Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Laku1411 »
A ja 2 dni po deksie wypiłem kawe i tak mi serce latało, że myślałem że zawału dostanę, dlatego ja już nigdy nie będę spożywać wszelkich stymulantów w przeciągu tygodnia od DXM-a

Ale jak już ktoś przede mną napisał polecam Actidrin, bo zawiera triprolidyne, która ma działanie przeciwhistaminowe i zapobiega swędzeniu(chyba ;D), chociaż z drugiej strony działa nieco hamująco na OUN.
Uwaga! Użytkownik Laku1411 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychodelikus »
taki odpal po dxm + mj ? :-)
kurcze tylko pozazdrościć takich konkretnych oev'ów . mnie ten miks kurcze w ten sposob nie robi :-(
w weekend spróbuje 4 avio do 900 dexa , moze ten miksik ukonkretni oev'y :-D
Uwaga! Użytkownik psychodelikus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Witam ziomali po dłuższym czasie. U mnie spoko DEXsze non stop co week po trzy paczki i jest gitek. Pytanie. Co zrobić żeby jak faza minie to zasnąć bo cholera cała noc potem nie śpię a rano do roboty idę jak zombi.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Oj Panie Nagniocie dawno Cie tu nie było.
Witam serdecznie :-) Jednak latasz dalej...

Żeby zasnąć ja ostatnio zażyłem 150mg kodeinki (dla Ciebie niech bedzie 300 bo ważysz dwa razy tyle hehe)
i jak tylko weszła to po około 30min już spałem.
A oprócz tego to chyba jakieś bezno... Bo jak trawki sie zapali to ona za bardzo kopie by się chciało spać ;-)
alkohol też zdaje egzamin, ale jednak z tych wszystkich metod, dla mnie jest najgorszy...

Edit:
A najlepiej to latać w sobote wieczorem... Niedziele chyba masz wolną od pracy?
Ja ten sposób najczęściej praktykuje, żeby się nie męczyć w pracy
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2009 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
@Nagniot
Witam! Cale DEXELEET za toba tesknilo;) Ale widze ze nie wyszedles z formy, to dobrze! A co do spania po tripie, to mnie usypialy swego czasu 2 tabl aviomarinu po 4 godzinach od tripa. Skutek uboczny tego miksu to mozliwosc zatopienia sie we wlasnej wyobrazni i uczestniczenia w roznych akcjach typu kupowanie w sklepie ciasta, picia/czekanie na autobus na przystanku itp. Ale szybszy sen gwarantowany, wystarczy w miare nie myslec o niczym:)
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Tylko wtedy zdarza się tak, że w ogóle nie wpadłbyś na to iż leżysz w łóżku i próbujesz zasnąć %-D
Tak jak piszesz, że 'kupujesz coś w sklepie i wszystko jest niby normalnie, ale po chwili wizja znika i uświadamiasz sobie że leżysz zaćpany i nigdzie nie byłeś ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Prawda, ale i tak z tym avio zasnie sie nieco szybciej niz bez. No i ew. mozna dopalic jakiejs zmulistej mieszanki ziolowej.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
Qlimax 89 pisze:
DXM + DMT(!)... Nie wiem czy był by tu w ogóle jakikolwiek sens. Lepsza mogła by się okazać Ketamina, ale także nie wiem czy łączenie DMT z czymś oprócz iMAO to mądry pomysł :-p
ciekawy miks. DXM lepszy - mocniej blokuje receptory sigma niż ketamina. pewnie doświadczenia nadzwyczajnie ekstremalne.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szczur333 »
hmmm... a gdyby tak zrobic makumbe(tzn raczej jakies ciastka bo po mleku i dexie to haft) + dex

EDIT:albo wodka z jaraniem i dex?
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2009 przez szczur333, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1474 / 15 / 0
Szczur dziwne masz pomysły wiesz?

A DXM i DMT mogło by być diabelskim połączeniem...
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.