O, przeszedłeś Familię? Ja wyjebałem na lato po 7 miesiącach. Ale Familia to jest dno dna. Nie wiem jakim cudem tak długo tam wytrzymałem. To chyba efekt zidiocenia mnie olanzapiną i hydroksyzyną. Familoki. Jebać ten ośrodek.
@SabuSebe
Myślałem, że też się wkurwisz jak piszą takie rzeczy. Zwolnienie z wf-u cioty? Chodźcie na solo kutasiarze.
Ludzie jak pisałem to naprawdę ciężkie przypadki i nie ograniają, ale jakiś procent znich to straszne skurwiele, nie chorzy.Wjazd jest możesz tam leżeć w akwarium plackiem, a potem usiądź na łóżku tylko sukinsynu.Tam w Famili też osotor faszerują neru i dziwne coś tam w ogóle robić.Natomiast Św Huberta to zgodzę się jak w pisoence In The Army Now.Spanie 4 h na dobę zapiernicz w najgorszy sposób, jak kotś zapyskuje terapeuta podbija scieranko szmatą.
Jest -30, jesteś chory to poleż godzinę dzienie i idź 30 km gdzieś tam i jescze wstań 4.40 i idź w śniegu przez mega drogę w lesie jak nie biegnij i jeszcze sprzeda ci z dupy inny pacjent, że "za bardzo odchodzisz".@Zgienty Jezu Nowolipsk to masakra, miejsach mocy?
Dodano akapity -- 909
Scalono - 909
No a jeszcze co ci mogę powiedzieć z dobrych ficzerców dębowca to jest to że tam chyba robili boisko jakieś kurwa tam ma być boisko nie wiem bo nie byłem w chuj lat oni też nie wrzucają zdjęć dużo bo to jest hermetyzm nie i ogólnie magia i też wiem że podobno właśnie boisko mieli zrobić to nawet kurwa chyba tenisa pewnie multifunkcyjny jakiś jak to zwykle bywa coś jeszcze mogę powiedzieć Dębowiec fajny w środku lasu nie wiem jak jest teraz ale to jest tam gdzieś pod Częstochową i to kurwa można powiedzieć taka pielgrzymka do Częstochowy a żarcia była kurwa od chuja aż się kurwa chyba z pasem tam wiesz że była siłownia i można było zrobić gdzieś wieczorem siłownię ale kurwa tamto się szło kurwa ulać ulać się szło kurwa
12 grudnia 2022Zgienty pisze: @Mefistofeles1945
O, przeszedłeś Familię? Ja wyjebałem na lato po 7 miesiącach. Ale Familia to jest dno dna. Nie wiem jakim cudem tak długo tam wytrzymałem. To chyba efekt zidiocenia mnie olanzapiną i hydroksyzyną. Familoki. Jebać ten ośrodek.
@SabuSebe
Myślałem, że też się wkurwisz jak piszą takie rzeczy. Zwolnienie z wf-u cioty? Chodźcie na solo kutasiarze.![]()
Ale jak mnie tata wkurzy to wyniosę się na Familię i ukończę Huberta. Tak aby go nie widzieć wkurzający typ stary pierdziel.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.