W obu nie chcieli przepisać więcej niż 10g. Właściwie ciężko to nazwać kliniką. Wysyła się tylko pieniądze i przychodzi na maila nr recepty.
Można zagaić, że nie opyla się tak co miesiąc płacić za wizytę i czy by nie dał więcej, ale na dłużej. Zależnie od lekarza, wypisze albo nie.
The body or a conscious mind'
The body or a conscious mind'
09 lutego 2023visitorQ pisze: Korzystałem z klinik online: edoktorzy i centrum marihuany.
W obu nie chcieli przepisać więcej niż 10g. Właściwie ciężko to nazwać kliniką. Wysyła się tylko pieniądze i przychodzi na maila nr recepty.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
06 lutego 2023tajemniczy25 pisze: @Szukajacyspokoju tak jak poprzednicy,ja też za czasów szkolnych miałem lekką fobie społeczna a po skończeniu szkoły paliłem przez pół roku regularnie mj.Przez palenie nasiliło mi to się do takiego stopnia że wyjście do sklepu to wielki problem.
Moje wnioski są takie, że lepiej nie palić przed 25 rokiem życia, gdy mózg się jeszcze rozwija. Kiedyś uliczny towar był bardzo złej jakości, przynajmniej u mnie w mieście. Skoro po czarnorynkowej maryśce łapią paranoje, a po medycznej nie, tzn. że z tą czarnorynkową jest coś nie tak, a przynajmniej było kiedyś, albo zaczęliśmy palić za wcześnie, bo przed 25 rokiem życia. Grunt że mj pomaga mi teraz na choroby i czuję się po niej jak w niebie, łagodzi nerwy i stres jak nic innego.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.