Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 28 / 4 / 0
Mój noopept ma słodkawo gorzko i jakby mydlany smak, myślicie że jest ok? Załączam zdjęcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1000 / 269 / 0
@piotr3339

Dla pewności najlepiej kupować polecony proszek, na allegro jest tego sporo.

Tutaj Ci po opakowaniu niestety nie wywróżymy, co tam masz xD
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemka taki miks noopept lions mane karnityna cholina l-dopa i co kilka dni jakieś progowe dawki psylocybinki microdosing nw 0.2-0.5g w celu zabicia mgły mózgowej i wyostrzenia wzroku który od czasu Dawida jest jakby zmęczony mniej ostry. Dobry pomysł? Zapraszam do dyskusji na temat takiego miksu. Dawki raczej umiarkowane niż duże przynajmniej na start zobaczyć jak będzie (to mój pierwszy post więc witam wszystkich gorąco :)
  • 47 / 3 / 0
Robicie jakieś przerwy przy braniu noopept? Odczuwacie spadek działania w czasie przerwy?
  • 28 / 8 / 0
Zamówiłem kilka nootropów "firmy" Zion Pharma na próbę. Dużo pracuję umysłowo i pomyślałem że spróbuję. Na pierwszy strzał poszedł noopept i musze przyznać, że jestem miło zaskoczony. Już pierwsza dawka 12mg (jedna łyżeczka z zestawu) podjęzykowo dała wyczuwalny ale dość delikatny boost. Czuć też delikatnie taką lekkość oraz troszkę poprawiła się ostrość widzenia. Zobaczymy jak będzie po kilku dniach. Mam 2g i planuje test w dawkach 3x12mg/dzień.
  • 1000 / 269 / 0
@Johny_Bit

Zion ma spoko sunifiram i fasoracetam, także noopept pewnie też.

@hypcio393939

Przerwy są wskazane w stosowaniu noopka, ja robiłem tak z dwa tygodnie co dwa miesiące stosowania. Było gorzej wydolnościowo, ale łeb odpoczywał i człowiek był spokojniejszy, co bardzo pomagało w przeprowadzeniu takiej terapii do końca.

Ja już nie stosuję, bo za szybko łapię te wszystkie efekty uboczne już, mimo mniejszej dawki i podawania już normalnego pod język. Także myślę, że co mi miał pomóc - to już pomógł.

NIemniej jednak bardzo polecam wszelakim ludziom po przejściach na regenerację, bo stoję na stanowisku, że stosowanie racetamów itp. znacznie przyspiesza dochodzenie do siebie po nałogach. Jest to trochę uciążliwa droga, ale zdecydowanie warto.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 8 / 0
Ogólnie mam wrażenie że jest spoko ale raczej nie dla mnie. Na pewnie nie do brania codziennie.
O ile poprawia myślenie i daje efekty wymieniane tutaj wielokrotnie u mnie wywołuje taki dziwny dyskomfort w głowie. Coś jakby lekko bolała mnie głowa. To takie typowo fizyczne. Przy braniu codziennym zjawisko się nasila. Dodanie choliny nieco go niweluje ale będę używał noopept tylko kiedy będę potrzebował boost w danym momencie. Psychicznie wszystko jest super. Muszę spróbować jeszcze Modafinil a później może miks Modafinil + fenibut.
  • 1000 / 269 / 0
@Johny_Bit

Ja też już jestem out, nie zdzierżę po raz kolejny tego zestawu efektów ubocznych, do tego teraz nasilonych. Moim zdaniem - na podstawie obserwacji - mogę tylko przypuścić, że mam swój łeb na tyle wyleczony, że dalsza suplementacja nie ma sensu i w ten sposób organizm daje o tym znać. Starczy noopka xD Gdzieśtam doraźnie jeszcze da radę, ale regularne stosowanie to właśnie takie obciążenie dla głowy jak opowiadasz.

Druga moja hipoteza brzmi tak, że dawniej mogłem się na tyle źle psychicznie i fizycznie czuć, że te skutki uboczne nie były aż tak doskwierające, bo i tak było ze mną bardzo źle xD
  • 17 / 4 / 0
Czy u kogoś jeszcze wystąpił błąd wątroby po stosowaniu noopeptu. Suplemetuje od 2 dni dawki 20 mg/dzien. Wątroba zaczęła boleć już po 1 doraźnym podaniu. Dodam że jestem mocno zniszczony od melanżu (Katynony, alko)
  • 927 / 289 / 5
Zaakceptowałem choć sam sobie odpowiedziałeś, zregeneruj się, potem pogadamy o noopepcie.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.