...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3497 / 742 / 9
@Mefistofeles1945
O, przeszedłeś Familię? Ja wyjebałem na lato po 7 miesiącach. Ale Familia to jest dno dna. Nie wiem jakim cudem tak długo tam wytrzymałem. To chyba efekt zidiocenia mnie olanzapiną i hydroksyzyną. Familoki. Jebać ten ośrodek.

@SabuSebe
Myślałem, że też się wkurwisz jak piszą takie rzeczy. Zwolnienie z wf-u cioty? Chodźcie na solo kutasiarze. %-D
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1501 / 93 / 2
@Zgienty Tu się zgodzę naprawdę ciężkie przypadki w Familii, świry, psychuszka.Tabletki 3 razy dzienie giga dawka neuro, gówno na jedzenie, dary z przeterminowanego jedzenia od marketów.Jedna bułka na śniadanie i miska mleka, NFZ tak płaci co się prujesz.Mega perspektywistyczny ośrodek.
action movie:gun:
  • 3497 / 742 / 9
Dużo robi też umiejscowienie ośrodka. Są takie, które są w "miejscach mocy". Dobrze wspominam Nowolipsk. Agro, lasy, jezioro. Ludzie od 21 lat.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2218 / 1
Także poznałem jednego gostka po Familii, co u mnie w regionie też był później w ośrodku i poznał tam kumpelę i zostali razem. To, co opisywał to wyglądało gorzej niż w Wojsku chyba;) "Nendza z chujniom i dodatkiem grzybni;)"
  • 3497 / 742 / 9
Tak, więc miej mnie za żołnierza hardcore'u. %-D Eee, to taki pół psychiatryk. Do końca źle nie było. Śmieszni ludzie. Jakbym się miał leczyć, to bym wybrał w chuj ciężki Monar gdzie zakopywałeś peta w dole 2x2x2. Ja wręcz czasem to lubiłem, ten dojazd. Tydzień ciachu na przyjemności, tydzień pracy do odprawy, tydzień szlabanów z rana.
  • 1501 / 93 / 2
@DexPL Po pierwsze to taki ośrodek niby to psychuszka pielegniarka robi obchód na Dębowej i pyta się dobrze się czujesz psychicznie xd, a z drugiej strony się ciśnie ludzi tam za minutę za długie siedzienie w kiblu oraz nie grzeczne zwrot, po trzecie jest dużo tam potencjału w tym parku i oprócz syfu w tym ośrodku wszystko jest naprawdę tak na siłę.

Ludzie jak pisałem to naprawdę ciężkie przypadki i nie ograniają, ale jakiś procent znich to straszne skurwiele, nie chorzy.Wjazd jest możesz tam leżeć w akwarium plackiem, a potem usiądź na łóżku tylko sukinsynu.Tam w Famili też osotor faszerują neru i dziwne coś tam w ogóle robić.Natomiast Św Huberta to zgodzę się jak w pisoence In The Army Now.Spanie 4 h na dobę zapiernicz w najgorszy sposób, jak kotś zapyskuje terapeuta podbija scieranko szmatą.

Jest -30, jesteś chory to poleż godzinę dzienie i idź 30 km gdzieś tam i jescze wstań 4.40 i idź w śniegu przez mega drogę w lesie jak nie biegnij i jeszcze sprzeda ci z dupy inny pacjent, że "za bardzo odchodzisz".@Zgienty Jezu Nowolipsk to masakra, miejsach mocy?

Dodano akapity -- 909
  • 3497 / 742 / 9
Stuk, jesteś pesymistą widzę ogólnie. Nie wiem dlaczego Ty lądowałeś w tych ośrodkach, z głupoty chyba. Tam właśnie chodzi o to żeby się cieszyć z tych małych, głupich rzeczy jak kromka z masłem czy srające bydło.
  • 1501 / 93 / 2
@Zgienty Ja też nie wiem, a piszę na NFZ nie dostaniesz.
  • 3497 / 742 / 9
No nie wiem ciągle NFZ NFZ odpowiem teraz tutaj na nagrywaniu tekstu nie pierdol ten NFZ ja tam mam wyjebane kurwa i tak kurwa nie jestem ubezpieczony więc chuj bardzo fajnie kurwa odbieram i pamiętam saunę w Dębowcu banie to znaczy czyli czym się różni sauna od bani bania od strony różnych się tym że sam nie grzanie jest no inne nie no to jest etymologia bardziej fińska rosyjska nazewnictwo ale w bani zawsze powinno być ogrzewanie naturalne a tam jest właśnie bania nie czyli że jest kocioł w obudowanym pomieszczeniu metalowy na którym są kamienie i leży nie i bardzo dobrze to w sumie nam był to solna była zawsze gdzieś koło wieczoru po ciężkim dniu raz w tygodniu tak w nagrodę w tym ośrodku nie i fajnie te słynna ma bo po prostu ten bieg gdzieś w środku nocy albo o poranku kiedy wstawał kurwa ten a ty chłopie a ty kurwa 5 km albo 6 albo ten bo się dalej biegło i kurwa i to było po prostu lepsze niż jakiekolwiek kurwa chyba strzał speedballa kurwa na ziemi nie

Scalono - 909

No a jeszcze co ci mogę powiedzieć z dobrych ficzerców dębowca to jest to że tam chyba robili boisko jakieś kurwa tam ma być boisko nie wiem bo nie byłem w chuj lat oni też nie wrzucają zdjęć dużo bo to jest hermetyzm nie i ogólnie magia i też wiem że podobno właśnie boisko mieli zrobić to nawet kurwa chyba tenisa pewnie multifunkcyjny jakiś jak to zwykle bywa coś jeszcze mogę powiedzieć Dębowiec fajny w środku lasu nie wiem jak jest teraz ale to jest tam gdzieś pod Częstochową i to kurwa można powiedzieć taka pielgrzymka do Częstochowy a żarcia była kurwa od chuja aż się kurwa chyba z pasem tam wiesz że była siłownia i można było zrobić gdzieś wieczorem siłownię ale kurwa tamto się szło kurwa ulać ulać się szło kurwa
  • 3455 / 565 / 2
12 grudnia 2022Zgienty pisze:
@Mefistofeles1945
O, przeszedłeś Familię? Ja wyjebałem na lato po 7 miesiącach. Ale Familia to jest dno dna. Nie wiem jakim cudem tak długo tam wytrzymałem. To chyba efekt zidiocenia mnie olanzapiną i hydroksyzyną. Familoki. Jebać ten ośrodek.

@SabuSebe
Myślałem, że też się wkurwisz jak piszą takie rzeczy. Zwolnienie z wf-u cioty? Chodźcie na solo kutasiarze. %-D
Familia to jest dopiero według mnie początek domu wariatów. Na Huberta nie poszedłem bo tam trzeba być rok i biegać codziennie sami robią sobie żarcie.

Ale jak mnie tata wkurzy to wyniosę się na Familię i ukończę Huberta. Tak aby go nie widzieć wkurzający typ stary pierdziel.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.