Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2877 / 100 / 0
Maska, Ty widzę w ostatnim czasie felgi nieco podczyściłeś i nabrałes troche expa w dziedzinie, jakbyś chciał zerknąć na faq, ew napisać coś co miałoby się tam dodatkowo znaleźć lub zasugerować jakieś zmiany - skrobnij mi PM
w końcu GBL to w PL rzecz świeża, wciąż mało znana, jakoby jesteśmy badaczami i prekursorami, zostawmy następnemu pokoleniu materiały na tyle wyczerpujące, na ile było nas stać :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1611 / 34 / 0
Uprzedziłeś coś o czym myślę od jakiegoś czasu - nie super intensive, bo mam trochę awersję do współpracy - wyszydzanie, odzieranie z szacunku, mechanizm obronny czyli blok na słuszne argumenty - ciężko się dogadać.. ALE: bardzo się cieszę i dziękuję:*

Na bank bym dodał co nie co, ale nie wiem czy to już nie za dużo na mini-faq - coś raczej jak poradnik - np. kwestie żywienia, aktywności seksualnej (w tym np uwaga!: blokady mechanizmu wytwarzania testosteronu przez odstawienie giebla (płyn przejmuje tę funkcję, ale pod odstawieniu organizm nie umie wrócić do normy.... nawet kurwa przez rok! - to rewolucja, ale moje lab ma za mało danych), także rady odnośnie cery i jak ją ratować gdy się sypie na odstawieniu (zwężanie porów)... sporo sporo.

Będę nad tym pracował - dobre słowo dobrego człowieka motywuje :-)

A jeszcze co do misji: moją misją jest zawsze to samo: ukazanie wszystkich aspektów w świetle utylitarnym - sztuka wyważać ile można poświęcić by coś innego zyskać... Ten płyn jest prosty w chuj - jest jak młotek... damy radę.

PS: meine liebe redaguje główną - ciągle lansuje ją na tłumaczenie artów o gieblu - są wspaniałe, ale niestety - stawiają go w złym świetle - nie taka nasza misja.
PS: mail
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3 / / 0
odczuwacie różnicę w działaniu zależnie od środowiska ? glownie chodzi mi o zimno(-10 na dworze)/cieplo (w losowym barze).
  • 2877 / 100 / 0
Ciepło i siedziesz = bardziej sennie. W kwestii np polewki w terenie, takiej jak dzisiaj brałbym temperaturę pod uwagę i polał odrobinę wiecej.
"Czuję się gwiezdnie"

• 259 / 4 / 0
Ciepło i siedziesz = bardziej sennie. W kwestii np polewki w terenie, takiej jak dzisiaj brałbym temperaturę pod uwagę i polał odrobinę wiecej.

Dokładnie, podobnie jest z dawkowaniem na pusty rzołądek, rano, a w późniejszych godzinach. Dlatego GBL potrafi być zdradliwy, bo ciężko wydawkować. Lubię jak mi się kręci w głowie, lubię GBL za to "odurzenie" małe dawki na tzw. pobudzenie mnie nie satysfakcjonują. Denerwuje mnie po zbyt wysokie libido, ono jest duże aż do przesady. Gdyby nie ta "trzeźwość" umysłu, bo bym się kilkakrotnie zeszmacił. Jednak dużo nigdy nie brakowało.
  • 1174 / 22 / 15
Kolega czyści felgi od kilku tygodni dość regularnie. Ogólnie ma tak, że raz na niego nie działa, raz działa. Jak nie działa, to dolewa, dolewa, aż w końcu budzi się po 3 godzinach :P Ostatnio twierdzi, że w ogóle go przestało czesać. Jakieś porady? Dodam, że mu schodzi koło 25 ml tygodniowo.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Używa czegoś jeszcze ? Jakieś leki brane regularnie? Na pusty żołądek? Można nieznacznie zwiekszyć dawkę, ale tak aby uniknąć śpiocha, to juz kwestia prób i błędów aby wybadać możliwości i chęci.
"Czuję się gwiezdnie"

• 1174 / 22 / 15
Regularnie bierze antydepresanty, bodajże ssri. Oprócz alko w umiarkowanych ilościach nic więcej.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Przy przedawkowaniu gebla,po polaniu za dużej dawki następuje senność. Co postawi na nogi?

Za odpowiedzi typu zdrzemnąć się,wciągnąć speeda,wypić kawe (kawa,red bull nie pomaga) itp itd. dziękuje
Uwaga! Użytkownik maulczynski jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
maulczynski pisze:
Za odpowiedzi typu zdrzemnąć się,wciągnąć speeda,wypić kawe (kawa,red bull nie pomaga) itp itd. dziękuje
W takim razie zostaje wyjść na mróź pobiegać. Aha - zimny prysznic też da radę.
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.