Bakahead pisze:(...) wtedy lepiej sie wyczilowac gdy slucha sie ulubionej muzyki. nie ogarniam jakiegos psy trance czy co tam jeszcze. nie rozumiem jak mozna jakas nie znana wczesniej muzyke sluchac natripowanym
ArsonMJ pisze:zgadzam się ;)Bakahead pisze:(...) wtedy lepiej sie wyczilowac gdy slucha sie ulubionej muzyki. nie ogarniam jakiegos psy trance czy co tam jeszcze. nie rozumiem jak mozna jakas nie znana wczesniej muzyke sluchac natripowanym
W usta faję, Rah, mach w płuco daję
Standing on the borderline
Ogólnie wszystko ambiento-chilloutowe mi bardzo pasuje na tego typu przeżycia.
To mnie rozłożyło totalnie na łopatki, byłem każdym dźwiękiem z osobna i wszystkimi na raz, czułem się jak pojedynczy bit energii wędrujący ścieżkami na płycie głównej
33mg na pierwszy raz było dokładnie tym czego potrzebowałem, totalna psychodela jakiej nigdy wcześniej nie miałem.
Grzybki brałam najpierw, dwukrotnie. Było fantastycznie (za pierwszym razem trochę za mocno - 50 sztuk, ale dobrze wspominam). Od razu czułam, że jestem w opiece Przyjaciół, którzy zabiorą mnie do nowego, pięknego Świata. Niczego się nie bałam, przytłoczył mnie tylko za pierwszym razem nadmiar emocji (ale to dobre) i ogrom Świata i ilości rzeczy do ogarnięcia. Dużo wyniosłam z tego tripa, było pokojowo, kolorowo, spokojnie.
Hometa wzięłam 20mg. Gdybym miała wyprać tripa z indywidualnych przeżyć, to byłby bardzo podobny to grzybków. Te same fazy po kolei wchodziły, nawet wizuale nieco podobne. Ale na grzybkach były płynne, wijące się, jaskrawo - kolorowe, na Homecie były jak potłuczone szkło. Też kolorowe, ale ciemno. Cała faza była strasznie agresywna, zmuszała mnie do ciągłego myślenia o rzeczach, które się zapętlały, nie mogłam zaznać spokoju, nie czułam opieki Przyjaciół. (duchów, nie ludzi).
W obu przypadkach bardzo przeszkadzający ból brzucha
Całkiem możliwe, że ma to związek z tym, że ja to generalnie jestem za naturalnymi rzeczami, ale Homet mi nie przypadł do gustu. Jak już mam ochotę na takiego psychodelika, to po co mam brać hometa, skoro wystarczy poczekać do jesieni i spotkać się z moimi grzybkowym Przyjaciółmi? Spokojnymi, nie nachalnymi, kolorowymi i wesołymi.
I drugie pytanko, jak odmierzacie te 25mg, da się na oko jakoś? Nie chce mi się inwestować 100PLN w wagę
ja jakiś czas temu 100mg hometa dzieliłem na oko na 4 części, jednak kilka ni póżniej otrzymałem wagę 0,001 i wyszło 17mg, 18mg, 42mg i 23mg a wyglądały jednakowo, jeden śmiałek z 4 by miał pozamiatane kosztem innych
waga to waga zwłaszcza przy takich substancjach, jeszcze jak masz 100mg to podziel na 5 czesci ale jak wiecej to juz na swoja odpowiedzialnosc to badasz :P
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.