Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 89 / 3 / 0
Pomysł z mikrodwkowaniem jest z tematu i MDPV. A efekt sufitowy? Cóż, rozpuściłem sobie w kubusiu napopołudnie ale supło się za dużo. Piłem i słabo. Może dopiłem więcej nim się załadowało... Nic mocniej ale pojawiła się wazokonstrykcja i mrowienie wargi i dłoni. Potem już nawet nie sypałem tylko wkładałem pośliniony palec do wora. Pojawiła się pewna nerwowośćale i tak mniejsza niż po ze trzech dniach na amfetaminie na dawkach utrzymujących na w miarę dobrym chodzie. alfa to bloker wychwytu zwrotnego więc może mieć efekt sufitowy, kokaina to według najnowszej wiedzy jest też relaserem dopaminy... No i alfa jest też blokerem acetylocholiny. Więc tylko uboki rosną.
alfy-jako-delirianty-t68331.html
Odczuwam pewne podobieństwo między alfą a benzydaminą w małych dawkach (mniej niż 500mg). Nurtuje mnie to jak słabo pamiętam te dni. Niby nie urwany film, ale słabo pamiętam doznania i wydarzenia, coś jak przy DXM, którego wiele wiele razy brałem ale mimo to słabo pamiętam jak działa i ciężko mi sobie wyobrazić jego działanie na trzeźwo.
  • 1499 / 239 / 0
@Piroman2 ja się na ogół nie oszczędzałem ale nie dałbym rady teraz tak pobierać A-PVP że paluch i do wora, musisz mieć mocny system. Niby czasem strzelę alfę iv ale wtedy zawsze mam za grubo i muszę pilnie ratować się alprą. Poza tym po 2 g zdycham 3 dni lekko.
  • 3543 / 577 / 1
Wg mnie palona alfa nie jest niebezpieczna ciężko przedobrzyć o ile się nie sypie na łyżeczce od herbaty.
Do żarówki starczy tyle co główka od zapałki
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1499 / 239 / 0
To muszę spróbować tak mało sypać do szkła bo zawsze dawałem w ciul alfy czy co tam innego akurat smażyłem. Ale i tak nie zapomnę pierwszego palenia, z folii, to było coś zupełnie nowego dla mnie.
  • 3543 / 577 / 1
Nigdy nie syp alfę do brudnej, przepalonej żarówki.
alfa potrzebuje powierzchni żeby się kulać
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2 / / 0
hej hej jem alfe od tygodnia jestem dość nowym użytkownikiem a właśnie skończyłem 2g. wczoraj miałem dosyć ciężką sytuacje w nocy jestem pewny że przedawkowałem i to ostro, nie jestem w stanie powiedzieć ile zażyłem bo sam nie wiem lecz było strasznie. Pytanie do doświadczonych alfiarzy co wtedy robić? jak rozpoznać? jak zapobiec? jak pomóc? przedstawie na moim przypadku; nie będę kłamał przygotowywałem się do tego produktu zakupiłem wagę a po pierwszym sniffie idealnie odmierzonym 10mg wypiłem pół butelki wody bo wyczytałem woda jest ważna. z czasem olalem temat i robilem pasy na oko mozna powiedzieć taki tygodniowy ciąg mało spałem mniej jedzenia choc walczylem z zoladkiem wciskajac w niego cokolwiek, do wczoraj wszystkie "nity" tego dnia były na oko20-50mg była to 3 nocka pod rząd bez przerwy na sen od godziny 20 do 24 wleciało 5 sniffów a ten piąty ostatni paradoksalnie był najmniejszy ale zaczał siękoszmar nasilenie psychoz poschizowany byłem strasznie z tego co sie odrózniało to realność głosów kształtów postaci, ale bycie porezanym na alfie to chyba o to chodzi jak dobrze zrozumiałem z opisów innych tak samo że alfa to chaos (idealnie przedstawia to mój post admin obiecuje wytrzezwieje to go poprawie ale temat imo ważny)wyczytałem to tutaj albo sam wymyslilem nie pamietam, serce zaczeło przyspieszac a ja akurat wtedy czytałem forum o alfie i im wiecej czytałem tym było gorzej tzn był post że ciezko sie oddycha i moze do mnie docierało że to robie ale zaczałem dyszeć z twarzy dosłownie krople potu lecą leże nie mogę się ruszyć zaczyna mi się robić słabo kręcić w głowie myśle sobie wytrzymam ale jest chujnia pierwszy raz sięspotkałem z czymś to