutki powstrzymywały i zatrzymywaliście się po kilku dniach...Gdybym tak umiał, może nie wyjebaliby mnie z pracy, nie straciłbym o mały włos rodziny itd...ale może z drugiej strony napierdalałbym dalej i stracił nawet te resztki mózgu? :D
A jeśli chodzi o dawki to zaczynałem przez jakiś miesiąc od takich standardowych, myślę, że jakiś giet na dzień max, a ostatnie 3msc to 100g wystarczało na jakieś 3-4tyg. Masakra, po odstawieniu jeszcze przez tydzień zasypiałem dosłownie na stojąco, lęki, jakieś pojebane myśli...z rzeczy które ćpałem ten syf jest najgorszy, bo był najlepszy
  • 92 / 4 / 0
@cmcmmc zaciągnąłeś po prostu solidny kredyt.
  • 6 / 1 / 0
bardzo trafnie określone niestety. Mija 3 miesiące i sen już unormowany, lęków nie ma, życie powoli wraca do "normy", ale niestety prawdą jest wszystko co było już tutaj pisane: ciśnienie na przypierdolenie z czasem jest równie silne, po prostu mam wrażenie, że już się nauczyłem z tym żyć...co ciekawe, inne ketony których próbowałem nie powodują u mnie aż takiego ciśnienia. Wręcz jak byłem w cugu, to mając dostęp do 3cmc, a chwilowo bez klefa, to mogłem wytrzymać taki trzeźwy dzień. Ciekaw jestem czy u innych tak samo to działa? I czy ja słabo pamiętam te kilkanaście lat wstecz, czy rzeczywiście jazdy po bk są dużo gorsze na ciągach niż np na fecie?
  • 92 / 4 / 0
To trochę tak jakbyś pytał, które używane auto szybciej się zepsuje Audi czy BMW
  • 858 / 290 / 0
Tylko po ciągach na ketonach (po 4-CMC to chyba najgorsze) to nawet takie releasery monoamin, jak amfetaminy słabo czuć, a NDRI, jak metylofenidat praktycznie nie działają.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 9526 / 1875 / 2
Ja po solidnych ciągach jak uderzałem 4fma to szedlem spać. izopropylofenidat z rumiankiem usypialy/uspokajaly. Tylko alfy schizowaly bez względu na ilość przyjętych chlorow.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / 1 / 0
dzięki @Stteetart - by the way jest gdzieś na forum opis Twojego wychodzenia z uzależnienia? Czytałem sporo Twoich postów, jak leciałem to mnie niesamowicie wkurwiały, a teraz jak jadę na czysto to mnie po prostu ciekawi :D
  • 13 / 2 / 0
Okazyjnie uzywalem ketonow iv poczawszy od starego mefa kocham ten rush i 4cmc jest jednym z moich ulub do iv na ten moment tyle ze ja latami bralem SSRI. Od miesiaca jestem czysty i ogarnalem 25kamienia ale tylko oral nie chcialem sie kluc, zapomnialem ze bez ssri moge brac mniej a efekt bedzie natomiast zrobilem bombke z pol ja ...p czulem sie blogo ale myslalem ze dostalem psychozy bo sciana zamienika w mozaiken, fraktalki jakies, kołdra ożyła jak jakas wodna istota, perspektywa przedmiotow nie istniala, laptop 15,6 wygladal jak 20 cali a chcialem tylko zwalic gruche jak zawsze :D Nie mialem pojecia ze jak sie przyjmie wiecej to sa mile cevy ale ja w dwa dni zjadlem 25g plus tyrozyne i 30'mg Xanaxu i mialem las vegas parano. Dzis musialem wypic 0,7 wodki ,jedyne opio jakie zalatwilem to jebany tramal, klony i leze sobie
Bądź szczęśliwy dzisiaj, bo jutro umrzesz, z tym że umieranie zaczyna się prawie natychmiast, a szczęście jest tylko wspomnieniem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.