I kurde jest już tydzień i powoli magia znika głównie ta baclofenowa
Do starych wyjadaczy dodanie z 1g fenibutu do tego miksu sprawi że nie będę musiał narazie dorzucsc baclofenu ? Czy hujowa opcja
20 lutego 2021falawel pisze: Jak wyżydzić od psychiatry baklofen? Bo mam wrażenie, że jak mu powiem że chcę do zastosowań rekreacyjnych w miksie z pregabaliną to szansa dostania to takie 50%+
zależy jaka dawka, 25mg przyjęte ok. 7 rano trzyma mnie wyraźnie do popołudnia, druga taka sama dawka ok. 15 wystarcza na resztę dnia.
21 lutego 2021MateuszG91 pisze: Mógłby ktoś mi powiedzieć jak długo na was działa baclofen? Słyszałem że potrafi działać cały dzień?
Tylko z 3-4 razy przedawkowałem ale to z amfetaminą - nie polecam tego mixu, no chyba że ktoś zna umiar, bo być już nieźle naćpanym tym mixem i wiadomo chce się więcej aż w pewnym momencie budzisz się na SORze, taka tylko przestroga :)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.