Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 438 / 18 / 0
zjadłem 2 mg (1 do brzuszka 1 pod jęzorek)
poza lekkim rozluźnieniem odczuwam brak zamułki/ zenności
wzmocnione żubrem i dębowym mocnym liczę, że się rozkręci
wtedy to przepalę, ale póki co naćpanym się nie czuje
(tolerka zerowa, ostatnie benzo było w sierpniu kilka mg alpry wszystko a wcześniej klonazepam ale to w maju)
a wrzuciłem 1 mg zomirenu i 1 mg alprazolamu
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12533 / 2431 / 0
co znaczy 1 mg zomirenu i 1 mg alprazolamu?
  • 123 / 8 / 0
To że nie ogarnia że zomiren jest lekiem zawierającym alprazolam ;)
second helping
  • 438 / 18 / 0
wychodzi na to, że jednak ućpałem mordke ;p
chodziło ofc, że 1 mg zomirenu i 1 apragenu
w sumie poszło coś ponad 3mg na nieświadomce
ojebałem całą resztę na urwanym filmie i nic nie pamiętam
mixowałem z alkoholem i ziolem

następnego dnia pani w sklepie mówi że jej za piwo leżę
bo wziałem jedno na kreske
i kazałem sobie przypomnieć jak będę następnym razem %-D

jakby ktoś wymazał gumką ołówek z kartki, taka amnezja
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Ej ludzie a co myslicie o alprze + buprenorfina po calym dniu palenia helu zielska i alko. Taki mix na sen bupra i alpra i ziolko i piwo? Hhee bo ja sie nieznam wgl niedawno te forum poznalem a widze ze co po niektotzy znaja sie w temacie
  • 12533 / 2431 / 0
Z buprą musisz poczekać na koniec działania heroiny, albo ryzykujesz smutnym finałem imprezy.
  • 9 / / 0
Ja zadam pytanie innej natury - mianowicie - jestem chory, ale targają mną straszne lęki i nie wiem czy mogę wrzucać Alprę (ok1-1,5 mg bym potrzebował). Mam zapalenie oskrzeli albo coś w ten deseń, nie udławię się plwocinami? Czy Alpra znosi odruch kaszlu?
  • 3574 / 582 / 1
Nie udusisz :) Chyba, że zmiksujesz ogromne ilości z alko, ale to i tak nie barbi, więc Hendrixa z Ciebie nie będzie!
CZYTAJ ULOTKI! Wnioskuj!!!

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1360 / 179 / 0
Chce być 100% bezpiecznym cpunem :-D.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 3 / / 0
Witam Wszystkich,
Czy mógłbym kogoś prosić aby mi napisał czy mogę jednocześnie stosować estazolam z alprazolamem np w 1 godzinnych odstępach czasowych (2mg esta i 0,5-1mg alpry) ??
Czy może mi się coś stać??
Zablokowany
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.