Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
omg, jak przerobiłam niecałe 2 g w ciągu tygodnia, to zrobiłam sobie duże kuku. Myślę, że dużo mniej ucierpiałby mój organizm, gdybym przerobiła 1 g w 24 godziny, a potem odespała, zregenerowała się, i dała mu już spokój niż kiedy dzień w dzień fundowałam sobie pracę na sztucznie utrzymywanych bardzo wysokich obrotach.

koszmar. przepraszam, że tak często wspominam o tym ciągu, ale jak widać przeżyłam traumę. :D

scalono - surv
Pider pisze:
Oczywiście poza scr bo już napisał 15g w miecha :D
ja pierdolę :D jestem ćpunem z papieru :D myślę, że po 15 g w miesiąc bym ważyła 10 kg mniej i była wrakiem człowieka. :P
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 301 / 7 / 0
Ups bo mam problem :D Sam od wczoraj przerobiłem 0.6grama i dzisiaj kumpel do mnie wpada i sie napalił na pente... on nigdy nic nie cpał poza gandzią i alkiem. Dlatego jedną kreche też powinienem wziąć nie?
  • 4807 / 266 / 0
Z obecnie dostępnych rc-ków od pentedronu chyba najtrudniej jest się uwolnić, nie wiem czy częstowanie jest dobrym pomysłem :-)
Albo mi się wydaje, albo tolerancja na to cudo spada równie szybko jak rośnie, używając sobie w cyklach 2 tyg ciągu - 2 tygodnie przerwy, nie czuć spadku mocy. Podanie tylko doustne, mniej ciśnie na dorzutki, można spokojnie się kontrolować co przy sniffie jest arcytrudne.
Ostatnio niechcący wpadło mi do rąk nieco fety, jakość zapewne niska, no i przy pentedronie wypadła po prostu blado, ciekawe.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 10 / / 0
8g w 10 dni (tyle miałem xD) czyli w tydzień wychodzi ~5,5g. Pierwsze dni było zajebiście, a później waliłem tylko po to, żeby poczuć pieczenie w nosie, lekkie pobudzenie i brak zjazdu. :c Podczas tego ciągu pare razy doświadczyłem pogorszenia wzroku (rozmazany obraz, blade kolory, trudności z czytaniem). Po kilku dniach tego ciągu mogłem normalnie zasypiać o 24, podczas gdy ostatni sniff (ok. 300mg) szedł o 19-20. Jak towar się skończył, to przez 4 dni nie chciało mi się żyć i czułem się jak zombie. Pare razy podczas siedzenia wydawało mi się, że mój tułów z pozycji pionowej przechodzi do poziomu, ale wystarczyło o tym głębiej pomyśleć i efekt przechodził. :D Ogólnie nie polecam takich ciągów i sam wiem, że już więcej nie spróbuje, bo to tylko marnowanie towaru dla fazy o mocy placebo. %-)
Uwaga! Użytkownik jurnykabanos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 107 / 0
The Light pisze:
Ostatnio niechcący wpadło mi do rąk nieco fety, jakość zapewne niska, no i przy Pentedronie wypadła po prostu blado, ciekawe.
no bo feta jest 4 poziomy niżej niż pentedron. ten drugi jest bardzo kreatywny i pozytywny, że to tak ujmę, otwierający na słuchanie i rozumienie. a feta to egocentryczny stymulant zamieniający ludzi w buraków. ;)

co do 15g w 4 tygodnie - nie, to nie jest chwalenie się absolutnie - dragi to nie jest konkurencja olimpijska p.t. "kto wpierdoli najwięcej". to jest tylko przestroga, przerażenie jak bardzo to wciągnęło mnie to. wcześniej miałem 3g to też bardzo szybko poszło, nie wiem w ile czasu, ale 2 tygodnie max. chudnąć po tym nie chudłem, bo jadłem normalnie, spać spałem normalnie. (jak na ostatnie czasy, chociaż to nie jest normalne spanie ;))

skończyło się i... i nic! żadnej deprechy, apatii specjalnie. a bałem się, że będzie zjazd turbo. ;) ale w sumie przecież zostal mi EPH, może on robi za poduszkę ;)

ohYeah, może często wspominasz o tym ciągu nie z powodu traumy, co z powodu uzależnienia psychicznego? ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 7 / 0
Ale to ciekawe ja też jestem czesto glodny po pente :)
  • 869 / 15 / 0
scr pisze:

ohYeah, może często wspominasz o tym ciągu nie z powodu traumy, co z powodu uzależnienia psychicznego? ;)
Kochany :cool:
ostatni raz 3-mmc tydzień temu, a wcześniej bufedron dwa tygodnie temu. pentedronu od miesiąca nie mam w domu ;-)

skoro nie chudłeś, jadłeś, normalnie spałeś i nie miałeś zjazdu, to jak na Ciebie ten pente w ogóle działał? Same pozytywy? ^_^
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1521 / 72 / 0
ohYeah pisze:
skoro nie chudłeś, jadłeś, normalnie spałeś i nie miałeś zjazdu, to jak na Ciebie ten pente w ogóle działał? Same pozytywy? ^_^
Wystarczy nie robić zbyt wielkiej konkurencji dla odkurzacza by pałki nie przegiąć.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 90 / 0
Pider pisze:
Tak z ciekawości ile udało wam się przerobić pente w ciągu jednego tygodnia? Nie chodzi mi o to żeby ktos się pochwalił ale ile teoretycznie można cpać tego ścierwa aby sobie nie zrobić kuku. Oczywiście poza scr bo już napisał 15g w miecha :D
15g to ja swego czasu w 2-3 dni lajtowo potrafiłem przerobić... :-| Całkowitej ilości wjebanego Pentedronu do tej pory (i w sumie dalej kontynuje ) - przemilcze, bo nie chce Was straszyć %-D no i żeby żaden gimbus nie rzucił sie na ambincje :blush:
Chyba pomału wracam do starych dawek +/- 500mg na kreske, chociaż ostatnio sporo czasu dawki rzędu 100-150mg sniff (dorzutkek w chuj) było w miare si ;-) ,
Spoiler:
i łojaciepierdole aż mi sie biało przed oczami na pare sekund zrobiło, taaaaaaaaaka pizda %-D
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Wlasnie na pierwszy raz poszla 1/3 polowki donosowo crystalu i jest masakra hehhee. Pozdro!
Uwaga! Użytkownik nieprzewidywalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.