Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Raczej wyższe IMO. W mniejszej dawce działa bardziej jak DXM z pseudoefedryną. Jest jakby pewien próg powyżej którego jest kopnięcie.
  • 1468 / 236 / 0
Mam zamiar kupić jakiś porządny stymulant i gieta klefedronu żeby go puścić dożylnie w maksymalnej dawce, tak żeby było jak najgrubiej ale przy okazji przeżyć jednak. Chyba 500 mg to przesada ale tak 400 myślę że udźwignę.
  • 56 / / 0
Ta iv to zupełnie inna bajka. Mówiłem o oralu.
  • 1468 / 236 / 0
Wiem, chciałem tylko orientacyjnie wiedzieć ile 4-CMC się stosuje żeby odpowiednio dobrać (czyli obniżyć) dawkę iv. Kiedyś już puknąłem klefa w trakcie sesji na stymulantach, musiałem przedobrzyć bo poczułem się naprawdę kiepsko, słaby i wystraszony. Ale zaraz poszło jakieś benzo i się unormowało. Teraz liczył bym na trafienie takiej ilości żebym rozjebał się na kanapie na chwilę i rozpłynął a potem mógł kontynuować dokładki stima bezpiecznie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.