Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 399 / 0
Indica od canopy growth też jest czerwona. W sumie pasuje mi ten kolor do Indici.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2039 / 336 / 0
Zdecydowanie bardziej niż poprzedni mdło-pomarańczowy. Zgadzam się, pasuje nawet. Wizualnie najładniejsze wg mnie jest opakowanie z paskiem niebieskim na aurorze 20. Pamiętam, od CG też była czerwona ale kupiłem to tylko raz i nie powtórzę bo jakościowo daleko to stoi od aurory a i faza słabsza.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 480 / 73 / 0
Fajne jest to, że każdy może wybrać cos dla siebie. @aurora20 lubi Aurorę 20 czyli indice, ja nie lubię indicy, więc wybieram sobie sativy. Jestem ciekaw nowej aurory 22, zmieniła się odmiana, podobno jest lżejsza.
  • 2039 / 336 / 0
@Pingwino w a22 zmieniła się odmiana, więc nie jest to już ghost grain haze? Masz jakieś źródła i info jaka to odmiana i czy w innych produktach też coś pozmieniali? Bo w a20, jak już pisałem, zmienili wygląd pudełka suszu (kolor paska). Działanie cały czas takie samo, więc wątpię żeby coś zmienili na opkowaniu widełki 18-22% THC jak wcześniej. Spaliłem dziś 1 lufkę na dzień dobry o 6 mamy godzinę 11 a mi nadal się nie chce dopalać, skun z ulicy nigdy mnie tak długo nie trzymał.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 10 / 8 / 0
@aurora20
Info z gdziepolek.pl

Aurora 20%
Od producenta mamy informację, iż nowy susz Aurory z 20% THC jest już w końcowej fazie rejestracji. Będzie to odmiana Pink Kush. Pierwszych dostaw należy spodziewać się z początkiem kwietnia br.
Aurora 22%
Od producenta mamy informację, iż nowy susz Aurory z 22% THC jest już w końcowej fazie rejestracji. Będzie to odmiana DelaHaze. Pierwszych dostaw należy spodziewać się z początkiem kwietnia br.
  • 665 / 173 / 0
W obecnych odmianach nic się nie zmienia ale dochodzą wciąż nowe jak choćby dwie kolejne od Aurory jak podaje użytkownik wyżej. Od Tilray jest też już w aptekach nowe Blueberry - 18% THC 0.1% CBD pakowane po 15g za około 840zl.
  • 2302 / 399 / 0
Jak to przepisuje lekarz? Aurora 20 i co się trafi w aptece?

Jak wybrać konkretny sort jak nazwa będzie ta sama ?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4418 / 706 / 2117
11 lutego 2023Pingwino pisze:
Fajne jest to, że każdy może wybrać cos dla siebie. @aurora20 lubi Aurorę 20 czyli indice, ja nie lubię indicy, więc wybieram sobie sativy. Jestem ciekaw nowej aurory 22, zmieniła się odmiana, podobno jest lżejsza.
A to na reckę wybierasz sobie, co dokładnie chcesz? To nie jest tak, że któraś z tych pojebanych klinik ewentualnie po "rozmowie" sama narzuca Ci odmiany?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 605 / 156 / 0
W formularzu sam podajesz rodzaj leku jaki cię interesuje. Ostateczna decyzja należy do lekarza, ale raczej dają to, o co zawnioskujesz.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 3363 / 356 / 0
Walkujecie pytania i tematy na ktore pojawiaja sie odpowiedzi co dwa posty... Jak wam ziolo nie sluzy na pamiec i czytanie ze zrozumieniem, to moze przestanie sie "leczyc" cpajac. :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.