4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
No 1.5g to z 3h gora. Polowke se zostawiam na sen a rano jest nowy towar ;) Ja mam tak ze im wiecej wycpam tym mniejszy zjazd i cisnienie.
  • 809 / 15 / 0
to standard, podobnie jak u mnie.
  • 429 / / 0
@p4g4y, a jak ocenisz ryżyk w kabelku?? Stymuluje cię, itp. itd.? ^^
  • 627 / 7 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
Ja tam miałem zawsze standardową dawkę- 250 mg oralnie i zawsze było milutko.

Tak w ogóle to jakie macie nastroje w związku z delegalizacją ? Osobiście to nie żal mi, że delegalizują mefa. O ile byłem przeciwny delegalizacji szałwii, powoju czy kava kava, to patrząc na to jak się niektórzy wjebali albo zniszczyli swoje zdrowie mefedronem, nie jestem przeciwko. Mam przed oczami też tą dzieciarnię proszącą o kupno koko przed smartszopem. Nie będę płakał. Traktowałem mefedron w kategoriach doświadczenia. Teraz pora na coś innego.
I po całym tym mefedronie zostanie tylko wpomni... ciśnienie.
  • 1522 / 73 / 0
Ryż lepszy(Ciężko się wciąga), Krysztaly chujowe (słabo pacają). Dwie sztuki na trzy osoby, i jest faza od 19:00 do 2:00.
tekst powyżej =/= prawda
  • 88 / / 0
pillmann pisze:
Kuba Powiatowy pisze:

I po całym tym mefedronie zostanie tylko wpomni... ciśnienie.
No właśnie hehe, chociaż w sumie licze na to, ze nie bedzie tak zle ze mna i moimi ciśnieniami, bo kiedys, jakies 3 miesiace walilam mefa 4-5 razy w tyg, przecietnie po jakims 1g. Oj szybko schodzila torba, 2-3 h max ;]
A ostatnimi czasy mefedron zdarza sie raz na tydzien, albo dwa. Duzy przeskok, ale to bardzo dobrze, psychicznie czuję się o wiele lepiej.
Mefik ostro niszczy baty, co jakis czas pod umierają nieco i te głębsze, przez podwyzszone cisnienie, sie wybijaja na wierzch;/.. nienawidze tego. No ale co narzekac, nikt mi nie karze tego walic..a krew musi w czymś krążyć, nawet tak toksyczna jak moja;]
No i ciśnien takich nie ma i takiego parcia na to by zajebac tak czesto.
Nawet po strzalach tak nie cisnie na kolejne jak kiedy, kiedys to bylo kurewskie cisnienie na shota.
A moze mef poszedl w odstawke przez kode..? heh. Życie, życie.

No i jeszcze musze sie podzielic moja rodoscia;> wreszcie po 1,5-2 miechach mef znow zaczal mnie robic przyzwoiciej:)) Nie wiem czemu, bo akurat teraz nie chodzi o przerwe w braniu, bo po niej to jak zajebalam pierwszy raz to leciuteńko czułam działanie. A teraz jak znow wale mefa czasem, nawet nieco czesciej, to mnie calkiem calkiem robi, nawet nieźle. Zmiana towaru moze? Tyle, że xzx'a zawsze lepiej klepie ten towar co mnie nie ;) hehe.
Wiadomo, ze ciagle nie tak ładnie jak kiedyś, no ale działa, a bywało i tak, ze po puknieciu 350 mg nic a nic nie poczulam.;/
Kupilam torbe i ani jednego strzała nie poczułam;/;/
Niech to już nie wraca! ;]
  • 481 / 6 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
haahahahah. Chcesz źródła pisz na pm. Piszcie wszyscy, podam wszystkie jakie znam ;]
a PcP to chuj.

Ja sobie ustanowilem limit. 2g dziennie ;) Codziennie poczta jest u mnie.

UŻYTKOWNIK TAKOŻ OTRZYMAŁ WARNA- ZA OBRAŻANIE UŻYTKOWNIKA PcP
Dwa gramy dziennie w kabel ryzu?! Tego ryzu?[ external image ] Czy ze spozywczaka na rogu taki chinski do zupy i nie tylko?
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2010 przez O*Men, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 88 / / 0
O*Men pisze:

Dwa gramy dziennie w ryzu kabel ?! [ external image ]
No no, dwa gramy to masakra! Max 1,5 ;D:p
ale ja tam tak ostatnio nie lubie, stare czasy takie 'zabawy' .. heh ;]
  • 627 / 7 / 0
Satif pisze:
Ryż lepszy(Ciężko się wciąga), Krysztaly chujowe (słabo pacają). Dwie sztuki na trzy osoby, i jest faza od 19:00 do 2:00.
ja preferuję drobny kryształ.
  • 13 / / 0
a ja cisnąłem ostatnie 3-4 dni mefe po przynajmniej pół dziennie i kurwa dosc... jutro do roboty a dzis taki zjazd, ze w oczach mi sie pierdoli... dól psychiczny i totalny brak panowania nad emocjami, co mi sie nigdy nie zdazalo, czuje taki schiz na gałach jakbym miał sie nagle rozpłakać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.