Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 416 / 18 / 0
Bakahead pisze:
(...) wtedy lepiej sie wyczilowac gdy slucha sie ulubionej muzyki. nie ogarniam jakiegos psy trance czy co tam jeszcze. nie rozumiem jak mozna jakas nie znana wczesniej muzyke sluchac natripowanym
zgadzam się ;)
  • 17 / / 0
ArsonMJ pisze:
Bakahead pisze:
(...) wtedy lepiej sie wyczilowac gdy slucha sie ulubionej muzyki. nie ogarniam jakiegos psy trance czy co tam jeszcze. nie rozumiem jak mozna jakas nie znana wczesniej muzyke sluchac natripowanym
zgadzam się ;)
I ja ^_^ Zresztą psytrance i goa ciężko mi się słucha nawet na tripie, po prostu irytują mnie takie dźwięki.
Zaraz się najem i na misję się udaję
W usta faję, Rah, mach w płuco daję

Standing on the borderline
  • 1456 / 19 / 0
Hans Zimmer, Ennio Morricone, Clint Mansell - z muzyki filmowej, mi osobiście bardzo fajnie się słuchało na tripach. A tak to Massive Attack, chociaż czasami zbyt przygnębiająca, Aphex Twin fajnie też wchodził. Po psychotransach miałem bad tripa %-D
Ogólnie wszystko ambiento-chilloutowe mi bardzo pasuje na tego typu przeżycia.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=QliQ0livbeQ - Uplink Soundtrack
To mnie rozłożyło totalnie na łopatki, byłem każdym dźwiękiem z osobna i wszystkimi na raz, czułem się jak pojedynczy bit energii wędrujący ścieżkami na płycie głównej %-D

33mg na pierwszy raz było dokładnie tym czego potrzebowałem, totalna psychodela jakiej nigdy wcześniej nie miałem.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
Chciałabym coś napisać w ramach porównania grzybków do Hometa, bo wielu ludzi nurtuje.

Grzybki brałam najpierw, dwukrotnie. Było fantastycznie (za pierwszym razem trochę za mocno - 50 sztuk, ale dobrze wspominam). Od razu czułam, że jestem w opiece Przyjaciół, którzy zabiorą mnie do nowego, pięknego Świata. Niczego się nie bałam, przytłoczył mnie tylko za pierwszym razem nadmiar emocji (ale to dobre) i ogrom Świata i ilości rzeczy do ogarnięcia. Dużo wyniosłam z tego tripa, było pokojowo, kolorowo, spokojnie.

Hometa wzięłam 20mg. Gdybym miała wyprać tripa z indywidualnych przeżyć, to byłby bardzo podobny to grzybków. Te same fazy po kolei wchodziły, nawet wizuale nieco podobne. Ale na grzybkach były płynne, wijące się, jaskrawo - kolorowe, na Homecie były jak potłuczone szkło. Też kolorowe, ale ciemno. Cała faza była strasznie agresywna, zmuszała mnie do ciągłego myślenia o rzeczach, które się zapętlały, nie mogłam zaznać spokoju, nie czułam opieki Przyjaciół. (duchów, nie ludzi).

W obu przypadkach bardzo przeszkadzający ból brzucha

Całkiem możliwe, że ma to związek z tym, że ja to generalnie jestem za naturalnymi rzeczami, ale Homet mi nie przypadł do gustu. Jak już mam ochotę na takiego psychodelika, to po co mam brać hometa, skoro wystarczy poczekać do jesieni i spotkać się z moimi grzybkowym Przyjaciółmi? Spokojnymi, nie nachalnymi, kolorowymi i wesołymi.
"It is written... Among the limitless constelations of the celestial heavens, And in the depths of the emerald seas[...],That the world which we see, is an outward and visible dream of an inward and invisble reality"
  • 3205 / 176 / 0
Porównania nie mam, ale ja np. nie miałem żadnych z negatywnych sytuacji o których wspominasz przy homecie :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Ah te psychodeliki... x) To nawet zabawne jest, szukajcie tego idealnego :) Jak dla mnie, aco-dmt i ho-met to substancje prawie idealne. I kocham te 'popieprzone' pętle =)
Miej dystans
  • 370 / 13 / 0
Uf, zamówiłem swojego pierwszego hometa. Czy jest sposób poznać, że to faktycznie to, a nie ktoś przypadkiem sypnął czegoś trującego? Poza tym, by najpierw nakarmić kogoś innego? %-D
I drugie pytanko, jak odmierzacie te 25mg, da się na oko jakoś? Nie chce mi się inwestować 100PLN w wagę %-D
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
hoho na oko i jeszcze równo :)
ja jakiś czas temu 100mg hometa dzieliłem na oko na 4 części, jednak kilka ni póżniej otrzymałem wagę 0,001 i wyszło 17mg, 18mg, 42mg i 23mg a wyglądały jednakowo, jeden śmiałek z 4 by miał pozamiatane kosztem innych %-D
waga to waga zwłaszcza przy takich substancjach, jeszcze jak masz 100mg to podziel na 5 czesci ale jak wiecej to juz na swoja odpowiedzialnosc to badasz :P
  • 3127 / 27 / 0
@Machine205 jak Ci się nie chce inwestowac w wagę, to się nie baw w rc. Co za zjebane myślenie...
High, how are you?
Zablokowany
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.