odrazu mnie odcina na omdlenia (jestem tym najgorszym rodzajem smakoszy substancji różnych który jest śmietnikiem na wszelkie substancje a w chwili zagrożenia zrobi wszystko tylko nie zadzwoni po karetke tak wiem całe forum mnie zje już dostałem zjebe za post) wpisuje w duckduckgo alfa pvp przedawkowanie co wyczytałem przedawkowanie moze prowadzić do śmierci czytam dalej nic kompletnie a mi się robi coraz gorzej serce mi już tłucze już konkretnie omamy wzrokowe naprawde grube źrenice jak 5 złotych szum uszny coraz głośniejszy a mi się uroiło moze mnie to uratowało żę jeśli omdleje to juz nie wstane odpalilem klimatyzator wial czas na mnie a sam położyłem się na płasko trzymajac nogi na scianie walczyłem o kazdy oddech nie byłem w stanie czytac czy pisac zaburzenia perspektywy podwójne widzenie z postu o tym jak kolega musiał reanimować kumpla wyczytałem o drganiu lewej ręki i gdy sie zaczeło to mnie strach sparazilowal myslalem tylko o tym aby oddychać uspokajać się i zadzwoniłem po młodszego brata niestety nie przyznałem się co wziałem nie powiedzialem wcale ze cos wzialem (wybacz amunicja chociaż i tak postęp) tylko że mi cisnienie skoczyło nie wiem co on zobaczył jak wszedł do mojego pokoju ale odrazu zbladł na szczescie jest mądrzejszy ode mnie i niećpa posiada wiedze medyczną której mi brakuje lezalem z nogami w górze koszmarnie wyziębiony przez klime ktora stale wieje na mnie szum w uszach rozsadzało mi lewe oko spiecia lewej reki zaczeły mi drętwieć stopy i dłonie ciśnienie brat sprawdził ledwo wyczuwalne tylko na szyi do tego schizy jakie łapałem czytając posty mi sie wydaje ze najstarsze i najnowsze posty to przeżyłem na sobie wtedy (najdziwniejsze co było to gdy zamykałem oczy to mi graly slotsy i jakieś mega big win haha) błagałem tylko brata aby nikomu nie mówił i nie pozwolił mi zasnąć dosłownie błagałem prawie na kolanach pomagał mi się obrócić zmieniałem pozycje czesto gdy lezalem w jednej za długo to traciłem czucie w kończynach wlewał we mnie wode z elektrolitami otworzył okno i sprawdzał tetno albo cisnienie nie wiem leżalem i znowu było ciągniecie recę w górę i tym razem samo oko a nie cała szyja ledwo oddychając z udało się cudem mnie odratować bratu faktycznie miałem racje z tymi oczami bo traciłem kontakt na chwile tak co pół minuty traciłem pół minuty budził mnie bez przerwy aż nie wstałem faktycznie gdy po którymś razie się obudziłem wstałem co było mega szokiem bo przed chwilą leży warzywo położyłem się normalnie w łóżku i zaczelo mi przechodzic co prawda wydaje mi się żę dużo tu psycha zagrała ale to był faktycznie moment w którym uważam że otarłem się trumnę i to jeszcze umarłbym jako amator hah żart ale prawda jest taka że nie ma żadnych informacji co do zachowania po alfie lezac po walczac z już słabszą tachykardią czytałem jakiś 4 czesciowy artykuł o alfie który się zakończył że niebezpieczne i czeste zatrucia w polsce wiecej się dowiedziałem wpisując objawy w duckduckgo niż frazami "alfa pvp przedawkowanie" "alfa pvp pomoc" prosiłym doświadczonych alfiarzy albo medyków aby się wypowiedzieli na ten temat bo od tego zacząłem ten post (znowu dziena amunicja wiem że znowu język nie taki ale poprawie rano kurwa 3:48 pisze ten post niz ta akcja trwała a trwała godzine)
  • 2 / / 0
Jako nowy użytkownik alfy prosiłbym kogoś doświadczonego o informacje na temat przedawkowania alfy co wtedy robić? jak rozpoznać? jak zapobiec? jak pomóc?
(szanowny moderatorze można mój poprzedni post zostawić na nie zatwierdzonym zejdzie ze mnie i go poprawie chociaż oddaje to jak ja jako nowy uzytkownik tego produktu go widze i odczuwam, kompletny chaos)
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...