Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
jednak o wiele lepiej zrobi ciebie i będzie bezpieczniej jak spróbujesz kodeinę, tramadol, czy oxykodon. Serio dobrze ci radzimy.
Licz się, że przy pierwszym zastosowaniu fenta będziesz miał zawroty głowy, swędzenia, wymioty i mdłości i inne skutki uboczne.
A co do nieszczęśc, to mój dobry kolega był w śmierci klinicznej jak wziął jedną dawkę 100mcg instanylu donosowo. jedno psiknięcie i po 3 minutach padł. Żeby nie jego dziewczyna która reanimowała go 15 minut zanim pogotowie przyjechało, to chuj by go strzelił. Dawka była nieduża, ale wielu ludzi tak właśnie reaguje na fenta bez tolerki. Tak jak pisaliśmy, nie jest to bezwzględnie środek na pierwsze testy z opioidami.
Bezpieczeństwo przede wszystkim. Nigdy nie testuj opio bez pomocy osób trzecich, które będa mogły natychmiast zadzwonić po pomoc. Wytłumacz im także żeby nie czekały nie wiadomo na co. Jak stracisz przytomność od razu pogotowie. Zdrowia.
01 listopada 2018DexPL pisze: Ja w tej chwili mam tolerkę tak wyrobioną, że Instanyl 200ug (40dawek) zużywam w max 20 godzin. najgorsze, że noody nawet nie są duże. Taka dawka potrafiła by zabić 10 osób, a mnie lekko smyra;( Pech kurde, pech:(
Pamiętam jak w szczytowym momencie pożerałem z 50+ mg fenta dziennie, nie polecam w chuj. Nic tak nie winduje tolerki i nic tak wyraźnego skręta nie wywołuje w tak krótkim czasie (mi wystarczy 2-3 dni grzania f., a na np. majce to nawet 3 miesiące ciągu oznacza że jeszcze moja dupa jest bezpieczna)
PS.
Oczywiście, wszystko walę iv, jeśli by to miało jakieś znaczenie.
Powiem więcej, na mnie fent działa jakieś 30... Sekund kurwa, więc musiałbym mieć kroplowke że stałe podłączonym dozownikiem aby być porobionym
Ja mogę walnąć 10 ćwiarteki i jedynie będę miała mocniejsze wejście, które po minucie się skonczy i dalej będę się czuła identycznie, jak przed walnięciem.
I tak już miałam po 2-3 miesiącach od rozpoczęcia ćpania po rocznej przerwie.
Zamawiam 1 plaster dla jakiejś tam odmiany.
Nie chcę ćpać tego stale, absolutnie, nie zamierzam wjebać się w jeszcze gorsze gówno. :-)
Obniżanie tolerki nic nie daje - jest cały czas tak samo. Druga osoba, która ma O WIELE mniejszą tolerkę ode mnie ma tak samo (czuje samo wejście i tyle).
A do zaleczenia skręta potrzebuje o wiele mniej.
Dziwny ten mózg i te receptory opioidowe.
Może to dlatego, że w przeszłości się cpało dużo syntetycznych opioidów (bupra)?
Oxan tak mówił, że po fencie (który jest przykładem syntetycznego opioidu) nie czuje ŻADNEGO innego opio w żadnej dawce.
Mam to samo.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.