Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 576 / 126 / 0
Odpowiem sobie sam, bo przetestowałem na sobie, a może komuś też się przyda.

U mnie 3 dni po ostatnim Tramalu retard (tu uwaga, brałem w krótkim ciągu dawki dobowe nieprzekraczające 100mg, brak uzależnienia fizycznego), kwas, a konkretnie AL-LAD w dawce 150 ug zadział normalnie, ze spodziewaną aktywnością, bez jakichś niespodziewanych objawów niepożądanych.
  • 225 / 22 / 0
Tramal+tryptofan ma to sens?
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 343 / 15 / 0
Mam pytanie. Nie chodzi tu o bezpośredni mix w tym samym czasie tylko jeżeli osobnik rano brał tramal to może wieczorem bez obaw konsumować kokainę?
Czy nawet jeśli substancje były by brane w krótszym odstępie czasu jest to niebezpieczne?
ZS i te sprawy?
Słyszałem mdz słowami od lekarza ze tramal rozrzedza krew - wiec teoretycznie jest ryzyko, ze w połączeniu z koksem będzie kuku - analogicznie żadnych acardow nie można łączyć z koksem...
  • 104 / 15 / 0
Siemano, mam pytanie
Jak zjadłem około 250 mg tramca i do dorzuciłem 100 mg kody to mogę jeszcze dorzucić jakieś 100 mg tramadolu. Oczywiście w kolejności
tramadol, koda, tramadol
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 18 / 4 / 0
Mój ulubiony mix to tramadol jako podstawka w dawce +- 500mg, alprazolam 2mg, hydroksyzyna 100mg, Marijuana- jeden secik z bonga lub dwa no i wtedy czuję się zrobiony jak lubię 😊, częste przysypki w ekwilibrystycznych pozycjach, zasypianie co chwilę pobudka i tak w kółko 😄 trzeba uważać jak się pali fajki żeby pożaru w chacie nie zrobić
  • 8 / 1 / 0
Pytanie do bardziej doświadczonych - jak zaplanować sobotni balet na tramcu? Mam retarda 200. Ze mam go rozgryzc to wiem. Jak planuje zabawe o 21 to wezme 200 z 2h szybciej żeby peak byl na 21 ale co dalej. Utrzyma mnie to w euforii do 3 rano czy zrobić dorzutke o 24? alkohol tez bedzie lecial. Wesele kuzyna.

Tolerancję jakąś tam mam bo Poltram jadłem po ale max trzy tabletki czyli jakieś 120 w ciągu dnia kilka razy w roku na mocne bóle w kregoslupie.
  • 1394 / 88 / 2
Czy tramal do radę wciągać nochem?

-------------------------
03 stycznia 2020kamilstankiewicz1987 pisze:
Pytanie do bardziej doświadczonych - jak zaplanować sobotni balet na tramcu? Mam retarda 200. Ze mam go rozgryzc to wiem. Jak planuje zabawe o 21 to wezme 200 z 2h szybciej żeby peak byl na 21 ale co dalej. Utrzyma mnie to w euforii do 3 rano czy zrobić dorzutke o 24? alkohol tez bedzie lecial. Wesele kuzyna.

Tolerancję jakąś tam mam bo Poltram jadłem po ale max trzy tabletki czyli jakieś 120 w ciągu dnia kilka razy w roku na mocne bóle w kregoslupie.
200 mg Tramalu wolno uwalniającego nie daję haju.Erki to się bierze tak 600 mg, żeby dały euforie i do tego nie wali się zbyt dużo alko.Możesz też robić dorzutki.Jak się boisz to weź tak z około 500 mg oraz jak mało ważysz.

Scalono - taurinnn
action movie:gun:
  • 3406 / 534 / 0
Może ktoś spróbować z baklofenem.

Oczywiście zaczynać z dawkami rozsądnymi.

Bo ja dziś 25mg baklo + 50mg pokruszonego tramca retard i mocno się zdziwiłem.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 992 / 49 / 0
spedball chyba najlepszy mix jaki jadlem

Post nie wnosi nic do dyskusji - taurinnn
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 2429 / 579 / 155
18 stycznia 2020stuk pisze:
Czy tramal do radę wciągać nochem?
Wszystko da radę wciągać nosem, nie wszystko się opłaca. tramadol zalicza się do tej drugiej grupy - walenie go w nos mija się z sensem; poza tym musi przejść przez wątrobę, by metabolizować się do bardziej aktywnego O-desmetylotramadolu.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.