Do tego biorąc oralnie (najlepsza droga podania 4cmc według większości osób) będziesz miał głównie działanie na serotoninę, a tego przy tym leku odradzam.
Kiedyś będąc na 10mg paroksetyny wciągalem 3cmc i nie czułem za wiele. Jednak trójka mocniej działa na dopaminę, do tego wciągana tym bardziej więc miało to jeszcze jakiś sens (plus ogromną głupotę, ale to było z 8 czy więcej lat temu).
Także odpuść sobie dla własnego bezpieczeństwa i wątpliwej fazy.
Jeżeli już nie możesz wytrzymać żeby wziąć jakiś stymulant, to celuj w substancje które ogólnie mówiąc piłują dopamine (np amfetamina) a serotoniny prawie nie ruszają, jednak i wtedy istnieje ryzyko, nie mówiąc już że z jakiegoś powodu te leki bierzesz, a beta ketony itd mogą tylko pogłębić problem.
Mikołaj Jaska
Pytanie do kolegów/koleżanek nie walących bo po kablach - jakie są wasze ostatnie doświadczenia z jakością czwórki? Jeśli tak, to gołębie u was lądują od vendorów internetowych, czy lokalnych? Jak z seksem po tym, w sumie nigdy nie próbowałem - jakich doznań można się spodziewać?
Pytam się, bo przymierzam się do uciech po czwórce po dość dłuższej przerwie i póki co patrzyłem na vendorów internetowych, ale o obiektywne opinie stafu od nich to raczej na forach rckowych ciężko :P
Bezczelnie skopiowałem mój analogiczny komentarz z tematu o 3-CMC. Nie chcę robić syfu.
Chodzi o wyrzut serotoniny który jest większy przy 4 cmc a to nie ma dobrego wpływu na płonięcie konara .
Ale co osoba to inne odczucia.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.