Wszystko zależy od materiału: z mniej żywicznego będzie więcej luf, bo jest lżejszy. Z Aurory 20 wychodzi sporo, ale widziałem bardziej oblepione i lepsze tematy.
The body or a conscious mind'
Conopy grow miałem tak suche topy ostatnio, że nie potrzeba było młynka, można było topy kruszyć w palcach na pył.
Aurora była trochę mniej sucha ale nadal sucha. Do vapka lepsze jest bardziej wilgotne zioło. W tej suchej formie ta medyczna bardziej nadaje się do jointów lub właśnie do lufki co zdrowe nie jest. Wg mnie powinni coś z tym zrobić.
21 stycznia 2023archernerwia2 pisze: Ciekawostką dla tych co bardzo potrzebują MM to zamiast aurory (przynajmniej w mojej miejscowości) są dostępne odmiany od slaba te po 15g mango i pink kush , więc warto może to wziąć wzamian. Tak z ciekawości ile wam wychodzi nabić z lufki ze sztuki? powinno być chyba 10 lufek nie? bo to ważone
21 stycznia 2023archernerwia2 pisze: Ciekawostką dla tych co bardzo potrzebują MM to zamiast aurory (przynajmniej w mojej miejscowości) są dostępne odmiany od slaba te po 15g mango i pink kush , więc warto może to wziąć wzamian.
Zapodałem pod język ok 5 kropel oleju CBD po czym zapaliłem marihuanę i cieszyłem się konopną fazą jak dzieciak.
Podchodziłem do mixu sceptycznie bo kiedyś przesadziłem z CBD i za bardzo osłabiło mi fazę, klucz to dobre proporcje 5 kropli dla mnie to max. Polecam
one by one we will take you
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.