Wszystko zależy od materiału: z mniej żywicznego będzie więcej luf, bo jest lżejszy. Z Aurory 20 wychodzi sporo, ale widziałem bardziej oblepione i lepsze tematy.
The body or a conscious mind'
Conopy grow miałem tak suche topy ostatnio, że nie potrzeba było młynka, można było topy kruszyć w palcach na pył.
Aurora była trochę mniej sucha ale nadal sucha. Do vapka lepsze jest bardziej wilgotne zioło. W tej suchej formie ta medyczna bardziej nadaje się do jointów lub właśnie do lufki co zdrowe nie jest. Wg mnie powinni coś z tym zrobić.
21 stycznia 2023archernerwia2 pisze: Ciekawostką dla tych co bardzo potrzebują MM to zamiast aurory (przynajmniej w mojej miejscowości) są dostępne odmiany od slaba te po 15g mango i pink kush , więc warto może to wziąć wzamian. Tak z ciekawości ile wam wychodzi nabić z lufki ze sztuki? powinno być chyba 10 lufek nie? bo to ważone
21 stycznia 2023archernerwia2 pisze: Ciekawostką dla tych co bardzo potrzebują MM to zamiast aurory (przynajmniej w mojej miejscowości) są dostępne odmiany od slaba te po 15g mango i pink kush , więc warto może to wziąć wzamian.
Zapodałem pod język ok 5 kropel oleju CBD po czym zapaliłem marihuanę i cieszyłem się konopną fazą jak dzieciak.
Podchodziłem do mixu sceptycznie bo kiedyś przesadziłem z CBD i za bardzo osłabiło mi fazę, klucz to dobre proporcje 5 kropli dla mnie to max. Polecam
one by one we will take you
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.