Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 825 / 14 / 0
Złapali takiego jednego małolata, sprzewał gówno w stylu " giet na dwóch i jest 5 godzin bani " teraz ma sprawę za posiadnie 52 działek dilerskich amfetaminy z zamiarem sprzedaży. Kurwa 5,2 g podzielili na setki czyli działki dilerskie to 100 mg ?
Zawsze tak było ? Czy tylko temu zjebowi tak zrobili ?

Ja pierdole jakbym tego aktu nie widział, to bym nie uwierzył %-D .
  • 2372 / 56 / 0
Działka = bicie lufy/kreska 100mg/x mg MDMA w tabletce, czyli o kant dupy rozbić takie liczenie.

"Udaremniono przemyt kilograma marihuany. Można było z tego zrobić 10000 porcji narkotyku". Kilo to 1000 gram, a w gramie ważonym +/- 10 bić (zależy oczywiście od zielska), potem te 10000 * 30zł i obliczają "wartość czarnorynkową". :nuts:

Zawsze tak robią.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013 przez hipollek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3854 / 316 / 0
Wydaje mi się, że 'działka' jest taką miarą (w wyobrażeniu polizei, czy nawet prawa), która wystarczy do naćpania jednej osoby. Jeżeli takie coś uskuteczniają, to ciekawe, czemu nie podają przy okazji procentowej czystości przechwyconego towaru. Ale, co tam. Ważne, że dla uciechy gawiedzi poszła informacja, że udaremniono transport kilograma amfetaminy. To nic, że z tego co tam było, można by obdzielić siłownie/DPS-y w połowie województwa - przeca udaremniono tyle dragotyków :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Z gory uprzedzam, ze nie czytalem calego tematu i moge powielic pytanie...czy spotkal sie ktokolwiek z amf w postaci pasty? W dojczach ciezko dostac amf w normalnej postaci. Nie powiem, bo klepac, klepie, ale w moim odczuciu to nie te same dzialanie jak dobra poczciwa gruda z pl. Amf samo w sobie jest otepiajace i widzialem wielu ludzi pod wplywem i roznorakie zachowania, ale co ta pasta robi z ludzi to dla mnie nowosc. Raz zwiazlem do pl na wlasny uzytek i ludzie, ktorzy tego probowali, podzielali moje zdanie. Nie jestem wielkim znawca, wiec moze mnie ktos oswiecic? Pzdr z Vaterlandu
maggot
  • 194 / 2 / 0
Dokładnie też podjadając paste z nl zauważyłem że klepie inaczej niż polski władek. Po paście to najchętniej siedział bym i nic nie robił a po polskim władzie latam jak pojebany.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1680 / 267 / 0
Żenada, pasta, plastelina, maź, czego to jeszcze nie kupicie jako amfetamina?
amfetamina w postaci soli to proszek i tylko coś tego typu kupujcie. Mokra może czasami świadczyć o tym, że chłopaki bardzo się spieszą i nie czekają aż wykrystalizuje czysty proszek a rozpuszczalnik wyparuje, ale to też jakiś margines i jebało by dość specyficznie.
Największy przegryw na forum
  • 194 / 2 / 0
W Niemczech i Holandi to praktycznie tylko śmiga pasta.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 13 / / 0
Wcale nie twierdze, ze to amf. Dlatego wlasnie podjalem watek zeby dowiedziec sie co to moze byc. Na chemii sie nie znam, ale czy jest to mozliwe zeby zjebana synteza miala taki wplyw na innosc dzialania? o smrodzie nie wspominajac
maggot
  • 1558 / 18 / 0
A czemu w uk jest lepsza 'polska feta' od fety, w Polsce?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 13 / / 0
Nie ma co generalizowac. To, ze trafil ci sie lepszy towar w uk niz pl, rownie dobrze moze swiadczyc o twoim chujowym zrodle w pl.
maggot
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.