O, przeszedłeś Familię? Ja wyjebałem na lato po 7 miesiącach. Ale Familia to jest dno dna. Nie wiem jakim cudem tak długo tam wytrzymałem. To chyba efekt zidiocenia mnie olanzapiną i hydroksyzyną. Familoki. Jebać ten ośrodek.
@SabuSebe
Myślałem, że też się wkurwisz jak piszą takie rzeczy. Zwolnienie z wf-u cioty? Chodźcie na solo kutasiarze.
Ludzie jak pisałem to naprawdę ciężkie przypadki i nie ograniają, ale jakiś procent znich to straszne skurwiele, nie chorzy.Wjazd jest możesz tam leżeć w akwarium plackiem, a potem usiądź na łóżku tylko sukinsynu.Tam w Famili też osotor faszerują neru i dziwne coś tam w ogóle robić.Natomiast Św Huberta to zgodzę się jak w pisoence In The Army Now.Spanie 4 h na dobę zapiernicz w najgorszy sposób, jak kotś zapyskuje terapeuta podbija scieranko szmatą.
Jest -30, jesteś chory to poleż godzinę dzienie i idź 30 km gdzieś tam i jescze wstań 4.40 i idź w śniegu przez mega drogę w lesie jak nie biegnij i jeszcze sprzeda ci z dupy inny pacjent, że "za bardzo odchodzisz".@Zgienty Jezu Nowolipsk to masakra, miejsach mocy?
Dodano akapity -- 909
Scalono - 909
No a jeszcze co ci mogę powiedzieć z dobrych ficzerców dębowca to jest to że tam chyba robili boisko jakieś kurwa tam ma być boisko nie wiem bo nie byłem w chuj lat oni też nie wrzucają zdjęć dużo bo to jest hermetyzm nie i ogólnie magia i też wiem że podobno właśnie boisko mieli zrobić to nawet kurwa chyba tenisa pewnie multifunkcyjny jakiś jak to zwykle bywa coś jeszcze mogę powiedzieć Dębowiec fajny w środku lasu nie wiem jak jest teraz ale to jest tam gdzieś pod Częstochową i to kurwa można powiedzieć taka pielgrzymka do Częstochowy a żarcia była kurwa od chuja aż się kurwa chyba z pasem tam wiesz że była siłownia i można było zrobić gdzieś wieczorem siłownię ale kurwa tamto się szło kurwa ulać ulać się szło kurwa
12 grudnia 2022Zgienty pisze: @Mefistofeles1945
O, przeszedłeś Familię? Ja wyjebałem na lato po 7 miesiącach. Ale Familia to jest dno dna. Nie wiem jakim cudem tak długo tam wytrzymałem. To chyba efekt zidiocenia mnie olanzapiną i hydroksyzyną. Familoki. Jebać ten ośrodek.
@SabuSebe
Myślałem, że też się wkurwisz jak piszą takie rzeczy. Zwolnienie z wf-u cioty? Chodźcie na solo kutasiarze.![]()
Ale jak mnie tata wkurzy to wyniosę się na Familię i ukończę Huberta. Tak aby go nie widzieć wkurzający typ stary pierdziel.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.