Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
moje psy wszystkie dały się ogarnąć, dobre chwile można ze zwierzakami po LSD spędzić
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
również nie polecam 200 ug na pierwszy raz, chyba że lubujesz sie w cięższej psychodelii. Ale 100 ug powinno już właśnie dać taki stan jakiego oczekujesz.
Hidden mefedron User
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
No na spacer raczej psiaka nie zabiorę bo nie wiem czy będę w stanie go upilnować, to jeszcze szczeniak, 7 miesięcy, suczka. Ale towarzyszyć będzie, bo ze mną mieszka. Co do muzyki to myślałem o jakichś spokojnych, sympatycznych, oldschoolowych kawałkach Beatlesów np. "Yellow Submarine", "Lucy in the Sky with Diamonds" :) może Jefferson Airplane. I jeszcze coś do jedzenia/picia co dobrze komponuje się z kwasem, jakieś batoniki, czekolada, sok, może małe piwo?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
sue pisze:
Co do miejca, będzie to mój dom+ewentualnie piękne, zielone działki gdzie mogę sobie usiąść na ławce gdy zapragnę kontaktu z naturą.
Proponuję raczej kolejność : piękne, zielone działki + ewentualnie dom, jeśli chwilowo zapragniesz kontaktu z pomieszczeniem.

Z Beatlesów polecam 'Because', mnie rozpierdolił. Typowo kwasowy tekst :D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Soki dawały radę, newbe kiedyś pisał, że owoce cytrusowe dawały niesamowite przeżycia kubeczkom smakowym. Czekolada była nijaka, co do piwa to różnie podchodzi, mi smakowało, ale najwyżej jedno słabe, nie chciałbym na Twoim miejscu tłumić kwasa nawet małą ilością alkoholu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
A i jeszcze jedno. Kartonik leży w szczelnie zamknętym woreczku strunowym, w szafce, gdzie jest ciemno i w miarę chłodno. Mogą być takie warunki?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
Muszą być takie warunki :cheesy:

Co do smaków to myślę Jezu, że to całkiem subiektywne - mi właśnie po papierze najbardziej czekolada smakowala :)
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 682 / 7 / 0
qrwa a ja mysle non stop a pierwszym spotkaniu z kwasem, a droga jeszcze do tego dluga, namiary, kasa no i trze ba wyjsc z chaty %-D
ja pierdole
Sun Was High (So Was I)
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
Sam nie bedziesz wiedział kiedy do Ciebie przyjdzie :)

Zobaczysz ;-)
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
NiezdrowyAntoś pisze:
qrwa a ja mysle non stop a pierwszym spotkaniu z kwasem, a droga jeszcze do tego dluga, namiary, kasa no i trze ba wyjsc z chaty %-D
ja pierdole
Ja w dzien przed tripem nie spalem do 5 nad ranem, bo tak sie bad tripa balem (2 miesiace wczesniej dostalem psychiczny wpierdziel od LSA). Kiedy kwasik juz wszedl, chyba 10 minut poswieciłem na śmianie się z tego strachu :) Teraz nie wyobrażam sobie, jak można mieć po kwasie bad tripa (przy dobrym s&s oczywiscie).
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.