4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 809 / 15 / 0
Im więcej wpierdolę w siebie 4-MMC tym mniejszy mam zjazd, to jest ciekawe. 2dni temu w wieczór zrobiłem 1,5g i na drugi dzień, a raczej w nocy gdy ogarnąłem, że worek jest pusty zaczął się zjazd, chujowe myśli, odechciało mi się czegokolwiek i ratowałem się 400mg dimenhydrynatu. zrobiłem przerwę.

mefedron ma to kurestwo w sobie, że niezależnie od tego ile gramów mam to i tak zrobię to w jedną noc. Tak samo jak z braunem, masz gram i gotujesz ćwiara za ćwiarą. Chociaż każdy wie, że ani tego ani tego ni chuj porównywać.
Więc wczoraj od 20 do 1 rano niechcący poszło 5gram. Jak się skończyło wypiłem cole, podrapałem się po mordzie i poszedłem spać włamując się na własną działkę. Nie zasnąłem. Przeszukałem altankę, znalazłem 4 ziemniaki, zrobiłem grill, zjadłem dwa z nich i koło 7 wróciłem do domu. Zjazdu albo w ogóle nie było, albo go nie odczułem, bo byłem zbyt zajęty grillowaniem ziemniaków.

Druga ciekawa zależność. Ciąg, dzień jebania, drugi. mefedron schodzi, zaczynają kurewsko boleć nogi i plecy. Ledwo chodzę, bo czuję jakbym przeszedł pół Wrocławia pieszo. I z tą wkurwiającą ledwością idę po mefedron, ładuję w nos gdziekolwiek, jakaś trzysetka i nogi przestają boleć jak kurwa ręką odjął. Czy jak to się mówi.
Dokładnie tak miałem z kodeiną przy zjeździe.

@pagajoz, mogę się z Tobą jakoś skontaktować inaczej niż mail?

Teraz dzień przerwy, jem jogurt i piję EIS tea z biedronki i nie czuję się uzależniony.
  • 2013 / 84 / 0
Hipo pisze:
A ciebie Pagaj ten ryż stymuluje?
Właśnie jakoś rozleniwia bardziej ;) Dobry jest skurwol.

@Eis, pisz na mail, podam gg.
  • 3 / / 0
Koledzy ja mam tylko takie pytanko rozumiem, że pytanie o same sklepy\ źródła jest zakazane i karane ostrzeżeniami dlatego nie pytam o same sklepy, tylko pytam czy jest gdzieś temat \ dział na tym forum gdzie możemy się dowiedzieć gdzie można zakupić dobry mefedron, a nie u tych przekręciarzy z pierwszych stron duckduckgo bo jakość ich mefedronu jest baaardzo średniawa (kryształ). Jeśli nie ma takiej opcji aby gdzieś na forum się dowiedzieć to po prostu napiszcie że NIE. No chyba że sprawia wam radość, że wielu ludzi kupuje ten trefny mefedron i napełnia kieszenie przecinaków. A druga sprawa nie każdy nowy użytkownik jest na tyle nierozsądny że przyczyni się do szybszej delegalizacji mefka lądując na policji tudzież szpitalu jak sugerują niektórzy uzytkownicy także bez obaw pozdrawiam :)
  • 102 / 7 / 0
no ciekawe czemu przestaja bolec nogi i plecy? zastanawiales sie nad tym kiedys ?
  • 329 / 6 / 0
Ciekawi mnie mix mefedronu z baclo. Nikt o tym nie pisał, ale wydaje mi się, że powinno być nieźle, jak będzie okazja to może wypróbuję. Poza tym jak pali się mefa, opłaca się? Mało o tym wieści. Można palić normalnie z lufy czy jak?
  • 591 / 8 / 0
waporyzować
  • 17 / / 0
Poszedłem dzis do smart x shopu z zamiarem kupna escobara, ale sprzedawca powiedział ze juz go nie ma bo własnie dzis weszla ustawa na mefedron, kupiłem więc coco lounge, ale przeciez w nim tez jest mefedron, wiec nie rozumiem tego, ktos to moze wyjasnic? z jednej strony sprzedawca mowi ze mef juz nielegalny, a z drugiej coco lounge w sprzedazy, a nigdzie nie znalazlem info ze juz zakazany
  • 4024 / 372 / 951
@castillo20

Nie, obecnie takiego tematu/działu nie ma. Głownie ze względu na burdel, reklamę i antyreklamę jaka się w tym temacie pleniła zamiast informacji.
  • 2 / / 0
Bodzi0 pisze:
Gwynnbleid pisze:
chyba jestem szczęśliwcem, setka mnie robi naprawde zadowalająco i co najważniejsze nie mam aż takich jazd z pobudzeniem czy sercem. Owszem troche przyspiesza ale nie odczuwam żadnych hardkorów,
Nie masz hardkorów, bo nie zapodajesz jakichś absurdalnych dawek jak niektóry. Ja też nie przekraczam setki na jedną aplikację i jestem zadowolony z efektów, nie lubię tego nieograu który się pojawia przy większej ilości na raz. Dla niektórych jednak to właśnie ten nieogar jest pożądanym stanem, stąd dawki 200 mg snortem i jazdy z sercem.
Wzięłam mefa pierwszy raz 2 miechy temu i tez niewielką dawkę około 100 x 3 w ciagu nocnej imprezki z fajnym towarzystwem donosowo później na paru innych imprezkach równiez nie wieksze dawki niz 150 przetestowałam wersje równiez oralną i mogę stwierdzić wieksze dawki nie sa potrzebne mef działa jak mef a nie jak drugsy które dotąd znałam i chodzi w nim o ten kosmos niesamowity luz i brak jakich kolwiek kompleksów jest to zajebiaszczy produkt pod warunkiem że jest brany z odpowiednim towarzystwem .W przypadku mefa lepiej częściej wciągnąc a mniejsze dawki wtedy imprezka rozkłada sie równomiernie moja ostatnio dzięki tej boskiej substancji trwała 14 godz a wcale sie nie zapowiadało miałam wrażenie jakby czas płynał inaczej .polecam nie za czesto z glowa i z odpowiednią ekipa.Pozdro dla wszystkich mefujących z Pietrynki.
  • 2 / / 0
Maskaradore pisze:
Ale chujoza :-(
Spierdolą wakacje połowie Polski. Mefedron jest zły i trzeba go używać rzadko - wtedy jest dobry. Beskitu - zaczynam chomikować, bo to naprawdę jest złoto, a jak zdelegal, to nawet wartość będzie złota - wyobraźcie se, ile wjebani będą płacić za to na czarnym rynku - już to widzę - będzie latał żeniony za 100-150zł, bankowo.
jest środek wakacji u nas w Lodzi juz od 2 miesięcy lata po 100 za gram ale maja duze zapasy z tego co wiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.